Hajutestimme 15 kesäkynttilää nähdäksemme, mitkä niistä olivat kesäisimpiä

Koti

WPR

Tiedän, että kesäaika ei välttämättä saa ketään ajattelemaan: 'Tarvitsen todella enemmän juuri nytvaloajalämpöä.” MUTTA. Tämä on julma poisto kaikesta, mitä kesä on tehnyt meille hajuosastolla! Onko kesäTodellakesä ilman juuri leikatun ruohon tuoksuja, kesäcocktaileja, rannalla vietettyjä päiviä ja öitä, jotka vietämme jo lämpimiä vartaloamme lämmitellen kokon ääressä? Kesä on välttämättömien tuoksujen ehdoton aarrearkku, joka ansaitsee pullottaa ja juhlia – mikä on oikeastaan ​​vain sanallinen tapani sanoa, että siellä on paska tonni uskomattomia kesäkynttilöitä tarjolla vuonna 2019 .

Tunnelmat alkavat kotoa, sanon jatkuvasti, joten mikä olisikaan parempi hetki kuin nyt alkaa levitellä niitä hyviä kesätuoksuja kaikkiin juhliisi, myöhäisillan viileälle hengelle ja, mikä tärkeintä, kylpyyn? Aloita täydellisen kesän kuratoiminen kotonasi juomien suihkeiden ja villien merenrantapolkujen tuoksuilla, niin voin melkein taata, että Good Summer Feel alkaa näkyä muualla!

Tämä valikoima ihania kesäkynttilöitä tuo kaiken kauden rakastamamme kotiisi. Koko jengi on täällä, mutta tässä ovat tärkeimmät teemat pähkinänkuoren iloksi:

ESKAPISMI: Nämä tuoksut haluavat vain viedä sinut seikkailunhaluisiin kesäkohteisiin aina, kun et itse pääse sinne.

RANTA : Aurinkosuojavoide, hiekka, merisuihke: Kesä ei ole mitään, ellei rantakausi, ja haluamme osoittaa kunnioitusta sille tuoksumuodossa.

TROPIIKOT: Ei ole päivääkään tarpeeksi huono, ettei hedelmäpuiden tuoksu ja Karibian tuulta tekisi siitä ainakaanpikkuruinenhieman parempi.

PÄIVÄ JUOMA: Kuunnellaan se sosiaalisesti hyväksyttävää juomista auringon noustessa! Makeat ja hedelmäiset cocktail-tuoksut ovat ulkona joukoittain!

MINÄ MAINITIN JO RANNAT?

Joten, ilman pitkiä puheita, tapaa uudet parhaat ystäväsi - kynttilät, jotka ovat sivuosa asuntosi kesän ~tunnelmia~.

1. Kookoskynttilä (maito ja kerma), 36 dollaria Sunnuntai Ikuisesti

Tämä kynttilä on palanut makuuhuoneessani noin viikon putkeen. Tai eisuoraan, koska sitä Smokey the Bear ei haluaisi, mutta ainakin iltaisin. Se tuoksuu puhtaalta makealta kookoshattaralta, palaa puhtaana ja täyttää huoneen täydellisesti.

2. Island Papaya, 25 dollaria klo Kylpy- ja vartalotyöt

Katso, nyt on kesä ja teemme rannasta. Vaikka sinulla ei olisi varaa lentää itsesi Bahamalle joka viikonloppu (oletko yrittänyt kuluttaa vähemmän kahviin?!?! Olenko oikeassa hahaha), tämä kynttilä merituulen, papaijan ja kookoksen vivahteilla on toiseksi paras. asia.

3. Love Potion, 24 dollaria klo Brooklynin kynttilästudio

Muistatko sen laulun kesän rakkaudestaRasva? En aio etsiä, mikä sen nimi on, mutta pointti on, että kesä on täydellistä aikaa rakkaudelle, olipa se sitten romanttinen, ystävällinen tai itsenäinen! Olipa tämän kesän aikomuksesi mikä tahansa, Love Potion on mukana kyydissä makean puhtaan luonnonkukan ja mandariinin tuoksussa!

4. Pool Party, $ 20 klo Ilkeä kuningatar

Evil Queenin nerot ovat tehneet sen jälleen tuoksulla, joka auttaa sinua ohjaamaan kellukkeita, aurinkovoidetta ja aikuisten uintia, vaikka olisit kilometrien päässä uima-altaalta. Makea ananaksen tuoksu on a täydellinen tapa torjua sunnuntain pelotteita , minun mielestäni.

5. Watermint Agave, 65 dollaria LAFCO

Tämä kynttilä, jossa on puhdasta jasmiinia ja raikasta vesiminttua, tuoksuu samalla tavalla kuin kirjanmerkkeihin merkitsemäsi rantahuvila airbnbnäyttää.

6. Sonoma, 24 dollaria klo Agape

Sonoma-kynttilä kantaa lämpimiä, kuivia tunnelmia, jotka saavat sinut tuntemaan kuin katsoisit tähtitaivaalle. Vihreä tee ja sitruunaruoho tasapainottavat patsulia ja mustaherukkaa tehden a tuoksu, joka on tumma mutta ei voimakas .

7. Neroli, 35 dollaria klo Brooklynin kynttilästudio

Syvempi, metsäisempi ote appelsiininkukista, jossa on makeita vivahteita jasmiinista. Tämä myskinen syvä sentti sopii mainiosti iltaan!

8. Sweet Pea & Clover, 24 dollaria Kaava 55

Kuin piknikillä maailman makeimmassa puistossa – herkullista apilaa ja mehukasta hernettä.

9. Japanilainen sitrushedelmä, 24 dollaria klo Brooklynin kynttilästudio

Tässä minun reseptini kesän tuoksuista: appelsiini , oranssi ja enemmän oranssi. Tämä japanilainen sitrussentti on kirkas, makea ja puhdas; Sanoisin sitä täydelliseksi herätykynttiläksi.

10. Tuore greippi, 24 dollaria Agape

Voiko tuoksu olla 'Wafty?' käytän sitä. Tämä kynttilä tuottaa upean mehukkaan greipin tuoksun. Laita se brunssille tai kylpyyn!

11. Sitruuna ja kehäkukka, 24 dollaria klo Kaava 55

Niinä iltoina et tee mieli opetella tekemään sitruunapisaroita, mutta silti haluat Vibes.

12. Santorini, 24 dollaria klo Agape

Tuoksuu herkulliselta lomarannalta, joka on täynnä mehukkaita kukkia, vihreitä ja merisuihketta.

13. Maui, 38 dollaria klo Brooklynin kynttilästudio

Lämpimiä, makeita meritunnelmia. Tuoreet kukat ja merisammal, jossa on vivahteita ajopuusta, tuovat rannan sinulle!

14. Grand Canyon, 30 dollaria klo Koti-ikävä

Pölyinen mutta viileä, tämä eloisa puumainen tuoksu muistuttaa sinua matkasta tänä kesänä!

15. Tiki Beach, 25 dollaria klo Kylpy- ja vartalotyöt

Tämä kynttilä on raskas saaritunnelmissa kookoksen ja vaniljan kanssa. Se plus upea säiliö tekee tästä pohjimmiltaan oma trooppinen pakopaikka.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.