Wrenin ja Eleanor TikTokin kiista on saanut vanhemmat huolissaan lastensa 'yksityisyydestä ja turvallisuudesta'

Kiistaa

WPR

Wren Eleanor, kolmivuotias taapero, on aivan kuten kaikki muutkin hauskat nuoret, mutta hänen TikTok-tilinsä, jolla on enemmän kuin 17 miljoonaa seuraajaa , erottaa hänet muista ikäisistä lapsista.

Jacquelyn Paul, Wrenin äiti, saa tällä hetkellä paljon vastareaktiota 'Wren Eleanor -liikkeen' seurauksena, jonka hänen turvallisuudestaan ​​huolissaan olevat henkilöt ovat käynnistäneet sosiaalisessa mediassa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tästä keskustelusta.

Kuka on Wren Eleanor?

Jacquelyn, yksinhuoltajaäiti, ylläpitää kolmevuotiaan tyttärensä suosittua TikTok-tiliä, Wren Eleanor . Jacquelyn häntä kritisoidaan tyttärensä väitetysti käyttäneen näkemyksiä ja suosiota.

Wren Eleanor on taaperon TikTok-tili. Sosiaalisen median TikTok-alustalla Wren Eleanorilla on yli 17 miljoonaa seuraajaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wrenin ja Jacquelynin (@tiktokwren) jakama viesti

Wrenin äiti Jacquelyn on kuitenkin joutunut tarkastelun kohteeksi, ja hänen TikTokiin julkaisemansa profiili on herättänyt koko sosiaalisen median liikkeen, jota on kutsuttu nimellä 'Wren Eleanor TikTok Movement'.

Ongelma alkoi, kun useat tilin seuraajat huomasivat, että kirjoittajan työtä kaapattiin sopimattomiin tarkoituksiin.

Monet internetin käyttäjät pelkäävät, että Wren Eleanor on jonkinlaisessa vaarassa, kun taas toiset ovat huolissaan hänen hyvinvoinnistaan. Monet vanhemmat ovat alkaneet ilmaista huolensa lastensa yksityisyydestä ja turvallisuudesta.

Wrenin äiti on poistanut Wrenin videoiden kommenttiosion käytöstä, kun videoihin liittyy jatkuvaa keskustelua ja säädyttömiä kommentteja.

Aiheeseen liittyvä: Fanit arvostelevat Kendrick Lamaria Kodak Blackin sisällyttämisestä uusimmalla albumillaan

Mikä on kiista?

Monet Wren Eleanorin seuraajista uskovat, että hänen äitinsä Jacquelyn käyttää tytärtään saavuttaakseen suosiota, huolimatta siitä, että Wrenin TikTok-tilillä on monia ihastuttavia hetkiä Wrenin jokapäiväisestä elämästä.

Viimeisen kuukauden aikana useat vanhemmat ovat alkaneet lukea artikkeleita, joissa ilmaistaan ​​huoli pienten lasten videomateriaalin lataamisesta Internetiin liittyvistä mahdollisista riskeistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wrenin ja Jacquelynin (@tiktokwren) jakama viesti

Jacquelynin tapauksessa useat käyttäjät ovat kiinnittäneet huomion siihen, että jotkut Weenin kuvat on merkitty kirjanmerkkeihin yli kymmenentuhatta kertaa.

Muut käyttäjät ovat saaneet tietooni, että tietyt hashtageja sisältäviä kommentteja, kuten #savewren, sisältävät viestit voivat sisältää sopimatonta sisältöä.

Useat käyttäjät ovat ottaneet kuvakaappauksia Wrenin kommenttiosiossa annetuista loukkaavista kommenteista.

Vastauksena useat vanhemmat ovat väittäneet poistavansa valokuvia omista lapsistaan ​​sosiaalisen median alustoista, koska he ovat huolissaan lastensa turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Mikä on Wren Eleanorin tarina?

