Saimme korealaisen mallin Irene Kimin paljastamaan kauneussalaisuuksiaan (Spoilerivaroitus: He rokkaavat)

Kauneus

WPR
Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Irene Kim Irene (@irenetisgood)

Korealainen malli ja sosiaalisen median tähti Irene Kim tuli viime vuonna vilpittömäksi katutyylisensaatioksi, suurelta osin hänen järkyttävän kirkkaiden moniväristen hiustensa ansiosta. Valokuvaajat eivät voineet saada hänestä tarpeekseen, toimittajat huusivat saadakseen selville, kuka hän oli, ja nyt suuret tuotemerkit ottavat sen huomioon: Seattlesta kotoisin oleva mies nimettiin äskettäin Estée Lauderin Global Beauty Contributoriksi, mikä tarkoittaa, että hän välittää nykyaikaisen näkemyksensä meikistä ja sosiaalisen median tietämys yhdelle planeetan arvostetuimmista brändeistä.

Mutta miten Kim – jolla on yli 600 000 Instagram-seuraajaa – pysyy kärjessähänenhius- ja meikkipeli? 27-vuotiaalla naisella oli paljon viisautta kerrottavana siitä, kuinka hän pitää ihonsa kunnossa pitkien (puhumme 24 tunnin pituisten) lentojen aikana ympäri maailmaa tai mitä hän tavoittelee K-kauneusristeilyillä. käytävät.

Puhutaan päivittäisestä kauneudesta. Mitä tuotteita käytätomistaakäyttää päiväsi aloittamiseen?
Tänään on pitkä päivä, joten varmistin, että ihoni oli hyvin kosteutettu ja valmisteltu, ja että meikini pysyy mahdollisimman pitkään – olen niin kuivunut lentokoneessa olemisesta. Joten tein kaksinkertaisen mikroessenssin, jossa [käytin] väriaine (95 dollaria) ja sitten tein sen mikroesanssinaamio (67 dollaria), josta olen nyt pakkomielle, mutta laitan sen jääkaappiin, sitten voiteen ja sitten aurinkovoidetta. Sunblock on minulle erittäin tärkeä. käytän Crescent White (50 dollaria).

Matkustat niin usein – uskallatko koskaan tehdä täydellistä kauneushoitoa lentokoneessa?
Tahdon. Kasaan aina kosteusvoidetta useamman kosteusvoiteen päälle. Ja sitten minulla on aina mukana kasvosumutetta tai väriainetta.

Levitätkö sitä vain istuimellesi ja lähdet siihen?
Joskus! Käytän lentokoneessa kasvoilleni mitä tahansa todella rauhoittavaa, ja kylpyhuoneen vedessä on jotain, mitä en halua käyttää, joten pyydän vettä ja kannan vanupuikkoja ja minä pyyhi kasvoni sillä vedellä. Ja sitten teen kermanaamion, jotta se ei oleniinilmeinen.

Kuinka pidät ihosi kurissa kaiken tämän matkustamisen kanssa?
Pistän vieläkin hieman esille täällä [osoittaa hänen leukaansa] ja mielestäni se on vain, minun on odotettava sitä ja varmistettava, etten ota sitä vastaan, koska se on erittäin houkuttelevaa. Joskus kuuman suihkun jälkeen, kun tiedät kuinka suihku höyryää, otan vanupuikon ja kastan sen väriaineeseen – kuten ruusuveteeni tai kasvosumutteeseen – ja asetan sen vain ulostuloalueelle. Minusta tuntuu, että se auttaa hieman rauhoittamaan sitä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Irene Kim Irene (@irenetisgood)

Okei, puhutaan hiuksistasi. Menit juuri lyhyemmäksi muotiviikolla, eikö?
Minä tein! Halusin hieman vaihtelua ja sitten valitsin viileämpiä sävyjä.

Tässä vaiheessa on ollut paljon erilaisia ​​värejä.
Oisko?! Joo, en tiennyt, että aion järkyttää ihmisiä hiuksillani. Se oli hyvin orgaanista – mutta se sai minusta tavallaan Irenen, mitä se sitten tarkoittaakaan! Se on ollut allekirjoitukseni – se on ollut minulla nyt kolme vuotta – ja on hauskaa vaihtaa se.

Onko sinulla jotain temppuja hiustesi terveyden ylläpitämiseksi?
Työskentelen yleensä kampaajani kanssa Koreassa. Olen aivan kuin hänen nukkensa, hänen elävä nukkensa. Käyn parin viikon välein retusoimassa, ja jos olen erittäin kiireinen tai joudun pesemään hiukseni enemmän, menen sisään aikaisemmin. Hän myös antaa minulle kampaamossa hiushoitoja, jotka auttavat säilyttämään voiman, enkä itse asiassa käytä hiusöljyä tai hoitoainetta, käytän vain kosteusvoidetta. Minusta tuntuu, että tiedät, mitä tahansa laitat kasvoillesi, tekee hyvää hiuksillesi, eikö niin? Kunhan ei tule liian rasvaiseksi.

Käytätkö siis vain kasvojen kosteusvoidetta hiuksissasi?
Joo, otan kaikki ylijäämät ja laitan ne suoraan hiuksiini. Koska jotkut hiusöljyt ovat mielestäni liian vahvoja, ja joskus niistä tulee irrotuksia. Minusta tuntuu, että se aiheuttaa särkyä – ja shampoot ja muut asiat – joten pidän kiinni siitä, mitä laitan kasvoilleni hiuksilleni.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Irene Kim Irene (@irenetisgood)

Puhutaanpa korealaisesta kauneudesta. Mitkä ovat suosikkibrändisi tällä hetkellä?
Minä todella pidän Innisfree ihonhoitoon, koska heillä on erittäin hyviä tuotteita herkälle iholle, eikä se ole ollenkaan liian tuoksuinen. En todellakaan pidä asioista, joilla on liian voimakas tuoksu, minusta vain tuntuu, että ne voivat ärsyttää ihoa. Etude talo siinä on upeat huulivärit ja huulisävyt, Tony Moly on myös hienoja huulituotteita ja eyeliner ja muuta sellaista. Voi ja Ihoruoka ! Heillä on tonnia tuotteita, jotka tuoksuvat todella hedelmäisiltä ja syötävältä, kuten heidän sokerinaamionsa.

Luuletko, että korealaisten kauneuspakkausten hauskuus ja omituisuus valuu muille markkinoille?
Minä ajattelen sitäpitäisi. Kaiken sosiaalisen median ja kaikilla eri alustoilla, jos tuotteesi on erittäin söpö ja pomppii, haluat ottaa kuvan – se näyttää todella hauskalta.

Ja lopuksi, suuntaamalla muotikuukauteen, teetkö jotain valmistautuaksesi peräkkäisiin tapahtumiin terveyden kannalta? Onko hihassasi outoja temppuja pitääksesi sinut terveenä koko matkan ajan?
Ennen matkaani käyn kuntosalilla joka päivä vain ylläpitääkseni kehoni tasapainoa. En laihduttaa, vaan pitääkseni energiani yllä. Pyrin myös terveelliseen tasapainoiseen ruokavalioon, syön paljon kalaa ja vihanneksia ja yritänkosteuttaa niin paljon kuin mahdollistaja nukkua niin paljon kuin mahdollista. Ja itse asiassa agenttini valmisteli tämän minulle ennen kuin tulin tänne – se on kuin punaista ginseng-uutetta, joten se on energianlisääjä, jota voit ottaa, kun olet väsynyt!