Yöeläinten avauskohtaus: Miksi se syttyy tuleen sosiaalisessa mediassa!

Sosiaalinen Media

WPR

Et voi löytää sanoja vastataksesi yöeläimen avauskohtaukseen TikTok sokea reagoi haasteisiin. Hopeavuori on se, että se on inspiroinut joitain viihdyttäviä parodiavideoita.

TikTok kohtaa usein outoja haasteita, mutta muutaman ensimmäisen minuutin aikana Nocturnal Animals Netflixissä ovat jättäneet katsojat sanattomaksi.

Mikä on yöeläinten avauskohtaus?

Yöeläinten 'avauskohtaus' määritelmä on seuraava:

Video alastomista naisista, jotka tanssivat hidastettuna, on TikTok-haasteen ytimessä. Naiset tanssivat lipun kanssa luottavaisin mielin klassisen musiikin tahdissa.

Ihmiset kuvaavat hämmästyneitä reaktioitaan, koska he eivät odottaneet näkevänsä tätä, kun he käynnistivät elokuvan, mutta kaikki on järkevää, kun olet katsonut koko jutun.

YÖELÄINTEN AVAUSKUVAUS

Vuonna 2016 julkaistu Tom Fordin Nocturnal Animals sisältää A-listan näyttelijät, ja sen on ohjannut Ford itse. Tämä synkkä ja hämmentävä elokuva sisältää loistavat näyttelijät, mukaan lukien Jake Gyllenhaal , Amy Adams ja Michael Shannon.

Lue lisää: Young Royals -kauden 2 julkaisupäivä: Onko se tulossa syyskuussa 2022!

Susanin tarina alkaa, kun hän hankkii keskeneräisen käsikirjoituksen entisen aviomiehensä Edwardin uudesta romaanista ja joutuu kohtaamaan avioliiton todellisuuden.

Taidegallerian omistajan aviollinen menneisyys paljastuu ja kummittelee häntä psykologisessa neo-noir-trillerissä. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on sellainen elokuva, joka pysyy kanssasi kauan sen jälkeen, kun se on ohi.

Yöeläinten loppu selitettynä

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR