Mitä yhteistä on Jack Whitella, Johnny Deppillä ja Face Paintilla?

Elämäntapa

WPR

Mitä yhteistä on Jack Whitella, Johnny Deppillä ja Face Paintilla?

No sen lisäksi, että molemmat Jack White ja Johnny Depp näyttävät vetoavan projekteihin, joissa on oikein käyttää runsaasti kasvomaalausta (White teki yhteistyötä Insane Clown Possen kanssa peittääkseen Mozartin ja me kaikki tietysti muistamme Deppin roolinSaksikäsi Edward), kaikki kolme näyttelevät merkittäviä rooleja Gore Verbinskin tulevassa elokuvassa Yksinäinen metsänvartija .

Depp esittää elokuvassa Tontoa, osa, joka vaatii hänen pitämään lintua päässään, höyheniä hiuksissaan japaljonmaalia kasvoillaan. Mutta siltä varalta, että ajattelit, että elokuva ei ole tarpeeksi outo, Jack Whitea salakuunneltiin kirjoittaa, tuottaa ja äänittää elokuvan ääniraidan, joka merkitsee Whiten ensi-illan täydellistä elokuvamusiikkia.

Whitelle on ollut suuri vuosi – hänen ensimmäinen sooloalbuminsa, jonka nimi onVäkipyssy, saapui kauppoihin tiistaina. Ja koska olemme rakastaneet taiteilijaa hänen ensimmäisistä jäsenpäivistään lähtien Valkoiset juovat , olemme innoissamme nähdessämmeGrammy-palkittu artistitekee niin monia liikkeitä alalla, puhumattakaan siitä tosiasiasta, että uskomme hänen ääniestetiikkansa sopivan täydellisestiYksinäinen metsänvartija, joka saa ensi-iltansa 31. toukokuuta 2013.

Pidätkö ajatuksesta, että Jack White sävelsi musiikin?Yksinäinen metsänvartija? Vai onko joku toinen taiteilija mielestäsi pystynyt paremmin? Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa!

Kuva: Stereogum