Zoey Deutchin treffit: Kuka on Zoey Deutchin uusi poikaystävä vuonna 2022?

Treffit

WPR

Zoey Francis Chaya Thompson Deutch on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Hän syntyi 10. marraskuuta 1994 Yhdysvalloissa.

Hän on näyttelijä-ohjaaja Lea Thompsonin ja elokuvaohjaaja Howard Deutchin tytär, joka on itse elokuvaohjaaja. Hänet tunnetaan parhaiten esityksistään elokuvissa Everybody Wants Some!! ja Set It Up, joissa molemmissa hän myös esiintyi, sekä Netflixin komediasarjassa The Politician.

Deutch aloitti viihdeteollisuudessa osilla komediasarjassa The Suite Life on Deck (joka esitettiin Disney Channelilla vuosina 2010–2011) ja murhatrillerisarjassa Ringer, joka esitettiin CW:llä (2011–2012).

Tehtyään tunnustetun elokuvadebyyttinsä vuoden 2013 goottilaisessa romanttisessa elokuvassa Beautiful Creatures, hän näytteli 2014 fantasiakauhutrillerissä Vampire Academy, josta hänet oli ehdolla. Teen Choice -palkinto.

Fanit ihmettelevät kenen Zoey Deutch seurustelee?

Zoey Deutch, joka on nykyään tunnettu näyttelijä Yhdysvalloissa, aloitti viihdebisneksen varhaisessa iässä. Hän aloitti alalla osien ' Zackin ja Codyn sviittielämä. Sen jälkeen hänet näytettiin CW:n suositun draamasarjan Ringerin jaksossa.

zoey deutch deittailu

Viimeaikaiset katsojat näkivät hänet Netflixin komediaelokuvassa Set It Up. Hänellä oli toistuva rooli kriitikoiden ylistämässä Netflix-sarjassa The Politician. Lisäksi Zoeylla oli rooli romanttisessa komediaelokuvassa Why Him, jossa näyttelivät myös Bryan Cranston ja James Franco.

Uusi satiirinen elokuva, joka julkaistaan ​​pian nimellä Not Okay, on valinnut Zoey Deutchin päärooliin. Näyttelijä esittää naisen roolia, joka yrittääkseen saada huomiota itselleen teeskentelee lähtevänsä lomalle, mutta joutuu kuitenkin epävarmaan tilanteeseen.

Siitä huolimatta odottamattomat tapahtumat johtavat siihen, että hän saa kaiken huomion, vaikkakaan ei sillä tavalla, jolla hän alun perin aikoi. Fanit olivat toivoneet, että Zoey Deutch ja Glen Powell esittäisivät roolinsa uudelleen Set It Up -jatko-osassa; näyttelijä ilmoitti kuitenkin äskettäin, ettei tällä hetkellä ole suunnitelmia tehdä niin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut zoey deutch (@zoeydeutch)

'Politiikon' näyttelijä on tällä hetkellä suhteessa Jimmy Tatro eikä ole enää sinkku nainen. Valokuvaajat näkivät Disney-tähden ja hänen poikaystävänsä, kun he vierailivat äskettäin naapuruston kahvilassa hakemassa pari juomaa. Molemmat henkilöt olivat pukeutuneet rennosti ja heidän nähtiin viettävän päivänsä Länsi-Hollywoodissa, Kaliforniassa.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee? Miksi hän salailee suhteitaan

Ketä Zoey Deutch kutsuu poikaystäväkseen?

Huolimatta siitä, että he pitivät romanssinsa ensin yksityisenä ja poissa tiedotusvälineiden julkisuudesta, näyttelijä julisti nopeasti suhteensa Zoey Deutchin kanssa viralliseksi Instagramissa.

Tatro päätti ladata kuvasarjan Deutchin kanssa ystävänpäivänä, koska hän halusi tehdä sen erityisenä päivänä. Valokuviin liittyi sentimentaalinen lausunto, jossa hän totesi käyttävänsä ystävänpäivää mahdollisuutena ladata laadukkaita hyödyntämättömiä Zoey-tavaraa.

Ovatko Zoey Deutch ja Avan Jogia edelleen yhteydessä toisiinsa?

zoey deutch deittailu

Seurustelun jälkeen entiset rakastajat Avan Jogia ja Zoey Deutch pysyivät ystävällisissä väleissä huolimatta siitä, että he lopettivat suhteensa vuonna 2017. Erotettuaan sen lopullisesti kaksi vuotta myöhemmin, he esiintyivät myös elokuvassa Zombieland: Double Tap.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että he pystyvät menestyksekkäästi erottamaan henkilökohtaisen elämänsä työelämästään. Tämän lisäksi molemmat ovat löytäneet uudet kumppanit ja jatkavat elämäänsä.

Vaikka Avan on aiemmin todennut, että hän mieluummin pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa julkisuudesta, on selvää, että tämä ei ole aina mahdollista. He olivat yhdessä hyvän määrän vuosia, ja heidän eronsa sujui joidenkin tilanteen tuntevien ihmisten mukaan sovinnollisesti.

