Yhteys uhkaa Chantelin 'Asettaa Antonellan paikoilleen'!

Julkkis

WPR

Taisteleva asento. Chantel-perheen alumni Chantel Jimeno (os. Everett) on myöntänyt olevansa 'kateellinen' miehensä Pedro Jimenon työtovereille, mukaan lukien hänen ystävälleen ja kollegalleen Antonella Barrenechealle, ja valmistautuu kohtaamaan heidät tosi-tv:n jaksossa maanantaina 18. heinäkuuta. .

Minua todella ärsyttää se, että Pedro teippasi eräänä yönä tytön nimen avaimiinsa: 'Antonella', hän sanoi. 'Se on yksi asia, joka todella ärsyttää minua.' TLC:n Chantel, 31, avautui ystävälle maanantaina julkaistussa Instagramissa.

Vastauksena ystävän kysymykseen Chantel kuvaili Antonellaa 'tytöksi, jonka kanssa hän työskentelee ja vie hänet töihin koko ajan. 'Näyttää siltä, ​​että tyttö on tehnyt meikkiä siellä paljon, koska hänen laturinsa, kuppinsa ja peilinsä ovat kaikki siellä.'

Hän tiedusteli, oliko Chantel kääntynyt Pedron puoleen asiasta, ja hän vastasi kyllä. Mutta Pedro väitti, että Antonella oli tehnyt sen, koska he olivat pelanneet kepposia toimistossaan.

Chantelin ystävä myönsi tunnustuksessaan, ettei hän uskonut Pedron olevan suhde Antonellan kanssa. Loppujen lopuksi hän sanoi, että hän katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi: 'Rakastan häntä. Todellakin, Chantelin ystävä sanoi.

Kun kysyin Pedrolta hänen elämästään avioliiton ulkopuolella, hän paljasti, että hän käsittelee ongelmia, kuten äitinsä ja sisarensa kanssa. Kuitenkin, jos se on tarpeeksi vakava ongelma alueella? Kun saan hänet käsiini, aion hoitaa asioita.

Kun Chantelin ystävä mainitsi tämän hänelle, hän sai Chantelin pohtimaan, kuinka paljon aikaa hän viettää oman perheensä kanssa ja voisiko Pedro pitää kiinteistötyötovereitaan perheenä. 'Onko Pedron perhettä täällä?' hän kysyi.

Chantel suostui sanoen: 'Ei, hän ei.' Koska Pedron ympärillä ei ole tätä perhettä, hänen ystävänsä ehdotti, että hän saattaa 'kiinni' työtovereihinsa.

Liittyminen uhkaa Chantelin

Miten hän ei voi pitää minusta kiinni? Chantel reagoi tähän. Hänen ystävänsä sanoi: 'Se johtuu siitä, että sinä ja kumppanisi ette kommunikoi' ja tarjosi sitten neuvoja. Jos hän viettää aikaa näiden ystävien kanssa töissä, sinunkin pitäisi minun mielestäni olla heidän kanssaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Se on mahdollista Chantel täytyy laittaa jotkut ihmiset paikoilleen. Chantel tunnusti tunnustuksessaan, että hän epäröi viettää enemmän aikaa Pedron ja hänen työtovereidensa kanssa.

Hän viettää niin paljon aikaa muiden ihmisten kanssa eikä hänen kanssaan, mikä saa hänet mustasukkaiseksi. 'Se saa minut tuntemaan, ettei hänellä ole hauskaa kanssani', hän sanoi. 'Aion kuitenkin taistella suhteeni ja avioliittoni puolesta', hän sanoi. Toivon, että taistelemalla hän näkee ponnisteluni ja ymmärtää, että välitän hänestä ja että olen täällä häntä varten, hyvässä tai pahassa.

Mutta sunnuntaina, heinäkuun 17., TLC julkaisi toisen esikatseluleikkeen, jossa Chantel näyttää olevan yhteydessä Pedron ja hänen työtovereidensa juomaan töiden jälkeen. Kun Pedro tunsi, että Chantel 'käveli huoneeseen [asenteella', jopa Pedron kiinteistöpäällikkö Laura huomasi.

Laura arvasi, että Chantel oli tullut katsomaan, mitä Pedro oli tekemässä. Hän käveli huoneeseen ja 'Tunsin ehdottomasti jännityksen, koska [hän] katsoi häntä', hän sanoo. 'Se oli enemmän kuin 'Mitä sinä täällä teet?'

'Se oli jännittynyt', hän jatkoi. 'Kunnioitan Pedron yksityisyyttä hänen yksityiselämässään kotona.' TLC näyttää uusia jaksoja Perhe Chantel klo 20. ET maanantaisin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR