Wordle Word tänään 23. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkit ja tämän päivän vastaus

Viihde

WPR

Tämä sivu sisältää vastaukset päivittäiseen Wordle 369 -pulmaan 23. kesäkuuta 2022. New York Timesin verkkosivustolla on suosittu anagrammipeli, jota voit pelata.

Jos sinulla on tiukka aikataulu ja voit pelata vain kerran päivässä, tämä peli on täydellinen sinulle. Tämä johtuu siitä, että sinulla on vain yksi päivä aikaa keksiä yksi termi.

Päivän vastaus voi auttaa sinua, jos olet suorittanut viisi koetta ja kuudennen koetta ei ymmärrä.

Jotta voit tarjota sinulle kaiken, mitä tarvitset ongelman ratkaisemiseen, tässä artikkelissa on koottu kaikki asiaankuuluvat tiedot.

Wordle 369, 23. kesäkuuta 2022 Vastaukset:

Sana 23. kesäkuuta 2022

' BRINK ”on nyt Wordlen vastaus kysymykseen 369.

Substantiivina 'BRINK' viittaa 'maan reunaan ennen jyrkkää rinnettä tai runkoa tai vettä' tai 'pisteeseen, jossa jotain, yleensä jotain ei-toivottua, on tapahtumassa; partaalla.' (Oxford Languagesin määritelmät)

Pelaajilla voi olla vaikeuksia löytää 'BRINK'. Vaikka siinä ei olisi päällekkäisiä kirjaimia, siinä on silti ainutlaatuinen yhdistelmä, jota voi olla vaikea suojata. 'I' on ensimmäinen asia, jota useimmat pelaajat etsivät, ja sen jälkeen 'R'. Kun 'B', 'N' ja 'K' on poistettu, hakua voidaan jatkaa.

Yritä jokaisen uuden arvauksen yhteydessä poistaa mahdollisimman monta väärää kirjainta saadaksesi oikean vastauksen. Hard-tilassa pelaaminen edellyttää, että pelaajat käyttävät vahvistettuja arvauksia kaikissa myöhemmissä yrityksissä; joten on parempi käyttää jokaista uutta arvausta mahdollisimman monen kirjaimen poistamiseksi.

Älä katso pidemmälle kuin Wordle-pulmakokoelmaamme. Katso tästä oppaasta tietoa edellisen päivän pelaamisesta sekä tulevista peleistä. Palapelin voi tallentaa uudelleen incognito-tilassa tai tyhjentämällä selaimesi evästeet.

Viimeisimpien peliuutisten mukaan DICElla ei ole aikaa työskennellä Mirror’s Edge 3:n parissa Battlefield 2042:n takia. Far Cry 5, FIFA 22 ja muut pelit on lisätty Xbox Game Passin toiselle kesäkuun julkaisukierrokselle. Fall Guys -palvelimien ilmaisversion käyttöönotosta lähtien kysyntä on ollut täynnä.

Lue myös: Wordle Word tänään 10. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Kuinka pelata Wordleä

Wordlen idea on yksinkertainen: sinulla on kuusi mahdollisuutta valita päivän sana.

Jokaisesta viiden kirjaimen matriisiin syöttämäsi sanasta peli tarjoaa vihjeitä sanojesi kirjainten perusteella.

Näyttönäppäimistö pitää kirjaa kirjoittamistasi kirjaimista ja ilmoittaa, puuttuvatko ne tai käytetäänkö niitä jossain määrin päivän sanassa.

Riippuen siitä, kuinka paljon olet sulkenut pois tai arvioinut tarkasti, pelistä voi tulla helpompaa tai vaikeampaa, joten sinun on työskenneltävä sen kanssa, mitä sinulla on.

Tämän seurauksena, jos leikkaat kaikki viisi vokaalia englannin aakkosista kahdella ensimmäisellä yritykselläsi, ansaitset melkein todennäköisesti tippin. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Y toimii vokaalina, jokaisessa viisikirjaimisessa englannin sanassa on vähintään yksi vokaali.

Sana 20.6.2022

AUDIO, ADIEU ja OUIJA ovat suosittuja aloituksia, koska ne poistavat viisi vokaalia kerralla. Se tuottaa lähes poikkeuksetta keltaista väriä.

Toiset ovat käyttäneet kolmea ensimmäistä menetelmää sulkeakseen pois 15 eri kirjainta aakkosista. Ilmaisujen ZEBRA, QUITS ja MOLDY käyttäminen kolmena ensimmäisenä näytelmänä on loistava idea.

Kaikki vokaalit sekä muut vaikeasti käytettävät kirjaimet, kuten Q, Y ja Z, poistetaan.