Wordle Word tänään 31. toukokuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Viihde

WPR

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti May lensi ohi. Wordle oli aina paikalla, vaikka aika kului kuinka nopeasti. Mutta älä anna ajan kulua enää ohi! Varmista, että saat päivittäisen harjoituksen! Tässä muutamia vihjeitä ja vastaus 31.5.2022 julkaistuun Wordleen.

Vinkkejä Wordleen 31. toukokuuta

Tässä on muutamia ehdotuksia tämän päivän Wordleen.

Tämä termi viittaa suureen asuntoon, jossa käsitellään usein kuninkaallisia.

  • Konsonantti aloittaa termin.
  • Tässä sanassa on kaksi vokaalia.
  • Kaksi kertaa esiintyviä kirjaimia ei ole.
  • Tämä sana koostuu kahdesta tavusta.
  • Yksi näistä on paikka, jossa Bruce Wayne asuu.

Sana 31.5.2022

Tämän päivän Wordle 346 -vastaus

Jos vihjeet eivät riittäneet, tämän päivän vastaus on alla.

MANOR on ratkaisu 31. toukokuuta Wordleen.

Lue myös: Mikä on tämän päivän Wordle-sana 30. toukokuuta 2022?

Miten Wordle toimii?

Wordle on päivittäinen sana-arvauspeli, jossa voit arvata kuusi sanaa. Jokainen riville kirjoittamasi sana arvostellaan sen mukaan, kuinka lähellä se on pelin etsimää sanaa. Mitä enemmän keltaisia ​​ja vihreitä näet, sitä lähempänä oikean vastauksen löytämistä olet!

Itse asiassa joihinkin tehokkaisiin aloitusmenetelmiin kuuluu kaikkien vokaalien käyttäminen toisella yrittämällä. Tämä johtaa lähes varmasti ainakin yhteen keltaiseen kirjaimeen. Ainakin yksi vokaali löytyy melkein jokaisesta englannin aakkosten sanasta.

Toinen suosittu lähestymistapa tässä pelissä on poistaa suuri määrä kirjaimia kolmella ensimmäisellä yrityksellä. Tämä on erittäin tehokasta vain, jos hallitset hyvin englannin kielen useiden Wordle-sessioiden pelaamisen perusteella.

Sana 31.5.2022

Jos valitset sanat ZEBRA, QUITS ja MOLDY kolmeksi ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, olet tehokkaasti poistanut aakkosten kaikki vokaalit sekä epätavallisemmat kirjaimet Q ja Z.

Sinulla on riski kirjainten sijoitusongelmista, jos et saa vähintään kahta vihreää neljänteen arvaukseen, koska et aina rakenna oikeita kirjaimia, jotka olet jo arvannut. Tietenkin ihmisille, jotka kävelevät sanakirjoja, tämä on enemmän laiska aloitus.