William Levy Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

William Levyn nettovarallisuuden arvioidaan olevan 8 miljoonaa dollaria. Hän on kuubalais-amerikkalainen näyttelijä ja malli. Mallin maineensa jälkeen William saavutti näkyvät roolit televisiossa ja elokuvissa.

Levy tuli tunnetuksi englanninkieliselle yleisölle esiintyessään musiikkivideossa Jennifer Lopezin kappaleelle 'I'm Into You', joka sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 2. toukokuuta 2011. Pian sen jälkeen hänet esiteltiin suurelle uudelle yleisölle ABC:n Dancing With The Stars -elokuvan kilpailijana. Seuraavalla vuosikymmenellä ja sen jälkeen hänen uransa kukoisti.

Aikainen elämä:

William Gutiérrez-Levy syntyi Cojimarissa, Kuubassa, 29. elokuuta 1980. Barbara, yksinhuoltajaäiti, oli Levyn äiti. Vaikka Levyn äidinpuolinen isoisä oli juutalainen, hän varttui maallisessa perheessä.

Kun William oli teini-ikäinen, hänen perheensä muutti Miamiin Floridaan veljensä Jonathan Gutierrez Levyn ja sisarensa Barbara Gutierrez Levyn kanssa.

William Levyn nettoarvo

Hän oli opiskelija Miami Lakesin esikaupunkialueella Barbara Goleman Senior High Schoolissa. William osallistui St. Thomasin yliopistoon kaksi vuotta lukion jälkeen, missä hän opiskeli liiketaloutta ja sai baseball-stipendin. Levy opiskeli myöhemmin näyttelemistä Los Angelesissa. Miamissa ja Mexico Cityssä hän jatkoi näyttelijäkoulutustaan.

Lue myös: Jordan Belfort Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

William Levyn elämäkerta

William Levy on tunnettu tv-näyttelijä, joka syntyi Kuubassa 29. elokuuta 1980. Hänen läpimurtoroolinsa espanjankielisissä ohjelmissa Cuidad con el Angel ja Triunfo del Amor ansaitsivat hänelle laajan suosion. William Levyn horoskooppi on astrologian mukaan Neitsyt.

William Gutiérrez Levy (s. 29. elokuuta 1980) on kuubalaista syntyperää oleva entinen malli ja näyttelijä.

Entisen kahdeksanvuotiaan kumppaninsa Elizabeth Gutierrezin kanssa hänellä on Kailey-niminen tytär ja Christopher-niminen poika.

William Levyn nettoarvo

Levy työskenteli mallina Next Modelsille ja esiintyi kahdessa Telemundo reality-showssa, Isla de la Tentación ja Protagonistas de Novela 2. Hän näytteli draamassa La Nena Tengo Tumbao Centro de Bellas Artesissa San Juanissa Puerto Ricossa vuonna 2005. .

William Levyn nettoarvo

William Levy on yksi rikkaimmista ja suosituimmista tv-näyttelijöistä. Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin mukaan William Levyn nettovarallisuus on 18 miljoonaa dollaria.

Tultuaan Yhdysvaltoihin 14-vuotiaana hän sai baseball-stipendin St. Thomasin yliopistoon.

Koskaan unohda sinua , Venevision International -tuotanto, oli hänen ensimmäinen esiintymisensä Univisionin espanjankielisellä kanavalla. Myöhemmät elokuvat, joissa hän esiintyi, ovat Mi Vida Eres Tu ja Acorralada. Viviana Corderon ohjaama Retazos de Vida oli hänen ensimmäinen elokuvansa, jossa hän näytteli vuonna 2008. Carla Estrada, tv-tuottaja, suostutteli hänet näyttelemään Pasiónissa, hänen ensimmäisessä meksikolaisessa saippuassa.

Cuidado con el Angel, Televisa-elokuva, jonka pääosissa on näyttelijä ja entinen RBD-laulaja Maite Perroni, valitsi hänet pääosassa. Ohjelma sai ensi-iltansa Meksikossa kesäkuussa 2008, kun taas se sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa Univisionilla syyskuussa 2008. Se keräsi keskimäärin 5 miljoonaa katsojaa joka ilta.

