Wordle Word tänään 25. toukokuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Viihde

WPR

On sopivaa, että olemme saavuttaneet Wordlen päivän 340 25. toukokuuta. Kun lisäät numerot 340 ja 25, saat 365, mikä tarkoittaa, että olemme melkein perillä! Kun se on poissa tieltä, tässä on vihjeesi ja vastaus tämän päivän Wordleen (25. toukokuuta).

Vinkkejä Wordleen 25. toukokuuta

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun päivän sanan parissa.

  • Tässä sanassa on kaksi vokaalia.
  • Nämä vokaalit näkyvät järjestyksessä.
  • Kaksi kertaa esiintyviä kirjaimia ei ole.
  • Tämä termi on vain yhden tavun mittainen.
  • Se on verbi.

Tämän sanan määritelmä on tukea jotain, joka perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen.

Sana 25.5.2022

Tämä sana lausutaan 'slouch'. '

Lue myös: Wordle Word tänään 23. toukokuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Tämän päivän Wordle 340 -vastaus

Jos aiemmat ehdotukset eivät riittäneet, tässä on tämän päivän ratkaisu.

VOUCH on ratkaisu Wordleen 25. toukokuuta.

Miten Wordle toimii?

Wordle on peli, jossa saat kuusi yritystä arvata päivän viisikirjaiminen sana. Kun arvaat sanan, peli tarjoaa vihjeitä käyttämiesi kirjainten perusteella. Kiinnitä huomiota kirjainten väreihin. Toista kaikki poissuljetut harmaat kirjaimet. Saatamiasi vihreitä ja keltaisia ​​voidaan sitten käyttää sanojen tekemiseen.

Voit 'huijata' järjestelmää saadaksesi etua tai sekaantua pelin mekaniikkaan. Tietenkin tämä lause on usein tuomitsevaa. Jotkut kuvatuista lähestymistavoista voivat kuitenkin auttaa sinua kehittymään pelaajana antamalla sinulle paremman käsityksen avausstrategioista ennen Wordleen siirtymistä.

Sana 25.5.2022

Jos sinulla on jo kunnollinen englannin kielen taito, tämä on vain yksi tapa haastaa mieltäsi ja parantaa sanavarastoasi!

Salaperäiset värilliset kuutiot löytyvät kaikkialta sosiaalisessa mediassa. Twitterissä julkkikset ja kaikki muut näyttävät iloitsevan Wordle-tuloksistaan. Wordle, sanapulmapeli, jonka on luonut New Yorkin tiedemies nimeltä Josh Wardle, on fantastinen, mielenkiintoinen ja kiehtova peli.

Hän suunnitteli pelin kumppanilleen. Hän nautti New York Timesin sanapelien pelaamisesta. Pelissä oli vain 90 pelaajaa 1. marraskuuta 2021. ”Päivän sanaa” pelaa tällä hetkellä yli kolme miljoonaa ihmistä.

Wordle on viisikirjaiminen sanantunnistuspeli. Sinulla on kuusi arvausta tehdäksesi tämän. Pelissä ei ole vihjeitä. Voit jakaa tuloksesi sosiaalisissa verkostoissa, jos saat sanan oikein.

Lue myös: Mikä on tämän päivän Wordle-sana 22. toukokuuta 2022?

Kuinka pelata Wordleä ja voittaa?

Sana 25.5.2022

Käy pelin verkkosivustolla aloittaaksesi. Sinun on nyt ennustettava viisikirjaiminen sana kuudessa tai vähemmän kokeessa. Laattojen väri muuttuu jokaisen arvauksen yhteydessä.

Vihreä osoittaa oikean kirjaimen ja sijainnin. Keltainen osoittaa, että kirjain on maailmassa, mutta se on väärässä paikassa. Kirjain on harmaa, jos se ei esiinny termissä. Jokainen kuulee saman termin joka päivä. Wordleä voi käyttää vain kerran päivässä.