'Whoopi Goldberg on järkyttynyt' videosta, jossa Uvalde-poliisi seisoo alas ampumisen aikana

Julkkis

WPR

Kun Austin American Statesman vuoti videon, jossa näytettiin poliisin vastaus Uvalde School Shootingiin, Whoopi Goldberg raivostui.

Uhrien omaiset ovat olleet raivoissaan. The View'ssa keskiviikkona 13. heinäkuuta Whoopi kritisoi lehteä siitä, että se julkaisi materiaalin ennen kuin uhrien vanhemmat ehtivät nähdä sen. Hänen mielestään julkaisua pitäisi 'häpeä' sen julkaisemisesta, hän sanoi.

Whoopi herätti aiheen sydämellisellä puheella, jossa tuomittiin sanomalehden päätös julkaista tämä häiritsevä materiaali.

Paperit puolustavat päätöstään julkaista nämä tiedot, mutta monet uhrien vanhemmat ovat järkyttyneitä.'

Se on minusta yksinkertaisesti väärin. Unohdit, että ihmisten lapset yhdistettiin kaikkiin noihin ääniin, eikä sinun tarvinnut tehdä tätä.

Tämä elokuva oli tarkoitus näyttää heille sunnuntaina. Tämän tiedon levittäminen ja jakaminen oli tarpeetonta.

Tekemäsi on inhottavaa ja sinun pitäisi hävetä itseäsi sen vuoksi. Koska en ajattele vanhempia, joiden on katsottava tätä televisiosta joka päivä.

Sinun täytyy nähdä se joka kerta kun käännyt ympäri. Riippumatta siitä, onko sinulla lapsia vai ei, sinun tulee hävetä itseäsi. 'Häpeä sinä', hän mutisi, vaikka hän tiesi, että se ei merkinnyt mitään häneltä tulevaa. Whoopi ilmaisi myös tyytymättömyytensä videon päätökseen sisällyttää laukauksia.

Austin American Statesmanin eettisten ja standardien toimittaja Manny Garcia kuvaili, miksi materiaali oli tarpeen julkistaa blogiviestissä, jossa selitettiin, miksi he päättivät tehdä niin.

Kuten hän totesi, 'Meidän on todistettava historiaa ja läpinäkyvyyttä, ja hellittämätön raportointi on tapa muuttaa muutosta.' Hän huomautti myös, että verilöylyn jälkeen on ilmaantunut 'sankarillisilta kuulostavat tarinat, jotka ovat osoittautuneet todeksi'.

Poynterin mukaan valinnan julkaista tarina ovat haastaneet monien uhrien omaiset ja Texasin johtajat, mukaan lukien kuvernööri Greg Abbott.

Kun kysyttiin sunnuntaiksi suunnitellusta näytöksestä, DPS:n johtaja Steven McCraw sanoi: 'Se oli alun perin suunniteltu sunnuntaille.'

Virallinen lausunto Texasin kuvernööriltä. Greg Abbottin toimistossa lukee osittain: 'Gov. Abbott on sydänsuruinen ja järkyttynyt siitä, että tämä video vuoti ennen kuin uhrien perheet ja Uvalden asukkaat – jotka kärsivät eniten tästä tragediasta – saivat mahdollisuuden katsoa sen.

Sunny Hostin oli sitä mieltä, että uhrin perheen olisi pitänyt nähdä vuotanut elokuva ennen kuin se julkaistiin, mutta hän sanoi suhtautuvansa 'eri tavalla'.

Hänen mukaansa elokuva toimii vastakohtana tarjotuille kertomuksille siitä, miten poliisi on käsitellyt tilannetta, esittelemällä kameralle tallennetut todelliset tapahtumat.

Näin todella tapahtui: 'He olivat pelkuria siihen aikaan', hän totesi. Meillä on ollut tämä politiikkakertomus pitkään ilman mitään kyseenalaistavaa sitä, mutta nyt kun kamerat ovat niin yleisiä, tiedämme vihdoin.'

Vierailevan juontajan Alya Farah Griffinin suostuessa siihen, että videoilla on ollut rooli yleisön käsityksen muuttamisessa, Sunny väitti myös, että vanhempien olisi pitänyt saada tietää lastensa tilasta ennemmin tai myöhemmin.

Hänen mielestään julkaisun olisi pitänyt yrittää enemmän ottaa yhteyttä perheeseen ja kertoa heille, että he aikovat julkaista tarinan ennemmin tai myöhemmin.

Whoopi Goldberg sanoi, että vanhemmille olisi pitänyt antaa 'mahdollisuus terästä itseään uudelleen', ja hän totesi, että laukausten ääni oli edelleen kauhea, vaikka myyntipiste oli editoinut lasten huutojen äänet.

'Nämä ovat todellisia ihmisiä. ”Ymmärrän, että nämä ovat todellisia kuolleita lapsia, ja olen samaa mieltä kaikesta, mitä sanot, mutta väität kuitenkin, että ääni on poistettu. Nuoli. 'Ampuntaminen kuuluu edelleen', hän vakuutti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Ana De Armas myöntää, että Ben Affleckin suhde johti hänet lähtemään Los Angelesista: se oli 'liian paljon'
Perutaanko Jersey Shore 2.0? Näyttelijöiden ja miehistön tiedot keskeytetystä tuotannosta on julkaistu