TikTokin käyttäjä Wren Elanor on tunnettu huolimatta siitä, että hän on vasta kolmevuotias. Hänen äitinsä Jacquelyn on vastuussa hänen tilistään, joka on saanut viime aikoina paljon huomiota. Monet ihmiset Internetissä ovat sitä mieltä, että nuori tarvitsee oman henkilökohtaisen tilansa.

On mahdollista, että monet ihmiset saavat tietää, että Jacquelyn äänittää tyttärensä TikTokille ja jakaa sitten tallenteet sosiaalisen median alustoilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wrenin ja Jacquelynin (@tiktokwren) jakama viesti

Hän on yksinhuoltaja ja keskustelee usein tilanteestaan ​​elokuvissa, joita hän julkaisee verkossa. Lisäksi hän on lähettänyt ympäriinsä kauhistuttavia elokuvia ja valokuvia.

Ihmiset yrittävät myös kiinnittää TikTokia käyttävien äitien huomion sairaisiin ihmisiin, jotka käyttävät samaa sovellusta kuin Kurt Mills 911, joka on nimeltään 911. Hän on osoittanut tukensa loukkaaville ja vastenmielisille viesteille tykkäämällä ja merkitsemällä niitä kirjanmerkkeihin.

TikTokiin ja Reddit-draamaan liittyvän Wren Eleanor -kiistan analyysi Äitinsä avulla Wren Eleanor nousi kuuluisuuteen TikTokissa ollessaan vain kolmevuotias.

Suurin osa ihmisistä on kuitenkin sitä mieltä, että Wrenin äiti suunnittelee jonkinlaista pahaa. Monet pitävät tarinaa täysin viattomana ja rakastavana.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wrenin ja Jacquelynin (@tiktokwren) jakama viesti

Lähetettyään häiritsevän TikTok-videon Wrenistä Redditissä Kurt Mills aloitti ketjureaktion, joka nielaisi koko Internetin. Koska Jacquelyn auttoi lastaan ​​erottumaan joukosta TikTok-videoiden avulla, jotkut ihmiset olivat raivoissaan häneen.

Wrenin nimiin luodun Reddit-tilin postauksen mukaan hänen äitinsä purkaa suurimman osan tyttärensä TikTok-videoista miellyttääkseen verkkoperverstejä.

Redditin kommentoija väittää, että lapsen äiti käyttää häntä hyväkseen ja saattaa hänet mahdollisesti haitallisiin tilanteisiin. Syynä tähän on se, että Tiktokissa on paljon hiipimistä.

Käyttäjät lisäsivät myös erilaisia ​​outoja ja epämiellyttäviä kommentteja taaperosta Redditissä julkaistujen videoiden alle. Jotkut muut ihmiset ovat pelästyneet näistä sanoista.

Twitterissä muutama käyttäjä ilmaisi huolensa Wrenin hyvinvoinnista. 'Pyytäisin sinua perehtymään Eleanorin tapaukseen. Se on vastenmielistä, ja sen seurauksena en koskaan halua julkaista verkkoon mitään lapsestani, joka minulla saattaa olla tai ei ehkä ole tulevaisuudessa. suojele lapsiasi.'

Aiheeseen liittyvä: Bryson DeChambeau -kiista: Kuinka Bryson DeChambeausta tuli niin kiistanalainen?

Viimeaikainen kehitys Tik Tok -skandaalista, johon osallistui Wren Eleanor, 3

Internetissä on keskusteltu Wren Eleanorista, nuoresta julkkiksesta, joka on suosittu TikTok-alustalla. Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että hänen äitinsä on käyttänyt häntä hyväkseen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wrenin ja Jacquelynin (@tiktokwren) jakama viesti

Ihmiset vaativat Wrenin tilin poistamista, koska hänen äitinsä levittää tyttärestään sopimatonta tietoa hämärähahmoille Internetissä.

Äiti-tytär-duetto on saanut kiitosta upeasta musiikistaan, mutta joidenkin kuulijoiden mielestä se on liian tunteellinen. Käyttäjäkommenttien osiossa on ollut lukuisia pahamielisiä henkilöitä, jotka ovat kommentoineet lasta seksuaalisesti.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR