Zita Cobbin nettovarallisuus: reaaliaikainen päivitys nettoarvostaan!

Nettovarallisuus

WPR

Fogo Island Inn -kirjan kirjoittaja ja tunnettu kanadalainen talouspäällikkö Zita Cobb. Cobb otti veljiensä avulla käyttöön kanadalaisen Shorefastin visionäärinä sosiaalisen liiketoiminnan alalla.

Hän epäilemättä kehitti Fogo Island Innin Shorefast-yhtiön kautta sosiaaliseksi yritykseksi hyödyntääkseen etuja paikallisesti.

Kanadan hallitus kunnioitti häntä Kanadan pyynnöllä, koska hän onnistui ja omistautui Fogo Islandin historiallisen ympäristön säilyttämiseen.

Nuori ikä ja koulutus

Kahdeksas sukupolvi Fogo Islander Cobb. Cobbin isä, jolla on kuusi veljeä, oli rannikkokalastaja. Hän kasvoi ilman juoksevaa vettä tai sähköä kotona.

Hän taisteli ja voitti tuberkuloosin ollessaan kuusivuotias, minkä hän selittää luottamuksella, jonka hän lopulta omaksui työhönsä. Cobb suoritti kauppatieteiden tutkinnon Carletonin yliopistosta Ottawasta.

Zita Cobbin nettovarallisuus vuonna 2022

Zita Cobbin nettoarvo

Zita Cobbin nettovarallisuuden uskotaan olevan 12 miljoonaa dollaria. Parhaillaan tutkitaan Zitan tarkkaa nettovarallisuutta. Tunnetun Fogo Island Innin perustamisen ja johtamisen omistajana ja pääasiallisena kuljettajana hänellä tiedetään olevan yli 12 miljoonaa dollaria.

Hän menestyi myös tekniikan ammatissaan, ja ennen majatalon haltuunottoa hänen on täytynyt kerätä siitä huomattavaa omaisuutta. Tukeakseen saaren taloutta, luodakseen työpaikkoja ja säilyttääkseen saaren kulttuurin ja tapojen hän sijoitti 40 miljoonaa dollaria ylelliseen majataloon.

Fogo Island Innin perustaja Zita sai Canadian Business Hall of Fame -palkinnon toukokuussa 2021. Hänelle myönnettiin Kanadan ritarikunta vuonna 2016 tunnustuksena hänen työstään Fogo Islandin Shorefast Foundation -säätiön kanssa.

Lue lisää: Kevin Harvickin nettoarvo: Kevin Harvickin nousu ja lasku!

Zita Cobbin tausta ja ura

Suosittu kanadalainen aktivisti Zita Cobb tunnetaan myös sukunimellään Zita Cobb. Kanadalaissyntyinen Zita Cobb aloitti ammattiuransa aktivistina.

Hän on yksi ikäryhmänsä tunnetuimmista aktivisteista. Katso koko luettelo kuuluisista aktivisteista, jota suosittelemme.

Onko Zitalla aviomies nimeltä Robert?

Zita Cobbin nettoarvo

Robert F. Cobb Jr., tunnettu liikemies, on Zita Cobbin puoliso. He ovat seurustelleet hyvin pitkään ja ovat nyt onnellisesti naimisissa.

Heidän kolme lastaan, joiden nimet ja henkilöllisyys eivät ole tiedossa, ovat sisaruksia. Hänen puolisonsa Robert on myös pitänyt henkilötietonsa yksityisinä ja pitänyt matalaa profiilia.

Robert on tunnettu yrittäjävaimostaan, Fogo Islandin kotoisin olevasta Zita Cobbista. Hän on yksi vain neljästä ihmisestä Kanadassa, jotka ovat saaneet huippuluokan kunniamaininnan.

Yhtä häikäisevää poikkeusta lukuun ottamatta – kahdeksannen sukupolven saarelaisen Zita Cobbin suunnittelema 40 miljoonan dollarin luksusmajatalo – Kanadan rannikolla sijaitseva Fogo Island näyttää rakennetun yksinomaan kalojen keräämistä ja säilyttämistä varten.

Lue lisää: Roger Mosley Net Worth: Tarkista, kuinka rikas amerikkalainen näyttelijä oli?

Hän oli saavuttanut valtakunnallista tunnustusta IT-alan työstään. Hän oli valokuitutyöntekijä, joka muutti Piilaaksoon ja josta tuli myöhemmin maan kolmanneksi parhaiten palkattu naistoimitusjohtaja.

Menestyksellisen IT-uran jälkeen hän lunasteli kymmenien miljoonien dollarien arvoisia osakeoptioita ennen kuin palasi syntymäkotiinsa elvyttämään paikallista taloutta ja säilyttämään saaren historiaa ja kulttuuria.

Palkinnot ja tunnustukset

Zita Cobbin nettoarvo

30. kesäkuuta 2016 kenraalikuvernööri David Johnston nimitti Cobbin Kanadan ritarikunnan jäseneksi tunnustuksena 'hänen panoksestaan ​​sosiaalisena yrittäjänä, joka on auttanut elvyttämään Fogo Islandin ja Change Islandsin ainutlaatuisia maaseutuyhteisöjä luovan sosiaalisen osallistumisen ja geomatkailun avulla'.

Carleton University, Memorial University of Newfoundland, McGill University ja Ottawan yliopisto ovat myöntäneet hänelle kunniatohtorin arvot.

Lue lisää: Michael Oher Net Worth: Katso kuinka varakas amerikkalainen jalkapalloilija on!

Cobb sai kunnian toukokuussa 2018, kun hänet valittiin Junior Achievement Business Hall of Fameen.

12. marraskuuta 2019 Cobb teki julkisen haastattelun Barack Obama , Yhdysvaltain 44. presidentti, Mile One Centerissä St. John'sissa, Newfoundlandissa ja Labradorin osavaltiossa. Tapahtumaa sponsoroi St. John's Board of Trade. Demokratiaa, ilmastonmuutosta ja yhteisöllisyyttä käsittelevä keskustelu keräsi yli 5 000 osallistujaa.