Wordle Word tänään 14. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Viihde

WPR

Vain viisi päivää on jäljellä, ennen kuin Wordle saavuttaa maagisen luvun 365. Huolimatta siitä, että ympärillä oli niin paljon ihmisiä, monet eivät katsoneet sitä ennen kuin sen meteoriittinen nousu vuoden 2022 alussa. Yksi ystävistämme ainakin twiittasi vihreät ja keltaiset neliöt. Ehkä olet hieman vaatimattomampi ja haluat vain pelata peliä, mutta sinulla on kunnollinen ennätys. Älä huoli, autamme sinua kesäkuun 14. päivän Wordlen kanssa tarjoamalla ehdotuksia ja vastauksia.

Vihjeitä Wordleen 14. kesäkuuta

Tässä on joitain viitteitä, joiden pitäisi johtaa tämän päivän vastaukseen tai ainakin lähelle sitä.

  • Tämä on termi henkilölle, joka lahjoittaa lääketieteellisiin tai hyväntekeväisyystarkoituksiin.
  • Tämän sanan ensimmäinen kirjain on konsonantti.
  • Sanassa on vain yksi vokaali, mutta sitä käytetään kahdesti.
  • Tämä sana koostuu kahdesta tavusta.

Sana 14. kesäkuuta 2022

Lue myös: Mikä on päivän sana 13. kesäkuuta 2022?

Toadyn Wordle 360 ​​-vastaus

Jos yllä olevat vihjeet eivät riitä tai haluat vain vastauksen, se julkaistaan ​​alla.

DONOR on ratkaisu Wordleen 14. kesäkuuta alkaen.

Miten Wordle toimii?

Wordle on ilmainen sanojen arvauspeli, jossa saat kuusi mahdollisuutta arvata päivän sana joka päivä. Jokainen sana sisältää viisi kirjainta ja löytyy englannin kielestä; mutta kielen monimutkaisuuden vuoksi voi olla kovia sanoja, jotka saastuttaa sinut.

Sana 14. kesäkuuta 2022

Ihmiset käyttivät usein menetelmiä, kuten vokaalitiheä avaus poistaakseen vähintään yhden kirjaimen päivän sanasta. Alkaen AUDIOsta, ADIEU tai OUIJA voi helposti poistaa 80 prosenttia aakkosten vokaalista, lukuun ottamatta Y:tä harvinaisissa tilanteissa.

Toinen vaihtoehto on tehdä kolme sanaa, jotka sisältävät kaikki vokaalit sekä harvinaisia ​​kirjaimia, kuten Q, W, X ja Z. Kokeile käyttää termejä ZEBRA, QUITS ja MOLDY kolmessa ensimmäisessä vastauksessasi. Ne kattavat kaikki vokaalit sekä vaikeammin käytettävät konsonantit varmistaen, että syntyy vähintään yksi keltainen. Neljännellä arvauksella olet lisännyt mahdollisuuksiasi huomattavasti.