Olet kirjaimellisesti kultainen kiiltävällä ripsivärillä

Kauneus

WPR

Metallinen meikki, erityisesti kimalteleva viimeistely, näyttää kauniilta silmissä ympäri vuoden. Mutta sinulla ei aina ole aikaa tai energiaa tarttua glitteriin ja glitterliimaan ja luoda kokonaista projektia. Siellä kultainen ripsiväri tulee esiin. Käytitpä sitä yksinään tai suosikkimustan tai ruskean ripsivärisi päällä, se lisää kiiltoa, joka tuntuu raikkaalta ja uudelta.liiandramaattinen.

Rakastamme kultaista ripsiväriä, koska se on riittävän hienovarainen päivittäiseen käyttöön, mutta sillä on vaikutusta, kun todella katsot silmiin. Se voi saada minkä tahansa silmien värin näyttämään kirkkaammalta. Ja hei, hohto on vain hauskempaa. Valitse Bella Marin kultainen ripsiväri, jolla saat volyymia ja kohotusta luonnollisessa, vegaanisessa koostumuksessa. Pick Golden Rosen kimalteleva ripsiväri on sellainen, että käytät mieluummin omaa ripsiväriäsi ja lisäät vain pintalakin ripsisiisi. Aseta se päälle saadaksesi silmiinpistävän tunnelman.

Jos kultaripset eivät ole sinun juttusi, kokeile korealaisen Etude Housen kauneusbrändin kultaista kulmakarvageeliä. Se antaa sinulle silti juhlallisen ilmeen, mutta vähemmän ulkonaisella tavalla. Riippumatta siitä, mitä valitset, kultainen ripsiväri on aina hyvä idea. Osta alta joitain suosikkejamme ja lisää kultainen eyeliner tai luomiväri saadaksesi lisävaikutusta.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä jutussa, saatamme saada pienen provision myynnistä ja jälleenmyyjä voi saada tiettyjä tarkastettavia tietoja kirjanpitoa varten.

STYLECASTERin mantra on 'Style To The People' – ja missionamme on olla saavutettavissa oleva, osallistava, trendiä edellä oleva kohde tuhatvuotiaille ja Z-sukupolven naisille, jotka haluavat elää tyylin ja sisällön kanssa. Muodin, kauneuden ja elämäntavan kattavuutemme on yhtä lailla informatiivinen ja inspiroiva, mutta samalla tavoitteellinen mutta saavutettavissa oleva. Jos ostat riippumattomasti arvioidun tuotteen tai palvelun verkkosivustollamme olevan linkin kautta, saatamme saada kumppanipalkkion.

1. Bella Mari Natural Mascara

bella mari luonnollinen ripsiväri

Kuva: Bella Mari.

Hauska kultapomppaus silmissäsi ei saa aiheuttaa punoitusta tai ärsytystä. Tämä luonnollinen ripsiväri ei sisällä parabeeneja ja säilöntäaineita. Lisäksi se ei sisällä eläintuotteita, joten se sopii erinomaisesti vegaaneille.

2. Etude House Color My Brows

etude house kulmakarvageeli

Kuva: Etude House.

Tämä korealainen kauneusbrändi myy kultaa muistuttavaa kulmakarvojen ripsiväriä Blondie Brownilla. Jos ripsiväri on liian rohkea, miksi et lisää kulmakarvoihisi väriä? Kaava pitää ne myös paikoillaan.

3. Golden Rose Diamond Breeze Glitter Top Coat Mascara

kultainen ripsiväri

Kuva: Kultainen ruusu.

Jos et voi elää ilman tavallista mustaa tai ruskeaa ripsiväriäsi, lisää kultainen pintalakka. Tämä sävy 24k kultaa sisältää juuri oikean määrän kiiltoa. Lisää hohtoa silmiisi ilman glitterliimaa.