Wordle Word 20. heinäkuuta 2022: Selvitä Wordlen vastaus tänään ja viimeisimmät uutiset!

Viihde

WPR

Nyt on oikea aika oppia Daily Wordlen 20. heinäkuuta 2022 vastaukset. Jos sinulla on ehdotuksia päivittäisistä pulmapeleistä, kommentoi alla.

Palapelit tarjoavat lukuisia etuja sekä lapsille että heidän vanhemmilleen, joten kaikkien tulisi viettää vapaa-aikansa niiden parissa. Aivomme stimuloituvat ja muistimme vahvistuu etsiessämme oikeaa vastausta. Nauti Wordlestä ja hyödynnä aikaasi sen kanssa.

Wordle Sudoku 20. heinäkuuta 2022 Ratkaisut:

TRITE

Wordlen luoja on tuntematon

Wordlen julkaisun jälkeen vuoden 2020 lopulla sen tekijä on herättänyt paljon kiinnostusta. Entinen Reddit-kooderi Josh Wardle loi pelin vuonna 2021 henkilökohtaiseksi haasteeksi hänelle ja hänen sanapelifanaattiselle tyttöystävälleen.

Horoskooppi tänään 20. heinäkuuta 2021: Skorpionissa Devshayani Ekadashiin muodostunut Eclipse Yoga, Tiedä vaikutus horoskooppimerkkeihin!

Wordle alkoi esiintyä usein hänen WhatsApp-keskusteluissaan perheensä kanssa, ja hän tajusi, että hänellä oli jotain muuta maailmaa arvokasta.

Tuhannet ihmiset pelaavat tätä peliä päivittäin kaikkialla maailmassa, ja intohimoiset pelaajat ovat jopa kehittäneet omia Wordlen inspiroimia muunnelmia. Muita muunnelmia, jotka pyytävät sinua arvaamaan useita sanoja samanaikaisesti, ovat Dordle ja Quordle.

Aloita seuraavalla kerralla parhaalla Wordlellä. Näiden vinkkien avulla toivomme, että pääset alkuun vahvasti ilman, että sinun tarvitsee luottaa pelkästään muistiisi oikean termin muistamiseksi. Voit käyttää yleisiä konsonantteja, kuten S, T ja R, auttaaksesi sinua pysymään erossa tietyistä sanoista.

Wordlen vaiheittainen opas

Jatka lukemista, jos et ole varma, mistä kaikki surina on, ja haluat vain oppia lisää. Päivittäistä viiden kirjaimen sanaarvauspeliä nimeltä Wordle pääsee käsiksi verkossa.

Horoskooppi tänään 20. heinäkuuta 2021: Skorpionissa Devshayani Ekadashiin muodostunut Eclipse Yoga, Tiedä vaikutus horoskooppimerkkeihin!

Sinulla on niin monta mahdollisuutta arvata piilotettu sana kuin haluat. On mahdollista korostaa mitä tahansa kirjaimia sanoissa, jotka ovat väärässä paikassa pelaajien auttamiseksi. Näin ollen meillä on vastaus tämän päivän Wordlen palapeliin täällä!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR/