Miksi Cards Against Humanity on niin iso juttu? 5 Faktaa poliittisesti epäkorrektista pelistä

Viihde

WPR

Cards_Against_Humanity_Box

Vaikka et olisikaan erityisen kiinnostunut huonepeleistä, olet todennäköisesti kuullut kertoimista Kortit ihmisyyttä vastaan . Poliittisesti epäkorrekti ajanviete näyttää menneen – verkkokielenkäyttöä käyttäen – täysin viruksen leviämiseen, mikä saa meidät ymmärtämään, että kaikki tuntemamme joko tuovat sitä minne tahansa tai valittavat sitä tosiasiaa, etteivät he pääse käsiinsä televisiosarjoihin.

Jos et ole tuttu, se on melko perusmalli. Jokaisella kierroksella yksi pelaaja lukee tarpeeksi viattoman kysymyksen mustalta kortilta (Esimerkki: 'Tällä tavalla maailma loppuu. Ei räjähdyksellä, vaan...') ja jokaisen pelaavan on annettava nimettömänä se, mitä he pitävät. heidän hauskin valkoinen korttinsa('Nickelback!' 'Oprah nyyhkyttämässä laihaan keittiöön!' 'Super Soaker täynnä kissan pissaa!')  Sieltä mustan kortin omistajan on päätettävä, mikä kortti on hauskin.

Vaikka peli ei ole erityisen haastava aivotasolla, se testaa omaa tietämyksesi siitä, kuinka hyvin tunnet ystäväsi, joiden kanssa pelaat. Menestyt Cards Against Humanityssä vain, jos ymmärrät sentyyppihuumoria vastustajillasi. Joku, jolla on kuiva nokkeluus, ei luultavasti pidä mitään kaasusta, ulostamisesta tai kissan pissasta viihdyttävänä, kun taas vessahuumorin harrastajat eivät todennäköisesti valitse voittokortikseen purevia popkulttuuriviittauksia tai satiirisia lausuntoja.

Miksi siitä on tullut niin järjettömän suosittu, johtuu luultavasti vuosituhannen suusta suuhun leviämisen yhdistelmästä, siitä tosiasiasta, että se toi tyypilliseen hokey-pelimuotoon siistiä tekijää, ja kiinteästä liikkeestä olla tuottamatta rajoittamattomia määriä, mikä on luonut ennennäkemättömän kysynnän ( peli on todennäköisesti tuottanut vähintään 12 miljoonaa dollaria tuloja vuodesta 2011 lähtien Chicagossa julkaistun profiilin mukaanSun Times , vaikka yritys ei anna myyntilukuja.)

Jotta pysyt ajan tasalla kaikesta, mikä on tällä hetkellä suurta – mukaan lukien pelit! – tässä on 5 mielenkiintoista faktaa Cards Against Humanity -pelistä.

1. Se alkoi Kickstarter-kampanjana.
Joulukuussa 2010 Cards Against Humanityn perustajat – kahdeksan 'nörttiä 20-vuotiaana [Chicagon esikaupunki] Highland Parkista, jotka eivät ole vielä lopettaneet päivätyötään'. kuten ne on kuvattuSun Timesprofiili , käynnisti kampanjan kautta Kickstarter , sivusto, jolla startup-yritykset voivat kerätä rahaa ammattimaisesti painetun version rahoittamiseksi pelistä, jonka he suunnittelivat vuonna 2008 tapana pitää kiirettä juhlissa.

He pyysivät 4 000 dollaria, saivat 15 570 dollaria ja päättivät tulostaa 2 000 kappaletta. MukaanSun Times, sitä on myyty lähes 500 000 kappaletta viime toukokuussa, joten se on myydyin peli Amazonissa.

2. Se toimii itsenäisesti.
Huolimatta Cards Against Humanityn surinasta, 8 'nörttiä' ovat pitäneet päivätyönsä eivätkä ole vieläkään myyneet yritystä tai etsineet sijoittajia. He eivät myöskään ole käyttäneet penniäkään markkinointiin, eikä heillä ole kokopäiväisiä työntekijöitä.

3. Se on loppuunmyytyjoka paikassa.
25 dollarin pelin kysyntä on aivan huikeaa, ja kolmannen osapuolen myyjät pyytävät Amazonissa jopa 150 dollaria.

4. Mutta voit ladata sen ilmaiseksi!
Nykyaikaisessa käänteessä käyttäjät voivat ladata pelin ilmaisen PDF-tiedoston (saatavilla Creative Commons -lisenssillä) ja viedä sen tulostimelle, kuten Staplesille, joka tulostaa sen sitten kartongille. Asiakkaat ovat ladanneet pelin 1,5 miljoonaa kertaa sen jälkeen, kun perustajat alkoivat seurata määrää viime vuonna. mukaanSun Times.

5. Poliittinen epäkorrektisuus johtuu luultavasti siitä, miksi kopioita ei ole olemassa.
Luulisi, että suurilla peliyhtiöillä, kuten Hasbrolla, Parker Brothersilla tai Mattelilla, olisi kullakin ollut omat versionsa tähän mennessä, mutta siellä ei ole mitään, kuten Cards Against Humanity ( lukuun ottamatta muutamia hauskoja parodioita .) Miksi? Luultavasti siksi – kutenSun Timeshuomautti – suuret pelaajat eivät halua mennä lähellekään lauseita, kuten 'Oprah nyyhkyttämässä laihaan keittiöön' tai 'alkuperäistä palloa lyövää seksiä, jota vanhempasi harrastavat tällä hetkellä'.

Mitä mieltä olet: Onko Cards Against Humanity hirveän hauskaa vai pelkkää tyhmää ajanhaaskaa? Paino alla!

kortit ihmisyyttä vastaan ​​näytteitä 2791 Miksi kortit ihmisyyttä vastaan ​​on niin iso juttu? 5 Faktaa poliittisesti epäkorrektista pelistä