'Weight Loss Barbie' jakaa Winter Everettin painonpudotusmatkan

Julkkis

WPR

Hehku, tyttö! Winter Everett, menestyvän todellisuussarjan The Family Chantel tähti, kuvasi laihdutusleikkausmatkansa fanien seurattavaksi.

Kayla La Vende, joka tunnetaan paremmin nimellä 'The Weight Loss Barbie' TikTokissa, oli liikkeellepaneva voima Winterin päätöksessä painonpudotusleikkaukseen. Kayla kertoo yksinoikeudella In Touchille, kuinka Winterillä menee laihdutusmatkallaan.

'Talven seikkailu sujuu todella hyvin. ” Glow-in-the-dark: In Touchin videohaastattelussa Kayla myy sen sanoo: 'Hänen itseluottamuksensa vain paistaa läpi.'

Kun tapaamme ensimmäistä kertaa, kommunikoimme usein. Aina silloin tällöin hän lähetti minulle sähköpostia ja kysyi: 'Hei, onko tämä oikein?'

Toisin sanoen 'vaaka ei ole liikkunut tällä viikolla'. Joten sanoisin hänelle vain: 'Älä muuta mitään. Pysy kurssilla. Varmista, että saat runsaasti nesteitä ja proteiinia. Ja nuku tarpeeksi!'

On hienoa seurata hänen harjoittelevan joka päivä, koska juuri siihen pyrin, kuten TikToker sanoi.

Syy miksi sanon tämän, johtuu siitä, että näen hänen tekevän sitä. Tämän seurauksena toimimme toistemme suurimpana tukijana.'

TLC:n The Family Chantelin neljännen kauden aikana katsojat näkivät Winter-suhteen Kaylaan, sosiaalisen median johtajaan Tijuanassa, Meksikossa Elias Ortiz & Companyssa.

Winter valitsi mahalaukun hihatoimenpiteen Tohtori Elias Ortiz nähtyään Kaylan tulokset omasta painonpudotusleikkauksestaan ​​EOC:ssa.

Meksikossa on enemmän pieniä vaatimuksia leikkaukseen, ja se on kustannustehokkaampaa 26-vuotiaalle Winterille, joka esiintyi The Bachelorin kauden 4 ensi-illassa.

Mitä tulee perheeseeni, olen tehnyt tämän päätöksen itse ja toimin sen läpi.

Monet katsojat olivat huolissaan Winterin päätöksestä hakeutua laihdutusleikkaukseen Meksikossa; Kayla tarjoaa kuitenkin neuvoja ihmisille, jotka saattavat olla varovaisia ​​matkustamasta maan ulkopuolelle sairaanhoitoon.

'Tärkein neuvo, jonka voin antaa, on tehdä läksynsä. Jos harkitset bariatrista leikkausta, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Elias Ortiz and Companyyn”, hän sanoo.

Liikalihavuuden osalta Tijuana on maailman bariatrinen pääkaupunki.' Tijuanan suurin yritys on EOC. Bariatrian professori: Dr. Ortiz Luvut eivät valehtele, tilastot eivät valehtele.

Tee tutkimusta. Tästä syystä sinun tulee luottaa terveytesi vain kirurgille, jolla on todistettu kokemus. Sen lisäksi älä ole kyyninen. Jotkut maailman huippukirurgeista työskentelevät muissa maissa, joten älä pelkää.

Winter pelkäsi menettävänsä identiteettinsä trendikkään, upean plus-koon naisena mahalaukun leikkauksen jälkeen, koska hän pelkäsi menettävänsä identiteettinsä laihduttaessaan. Toisaalta Kayla ymmärsi tiukasti Winterin näkökulman ja pystyi rauhoittamaan hänet.

Kayla huomauttaa, että hän voisi samaistua Winterin pelkoon menettää plus-koon identiteettinsä. ”Selitin hänelle, että kaikki pysyisi ennallaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Se tulee kasvamaan, ja vaikka et inspiroisikin joitain ihmisiä enää, syntyy kokonaan uusi universumi ihmisiä, jotka haluavat kehittyä ja tulla paremmiksi sen ansiosta.

Jos haluat tehdä muutoksen, sinun on rakastettava kehoasi tarpeeksi positiivisesti sen suhteen. Ja se sopii minullekin. Sen hänen piti kuulla minulta, joten selitin ja näytin hänelle kuvia itsestäni ja sanoin: 'Hei, minulla on samat vaatteet. Ne on muokattu.

'Olen tehnyt niistä pienempiä tarpeideni mukaan.' Kuten, tyylini ei ole muuttunut ollenkaan. Ja koska shoppailusta on tullut paljon helpompaa, tyylitajuni on kehittynyt heijastelemaan tätä uutta helppoutta.

Siksi jaoin ne valokuvat ja kokemukseni hänen kanssaan, koska se on aluksi vaikeaa, koska olet niin erityisessä demografisessa tilassa ja sitten muuttuu, sosiaalisen median julkkis lisää. Kun et motivoi näitä ihmisiä, alat ihmetellä: 'Mihin minä nyt kuulun?'

Kun inspiroit muita, avaat kokonaan uuden mahdollisuuksien universumin. Keskustelumme jälkeen uskon, että hän varmisti päätöksessään mennä leikkaukseen ja tajusi, että 'minun ei tarvitse muuttua, kehoni muuttuu, mutta olen edelleen sama.' Tämän harjoituksen tuloksena , sinusta tulee paljon kurinalaisempi, järjestäytyneempi ja kykenevämpi.'

Sosiaalisessa mediassa Winter jatkaa painonpudotuksen edistymisensä jakamista seuraajilleen lähes vuosi toimenpiteen jälkeen. Kayla toteaa, että Georgiasta kotoisin oleva Kayla on valmis ottamaan seuraavan askeleen painonpudotuksessaan, koska hänen painonpudotuksensa on sujunut niin hyvin.

Mitä tulee plastiikkakirurgiaan, Kayla selittää, että Winter on 'melkein pätevä' siihen matkansa tässä vaiheessa. ”Vatsanpoistoni ja muut hoitoni tohtori Omar Lazosin kanssa saatiin päätökseen viime vuoden lopussa.

Joten olemme puhuneet siitä ja olen vienyt hänet muoviprosessin läpi ja ottanut hänet yhteyttä tohtori Lazosiin lisätietojen saamiseksi.

Olisi hienoa, jos hän tulisi takaisin, kun hän oli valmis matkan päättymiseen. Hän voi upeasti ja olen erittäin ylpeä hänestä', sanoin. '