Mitä tulee ottaa huomioon ennen otsatukkaiden leikkaamista

Kauneus

WPR
Imaxtree

Imaxtree

Joskus turvapeitto tai ärsyttävä silmälasisarja, otsatukka ovat kuuma aihe otsasidoksissa. Voit käyttää niitä niin monella eri tavalla, jotka kaikki muuttavat kasvosi ulkoasua varsin dramaattisesti – otsatukka voi olla yksi ilmettäsi korjaava elementti. Eli jos sinulla ei vielä ole niitä, pitäisikö sinun? Miksi ne tuntuvat niin suurelta muutokselta, vaikka ne eivät teknisesti sitä ole? Ne, jotka ovat otsatukka partaalla, harkitse näitä kysymyksiä ennen kuin teet ison chop.

LISÄÄ:Insta-glam: Kuinka muotoilla lyhyt otsatukka

Mikä on luonnollinen hiustesi rakenne? Suora ja hieno vai kihara ja karkea? Nämä ovat kaikki asioita, jotka varmasti vaikuttavat otsatukkaisiisi. Koska otsatukka on lyhyt ja paljon vaaleampi kuin keskipitkät hiukset, luonnollinen tekstuurisi näkyy siellä todennäköisesti paljon vahvempana. Tämä ei missään nimessä ole huono asia, vain ajateltavaa. Jos esimerkiksi kesytät jatkuvasti kiharat säikeet suoriksi, otsatukkasi on toinen asia, jota sinun on muotoiltava ja korjattava jatkuvasti. Mutta mielestämme kiharat otsatukat ovat todella ihastuttavia, joten voitko todella mennä pieleen?

Kuinka sitoutunut olet muotoiluun? Usein niin kauan, kun hiustesi etuosat näyttävät hyvältä, kuka välittää takaosasta? Otsatukat ovat melkeinpä kasvosi verhot, joten ne ovat todennäköisesti tyylisi keskipiste. Jos olet nouseva ja menevä tyttö, otsatukka voi osoittautua sinulle haitalliseksi, kun heräät esimerkiksi ärhäkän lehmännäkkään kanssa. Se ei vie kauan otsatukkatyylistä riippuen, mutta se on ehdottomasti harkittava asia.

Millainen on elämäntyylisi? Oletko kuntosalilla käyvä? Ehkä teet monia asioita, jotka edellyttävät, että hiuksiasi ei ole silmissäsi/kasvoissasi (leipuri, kilpauimari?), joten hiuksen leikkaaminen suoraan näkökentästäsi ei ole paras idea. Jopa otsatukkaiden pidättäminen pääpantalla voi olla tuskaa, varsinkin jos ne ovat lyhyet.

Kuinka kärsivällinen olet? Otsatukka on huolto, jonka näet. Ei ole niin, että voisit olla ilman trimmaa kuukausia ja huomaat vain marginaalisen pituuseron, kuten muiden hiustesi. Tämä tulee olemaan kirjaimellisesti muutoksia kasvoissasi. Jos pidät otsatukkastasi, säännöllinen leikkaus on sinulle uusi rutiini. Ja jos et rakasta heitä? Kasvuprosessi on melko pitkä siirtymävaihe, joka vaatii paljon varusteita, kuten otsanauhat, neulat, vahvaa pitoa pitävä hiuslakka – ymmärrät sen. Mukana on työkaluja.

Käytätkö niitä piiloutumiseen tai esittelyyn? Ihmiset saavat otsatukkansa kaikenlaisista syistä. Ehkä he ovat epävarmoja korkeasta otsasta tai yrittävät piilottaa huonoa otsatyötä. Ehkä he vain näkivät todella hyvän kuvan Zooey Deschanel tai Alexa Chung ja inspiroituivat. Viime kädessä tämä olisi luultavasti ratkaiseva tekijä, minkä tyyppisissä otsatukkaissa saat - pitkiä vampyja, ehkä lyhyitä suoria otsatukkaita tai ärtyneitä mikrootsauksia. Lyhyet otsatukka ovat itse asiassa ihastuttava tapa avata kasvosi ja estää kaikkia sivuilla olevia kehystettyjä kappaleita leviämästä kasvoillesi jatkuvasti.

Mitä sinä pelkäät? Mutta nyt ihan oikeasti? Otsatukka voi näyttää hyvältä kenen tahansa päällä, ja vaikka se voi olla sitoumus muutaman kuukauden ajan, hiusten kokeileminen on käytännössä synnynnäistä. Loppujen lopuksi et koskaan tiedä, jos et kokeile sitä, eikö niin?

LISÄÄ: Vakavaa inspiraatiota seuraavaan hiustenleikkaukseen