Vuonna 2009 Levy näytteli Sortilegio-elokuvassa Jacqueline Bracamontesin kanssa. Sortilegion johtopäätös keräsi 6,6 miljoonaa katsojaa, mikä ylitti ABC:n ja CBS:n tuona aikana.

William Levyn nettoarvo

Näyttelijä antoi äänensä espanjalaiselle versiolle animaatioelokuvasta Planet 51 marraskuussa 2009. Meksikossa elokuva sai ensi-iltansa 27. marraskuuta ja ansaitsi parhaan espanjankielisen animaatioelokuvan palkinnon vuonna 2009. (Premios Goya). Marraskuusta 2009 helmikuuhun 2010 Levy kiersi Meksikoa draamassa Un Amante a la Medida, joka kierteli myös Yhdysvalloissa kesäkuussa 2010.

Lue myös: Russell Wilson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Onko William Levy lesbo?

Mitä tulee hänen seksuaalisuuteensa, William on elänyt yksinkertaista elämää. Hän ei ole homo tai biseksuaali, joten hänellä on suora seksuaalinen suuntautuminen. Lisäksi erottuaan vaimostaan/tyttöystävästään William keskittyi lastensa kasvattamiseen seksiasioihin osallistumisen sijaan.

Ammattimainen ura

William Levyn nettoarvo

Levy aloitti malliuransa saatuaan sopimuksen Next Models Agencyn kanssa. Tämän seurauksena Levy esiintyi kahdessa tosi-sarjassa vuonna 2003. Myöhemmin hän osallistui La Nena Tiene Tumbao -peliin San Juanissa.

William on myös esiintynyt televisio-ohjelmissa, kuten 'Univisionin Olvidarte Jamas' ja 'Mi Vida Eres Tu'. William esiintyi myös muissa televisio-ohjelmissa.

William on myös harrastanut musiikkia. Hän lainasi äänensä Planet 51 -animaatiosarjan hahmolle, ja hän näytteli myös Alejandro Lombardoa Sartilegio-showssa. Jeniferin musiikkivideo, I’m Into You, sisälsi hänet myös.

Mitä tulee elokuviin, William ei jää jälkeen. Hän esiintyi elokuvissa 'Single Mums Club' ja 'Addicted'.

Lue myös: Thomas Gibson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

William Levyn pituus, paino ja muut tiedot

Jotkut fanit ovat uteliaita suosikkijulkkiksiensa fyysisestä hyvinvoinnista. Monille meistä suosikkijulkkiksiemme ulkonäön ja tyylin perässä pysyminen on hauska harrastus.

Olemme tietoisia tilanteesta. Hän on 1,85 metriä pitkä. Henkilön paino on 93 kg. Painoa voidaan säätää milloin tahansa. Pyrimme näyttämään uusimmat.

Kenen kanssa William Levy seurustelee nykyään?

William Levyn nettoarvo

Tietojemme mukaan William Levy on ehkä naimaton eikä ole koskaan ollut naimisissa. William Levy on sinkku joulukuusta 2021 lähtien.

William Levyn aiemmat kumppanuudet: Meillä ei ole tietoa hänen aikaisemmista suhteistaan. Voit auttaa meitä rakentamaan William Levyn päivämäärätietueita!

Levy esiintyi Tyler Perryn elokuvassa The Single Moms Club näyttelijänä (2014). Brent Ryan Greenin elokuvassa The Veil Levy esittää Warrioria (2017). Hän debytoi Mateo Ferrerana Fox-musikaalidraamasarjassa Star vuonna 2018.

Lue myös: Coco Austin Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Henkilökohtaiset kokemukset:

Vuodesta 2003 lähtien Levy ja Elizabeth Guitierrez ovat olleet jatkuvassa romanssissa. Christopher Alexander , syntynyt vuonna 2006, ja Kailey Alexandra, syntynyt maaliskuussa 2010, ovat heidän kaksi lastaan.

Williams on hyväntekijä, joka lahjoittaa aikaansa Alianzas que Construyen Televisa -säätiölle, joka auttaa Meksikon pienituloisia perheitä siivoamaan kotinsa.