Erosta huolimatta he jatkoivat ystäviään. Huhuttiin, että julkkis tapasi näyttelijän Dylan Hayes pian sen jälkeen, kun hän lopetti suhteensa pitkäaikaiseen poikaystäväänsä ja näyttelijänä Avan Jogiaan. Pariskunta kuvattiin yhdessä melko usein heidän ollessaan illallistreffeillä.

Tästä huolimatta he kulkivat eri tavoin ilman fanfaaria. Tästä huolimatta entinen pariskunta osallistui riittävän paljon julkiseen kiintymykseen (PSA). Esimerkiksi Dylanin havaittiin kantavan Zoeya sylissään, kun he olivat ulkona SoHon alueella, ja valokuvat saivat riittävästi huomiota faneilta.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että maailman tunnetuin teini-ikäinen laulaja, Justin Bieber , kanavoi sisäistä Rockyansa viimeisimmällä albumillaan Anyone. Laulavalegenda ottaa eläkkeellä olevan nyrkkeilijän roolin, joka kehittää tunteita Zoey Deutchin hahmoa kohtaan, joka nähtiin aiemmin Set It Upissa.

zoey deutch deittailu

Video herättää jo paljon puhetta, ja se näyttää tekevän niin, koska Deutch näyttää olevan tukeva vaimo, joka seisoo poikaystävänsä vieressä. Katso tämä viihdyttävä video, jossa näyttelijä esiintyi hiljattain kevyessä keskustelussa juontaja Jimmy Fallonin kanssa, jossa hän paljastaa hämmästyttäviä tietoja.

Ei vain sitä, vaan Hailey Bieber kehui Zoeya työstä, jonka hän teki videolla, ja antoi hänelle huudon. Hän viittasi Deutchiin valtavana auringonsäteenä ja ylisti hänen poikkeuksellista lahjakkuutta. Toinen asia, jonka Hailey ilmaisi, oli, että Zoey on hänen kuningattarensa.

Kuka tahansa on noussut nopeasti musiikin ystävien suosikiksi, ja he kaksi näyttävät todella kauniilta oheisella musiikkivideolla. Olisi sääli jättää väliin uusin tarttuva video, jossa Justin Bieber näyttää joitain liukkaita nyrkkeilyliikkeitä.

Aiheeseen liittyvä: Becky G:n poikaystävä 2022: Kenen Becky seurustelee nyt?

Suhteemme on vakaa ja vakaa Dylan Hayesin ansiosta:

Kun Zoey ja Dylan aloittivat seurustelun vuonna 2017, Internetistä ei löytynyt huhuja erimielisyyksistä tai valtavista riita-asioista, jotka viittaisivat heidän suhteensa olevan levoton. Internet oli täynnä valokuvia heistä kahdesta yhdessä, mutta he pidättyivät kommentoimasta julkisesti romanttista suhdettaan toisiinsa.

Zoey Deutch on päättänyt säilyttää entistä enemmän harkintavaltaa henkilökohtaisessa elämässään, koska merkittävä osa hänen perheensä elämästä on jo avoinna suuren yleisön tarkastettavaksi.

zoey deutch deittailu

Sen jälkeen kun Zoey lopetti suhteensa Avan Jogia , joka oli kestänyt viisi vuotta, he alkoivat heti nähdä toisiaan. Vaikka Zoey ja Avan erosivat viiden vuoden seurustelun jälkeen, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Zoey muuttui jollain tavalla heidän suhteensa seurauksena. Mutta miten Zoeyn ja Dylan selviää lopulta? Zoey on epäilemättä ansainnut kunnioituksemme.

He esiintyivät ensimmäisen kerran julkisuudessa valokuvan kanssa suutelemassa ollessaan lomalla Italiassa sijaitsevassa Ischiassa.

He jatkoivat kuvien julkaisemista itsestään omilla Instagram-tileillään, mutta he eivät koskaan ottaneet sitä esiin keskustelussa. Tämän lisäksi paparazzit pystyivät kuvaamaan heitä useaan otteeseen poseeraamassa kauniissa vaatteissa samalla kun he vaikuttivat olevansa pakkomielle toisiaan kohtaan.

Kuvassa heistä kahdesta lomalla Euroopassa, Dylan nähtiin pukeutuneena shortseihin punavalkoisilla raidoilla, kun taas Zoeylla oli upeat mustat bikinit. Se oli sama vanha pariskunta, joka näytti aina niin hyvältä yhdessä.

Se kuvattiin New Yorkissa vuonna 2018, joten se on yksi heidän tähän mennessä kuuluisimmista valokuvista. Zoey puki päällään valkoiset housut ja valkoisen t-paidan, jotka hän työnsi väljiin housuihinsa, mutta Dylan Hayes käytti silmälasejaan ja näytti yhtä muodikkaalta kuin aina.

Molemmat olivat varsin houkuttelevia. Hänen ulkoasunsa muuttui muodikkaasta hienostuneeksi tyylikkään punaisen takin ja yksinkertaisten mustien litteiden kenkien ansiosta, joita hän käytti molemmissa kokoonpanossa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR