Zac Efron ennen ja jälkeen: Saiko hän plastiikkakirurgia?

Muunnos

WPR

Tekikö hän sen vai ei? Fanit järkyttyivät, kun High School Musicalista valmistunut Zac Efron esiintyi Maan päivää tukevassa mainoksessa maaliskuussa 2021 ja näytti joutuneen kasvojen plastiikkaleikkaukseen.

Sittemmin jotkut fanit ovat tehneet olettamuksia tilanteesta, mutta näyttelijä selvittää asioita tuoreessa haastattelussa.

Men’s Health -lehden kansihaastattelussa, joka julkaistiin 7. syyskuuta, Zac paljasti, että hän vaurioitti vakavasti leukaansa, kun hän liukastui ja löi leukaansa kotinsa suihkulähteen graniittikulmaa vasten.

Hänen kasvojensa pureskelulihakset, joita kutsutaan pureskelulihaksiksi, 'vain kasvoivat' seurauksena. Niistä tuli yksinkertaisesti erittäin valtavia, mikä sai hänen leukalinjansa näyttämään leveämmältä. Zac väitti, että ennen kuin hänen äitinsä otti häneen yhteyttä kysyäkseen, oliko hän tehnyt töitä, hän ei ollut edes tietoinen plastiikkakirurgiaa koskevista väitteistä.

Kuka on Zac Efron?

Zac Efron Ennen ja jälkeen

Tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja laulaja,Zachary Efronon esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa 2000-luvun alusta lähtien, erityisesti High School Musical -sarjassa Troy Boltonina.

'Hairspray', musiikkikomedia, oli toinen hänen ansioistaan. Hän on esiintynyt useissa arvostetuissa elokuvissa. Katso Zac Efronin ansioluettelo.

Zac Efron ennen ja jälkeen Chin

Zac Efron Ennen ja jälkeen

Zac Efronia on syytetty hänen ruumiinsa leikkaustoimenpiteistä, koska hän on käynyt läpi niin monia muutoksia uransa aikana. Kauneusleikkauksia on väitetysti käytetty muuttamaan Zac Efronin leukalinjaa ja leukaa.

Jotkut uskovat, että hänen leukalinjansa jyrkän ulkonäön muutoksen vuoksi hänelle tehtiin leukaleikkaus leikkauksen alentamiseksi.

Jotkut spekuloivat, että se johtuu hänen hyvästä ulkonäöstään, kun taas toiset väittävät, että injektio muutti hänen kasvojensa rakennetta. Hänellä on havaittavia implantteja poskissaan ja leukassaan, mutta muita plastiikkakirurgian merkkejä ei ole.

Lue lisää: Christine Quinn ennen ja jälkeen: 'Selling Sunset' -tähden muuttuva ulkonäkö

Zac Efronin plastiikkakirurgia

Zac Efron Ennen ja jälkeen

Hollywoodissa Zac Efroniin kohdistuvat syytökset plastiikkakirurgiasta kiertävät edelleen. Raporttien mukaan 25-vuotias näyttelijä koki kasvojenkohotuksen 19-vuotiaana. Botox, poski- ja leuka-implantaatiot on kaikki yhdistetty Zacin kasvojenveistotekniikoihin. 19-vuotiaana sain Botox-ruiskeen silmieni alle.

Hänelle tehtiin samana vuonna leuka- ja poski-implantaatti leukalinjan vahvistamiseksi. Aknen arpien vuoksi hän sai huulten täyteaineinjektion Los Angelesissa ja ihon laserpinnoitustoimenpiteitä New Yorkissa.

Ihon pinnoittaminen kiinteyttää hänen kasvojaan ja estää ryppyjen muodostumista hänen hymyillen tai rypistyessään. Disney on ollut Zac Efronin ensisijainen työllistäjä pitkään. Muutama verinen kohtaus hänen viimeisimmässä elokuvassaan 'Naapurit' ei juurikaan muuttanut hänen ulkonäköään.

Zac Efronin aika

Zacin syntymästä on kulunut 34 vuotta, joka osuu 18. lokakuuta vuonna 1987. San Luis Obispo, Kalifornia, oli Zacin syntymäpaikka, mutta hän muutti myöhemmin Arroyo Grandeen.

David Efron työskentelee Diablo Canyon Power Plantissa sähköinsinöörinä ja Starla Baskett on hallintoassistentti. Dylan, hänen nuorempi veljensä, ja Olivia, hänen sisarpuoli, syntyivät keskiluokkaiseen perheeseen.

Heprean kielessä hänen sukunimensä on johdettu. Efronin isänpuoleinen isoisä on juutalainen, ja hän on tunnistanut sellaisen, vaikka hän oli kasvanut ateistina ja hän ei harjoittanut uskonnollista toimintaa lapsena.

Lue lisää: Kelly Osbourne ennen ja jälkeen: Katso hänen uskomaton muutosnsa vuonna 2022

Zac Efron Pituus ja Paino

Zac Efron Ennen ja jälkeen

Zacin korkeus on 1,73 metriä. Hänen painoindeksinsä on 75. Zac on saanut laajaa kiitosta fenomenologisesta työstään.

Samana vuonna hän voitti Nikkelоdеоnsutrаlаn d’shосе miekat samasta organisaatiosta.

Tämän seurauksena saimme vuonna 2010 Iravo Itto -palkinnon vuoden parhaasta V-tähdestä. Vuonna 2008 Zас sijoittui 92. sijalle Forbesin 100 vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalla maailmassa. Päällä Instagram , Zacilla on noin 52,8 miljoonaa seuraajaa lisää.

Zac Efronin nettoarvo

Zacin nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria tammikuusta 2022, Forbesin mukaan. Uransa alkuvaiheessa Efron vieraili muun muassa ER-, The Guardian- ja Firefly -ohjelmissa.

Summerlandin ensimmäinen tuotantokausi sai ensi-iltansa vuonna 2004, ja hän esiintyi toistuvana hahmona. Ohjelman toisella tuotantokaudella, joka esitettiin vuonna 2005, hänet nostettiin päärooleihin. Miracle Run (2004), joka toi hänelle Young Artist Award -ehdokkuuden toisen kahdesta autistisesta kaksosesta esittämisestä, oli yksi hänen muista elokuvarooleistaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR