Will ja Jada Smith ovat huolissaan Jaden Smithin vakavasta sairaudesta.

Julkkis

WPR

Jaden Smith, poika Tahtoa ja Jada Pinkett-Smith , on viety sairaalaan Los Angelesissa. 15-vuotias tähti kuljetettiin sairaalaan keskiviikkona 'vakavan lääketieteellisen ongelman' takia, hänen vanhempiensa mukaan. Hänen vanhempansa ovat huolissaan nuorten terveydestä. He eivät ole sanoneet mitään muuta hänen sairaudestaan ​​tai siitä, kuinka hän voi tällä hetkellä. Toivomme, että hän toipuu nopeasti ja voi jatkaa normaalia elämäänsä! Lisätietoja tarinasta löydät täältä!

Jaden Smith , teini-sensaatio, on vakavasti sairas. Lisäksi hän kärsii merkittävästä ravitsemuspuutteesta, mikä on vaikuttanut hänen nykyiseen tilaansa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja hänen sairaudestaan. Seuraa myös tähtilapsen jalanjälkiä.

Tietoja Jadenin sairaudesta:

Will ja Jada Smith ovat huolissaan Jaden Smithin vakavasta sairaudesta.

Huhujen mukaan nuorella räppärillä on puutos keskeisistä vitamiineista. B12-vitamiini, D-vitamiini ja omega-3 ovat puutosvitamiineja. Hän ei kärsi tässä vaiheessa, koska hänen kehostaan ​​puuttuu tarvittavat vitamiinit ja proteiinit toimiakseen kunnolla. Nämä puutteet saivat Jadenin sairastumaan ja kärsimään seurauksista.

Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että kala ja liha ovat parhaita proteiinin lähteitä. Koska Jaden Smith on vegaani, hän ei kuitenkaan käytä kalaa tai lihaa ruokavaliossaan, mikä johtaa ravitsemuksellisiin puutteisiin. Jaden oli jättänyt huomioimatta vaikutukset ja oireet ennen kuin hän pyysi neuvoja ammattilaisilta Will Smithin tuella.

Lue myös: Huhut Rihannan ja Asap Rockyn hajoamisesta Drake Memeistä leviävät

Lääkärit ja ravitsemusasiantuntijat työskentelevät väsymättä palauttaakseen Jadenin terveyden. Tällaisista vakavista lääketieteellisistä häiriöistä toipuminen vie kuitenkin aikaa. Fanit ja liittolaiset toivottavat Jaden Smithille pikaista paranemista ja menestystä sosiaalisessa mediassa. Lopuksi meidän kaikkien täytyy luottaa ja toivoa parempaa tulevaisuutta.

Jaden nykyinen tila:

Jadenin uusi ruokavalio auttaa häntä paljon. Hänen toipumisensa sujuu hyvin, ja hän on jälleen valokeilassa. Epidemian aikana hän on kuitenkin kotona vanhempiensa kanssa.