Wordle Word Today 2. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkit ja tämän päivän vastaus

Viihde

WPR

Toinen päivä tuo joukkoon urheilijoita, jotka haluavat pitää Wordle-sarjansa hengissä. Tämä kuukausi kuluu samalla tavalla kuin edellinenkin. Emme syytä sinua, jos jäit eiliseen Wordleen. Ja aivan kuten eilisessä Wordlessä, meillä on kaikki uusimmat tiedot siitä, mikä tämän päivän sana on. Tässä on joitain ehdotuksia sekä ratkaisu Wordle 348:aan 2.6.2022.

Vihjeitä Wordleen 2. kesäkuuta

Tässä on joitain ehdotuksia tämän päivän sanalle:

  • Tämä termi viittaa silmiinpistävän tai esteettisesti kauniin esityksen luomiseen.
  • Tämä sana koostuu kahdesta tavusta.
  • Tässä sanassa on kaksi vokaalia.
  • Tämä sana ei sisällä toistuvia kirjaimia.
  • Tämän sanan ensimmäinen kirjain on konsonantti.

sana 2. kesäkuuta 2022

Wordle 348 vastaus

Ratkaisu kesäkuun 2. päivän Wordleen on SHOWY.

Lue myös: Mikä on päivän sana 1. kesäkuuta 2022?

Miten Wordle toimii?

Wordle on online-sanojen arvauspeli, jossa osallistujat kirjoittavat sanoja saadakseen vihjeitä siitä, mitkä kirjaimet kuuluvat päivän sanaan. Vihreä laatikko kirjaimesi ympärillä osoittaa, että se on sanassa ja oikeassa paikassa sanassa. Jos kirjeessäsi on keltainen laatikko, se tarkoittaa, että se on sanassa, mutta ei oikeassa paikassa.

sana 2. kesäkuuta 2022

Käytä kirjainta eri paikassa ja kokeile eri sanoja, kunnes saat vihreän laatikon sen ympärille. Ja jos näet harmaan laatikon kirjeesi ympärillä, se tarkoittaa, että se ei vain ole oikeassa paikassa, mutta se ei myöskään ole sanassa ollenkaan.

On hyvä idea käyttää kaikkia vokaalisi toisessa sanassa. Etsi hyviä termejä, joissa on paljon vokaalia, jotta saat ne nopeasti pois tieltä.