William Orbitin sairaus – mistä sairaudesta hän kärsii?

Sairaus

WPR

Englantilainen muusikko ja levytuottaja William Mark Wainwright (s. 15. joulukuuta 1956), joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään William Orbit, on myynyt yli 200 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Hän on voittanut lukuisia Grammyja, Ivor Novelloja ja muita musiikkialan kunnianosoituksia.

Madonna, huumeet ja helikopterilla koulutetut koirat: William Orbitin synkkä, tähtikirkas elämä

Vuosituhannen vaihteessa William Orbit oli melkein valmis lähtemään Maasta tähtien luo. Hän oli suuri voima popmusiikin kehityksessä vuosituhannen vaihteessa, verrattavissa nykyaikaisiin hahmoihin, kuten Mark Ronson ja Jack Antonoff.

Vuonna 1998 hän tuotti Madonnan Grammy-palkitun Ray of Lightin, jossa esiintyi bändin magneettinen tekno-lite; vuonna 199

Hän tuotti Blur's 13 -elokuvan, ja sen jälkeen hän teki joitakin uuden vuosituhannen menestyneimmistä elokuvista, mukaan lukien Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, Charlie's Angels: Full Throttle, The Next Best Thing ja The Beach.

Sen ensimmäinen single, brittiläisen pop-yhtye All Saintsin, Pure Shores, nousi Ison-Britannian singlelistan sijalle 2 vuonna 2000.

William orbit sairaus

Vielä tänäkin päivänä kappaleen hengästävä akustiikka ja piilevä-bloopy elektroniikka kaikuvat listoissa, koska Lorden promootio; hän on jopa myöntänyt, että kappale vaikutti hänen odotettuun albumiinsa Solar Power, joka julkaistiin tänä vuonna.

Orbit, 65, vierailee silloin tällöin Whole Foodsissa Kensingtonissa Länsi-Lontoossa, jossa hän on kuullut Pure Shoresin soittavan taustalla. Hän ymmärsi pian, että 'Ai joo, tässä on kaikki hyvin, sain sen nyt.'

Lue lisää: Chris Kamara -sairaus – Hän paljastaa diagnoosin jalkapallon lauantain esiintymisen jälkeen!

Sen luominen kesti niin kauan, että hän piti sitä aluksi 'absoluuttisena roskana'. Kestää vuosien kovaa työtä, ennen kuin voit istua alas ja nauttia työsi hedelmistä kuunnellessasi lopullista tuotetta. Sitten hän nauraa ja lisää: 'Se, tai pari pulloa viiniä.'

Johtiko huumeriippuvuus William Orbitin huonoon terveydentilaan?

William Orbit tuli tähän maailmaan vuonna 1956 Itä-Lontoossa Bow'n naapurustossa. Palmers Greenissä kasvattivat anglo-italialaiset opettajavanhemmat, joilla on työväenluokan juuret ja jotka arvostivat klassista musiikkia ja BBC Home Service -palvelua keinona vapauttaa lapsiaan, ja se on vahvasti sitoutunut sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

William orbit sairaus

Hän aloitti ammatillisen elämänsä muusikkona, esiintyjänä ja tuottajana. Kaiken, mikä nousee, täytyy aina pudota, ja 2000-luvun edetessä Orbit alkoi menettää toivonsa. Koska hän ei ollut motivoitunut, hän aloitti huumeiden käytön tavanomaista myöhemmässä iässä.

Päädyin mielisairaalaan kokaiinin käytön takia. Sittemmin hänellä on ollut aikaa arvioida elämäänsä uudelleen, ja tämän seurauksena hän nauttii tunteellisesta ja ammatillisesta 'uudesta kesästä'.

Haastattelulainaus tuottajalta: ”En ole koskaan ollut huumeriippuvainen mies; Olen aina hylännyt ne. Tutustuin marihuanaan 13-vuotiaana, ja 17-vuotiaana tiesin, että siitä oli minulle enemmän haittaa kuin hyötyä, ja siksi lopetin.

Se oli vaikeaa, koska tunsin itseni täysin sopimattomaksi sosiaalisessa piirissäni, joka pyöri ruukun käytön ympärillä. Tästä syystä olen aina ollut erittäin varovainen kaikkien muiden päihteiden käytön kuin tupakan ja alkoholin suhteen. Ja minäkin olen ollut vuosia juomatta lasiakaan.

Mikä sairaus laulaja William Orbitilla on?

William Orbitilla on diagnosoitu sairaus aiemmin. The Guardian raportoi, että hän joutui sairaalaan, kun kokaiinin käyttö konsertissa sai aikaan mielenhäiriön.

Hän on kuitenkin ollut epämääräinen sairautensa luonteesta. Orbitin mielenterveyden ja kognitiivisen terveyden todettiin kärsineen hänen vakavan masennuksen seurauksena. Ehkä taiteilija on joksikin aikaa eristäytynyt keskittyäkseen fyysiseen hyvinvointiinsa.

William orbit sairaus

Hänen hajoamisen toinen jakso alkoi maaliskuussa 2020, kun hän vakuuttui osallistuvansa salaiseen retkikuntaan kuninkaallisen perheen pelastamiseksi.

Hänen mielenterveytensä alkoi heikentyä, kun hän oli 43-vuotias, ja hänen fyysinen kuntonsa pian sen jälkeen. Sinä talvena laulaja sairastui ja väsyi selviytyessään perhekriisistä.

Mitä William Orbitille tapahtui?

He ovat huomanneet englantilaisen laulajan ja ihmettelevät, miltä hän näyttää. He epäilevät, että suuria muutoksia on tapahtunut. William Orbit ei näytä panostaneen ulkonäköönsä.

Vuodesta 2022 lähtien hän näyttää olevan hyvässä kunnossa. Aivan kuten kaikista muista julkkiksista, hänestä tuli kiinnostuksen kohde ulkoisen kauneutensa ja karismansa ansiosta. Media kiinnittää erityistä huomiota julkkisten tekemiseen.

Nyt 65-vuotias muusikko katsoo ennen ja jälkeen -kuvia itsestään ja huomaa muutoksen: hänen kasvonsa laihtuu. Hän oli öljyinen ulkonäkö edellisenä päivänä. Hän näyttää laihtuneen viime aikoina. Toisaalta muusikon leukalinja tekee hänestä huipputason esiintyjän.

Lue lisää: Bruce Willisin sairaus – Kuinka Bruce Willisin afasiadiagnoosi vaikuttaa hänen uraansa?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut William Orbit (@williamorbit)

William Orbitin näennäisellä terveydellä ei ole mitään tekemistä lehdistössä raportoitujen sairauksien kanssa.

Sosiaalisessa mediassa hän näyttää olevan täysin terve. Williamin hyvä kasvatus on tehnyt hänestä itsevarman nuoren miehen. Hänellä saattaa olla joitain pieniä vaivoja elämänsä aikana. Laulajan terveydestä ei ole toistaiseksi puhuttu lehdistössä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR