Wayne kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Viihde

WPR

”Wayne” on osoittautunut äärimmäiseksi altavastaajaksi sekä näytöllä että sen ulkopuolella sen jälkeen, kun se julkaistiin YouTuben premium-kanavalla vuonna 2019. Sarja seuraa Waynea (Mark McKenna), raivoissaan nuorta, joka lähtee tappavalle tielle rakastajansa Delin (Ciara) kanssa. Bravo) noutaakseen isänsä Pontiac Trans-Amin. Se on kiihkeä, säädytön matka, joka tuntuu John Greenin romaanilta, johon on sekoitettu 'Dirty Harry' - ja ihmiset ihailivat sitä. Ei ole koskaan ollut ongelma siitä, ettei ollut tarpeeksi faneja. Sen sijaan, kun YouTube poistui käsikirjoitusten alkuperäiskappaleiden markkinoilta, 'Wayne' jäi ilman kotia.

Sitten marraskuussa 2020 Amazon Prime osti suoratoistooikeudet 'Waynen' kaudelle 1 ja antoi sille toisen mahdollisuuden elämään. Sen jälkeen useammat ihmiset ovat oppineet Waynen ja Delin uskomattomasta road trip -seikkailusta, ja samat ihmiset ovat innokkaita oppimaan lisää. Valitettavasti Amazon ei ole sanonut, uusitaanko 'Wayne' toiseksi kaudeksi, mutta ohjelmaa ei ole peruttu.

Seurauksena on, että kriittisesti ylistetty teini-draama (jolla on 100 % tuorearvosana Rotten Tomatoesissa) on edelleen epäselvä. Huolimatta siitä, että Amazon ei ole vielä sitoutunut toiseen kauteen, 'Waynen' luojalla Shawn Simmonsilla on suuria suunnitelmia sarjalle. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä tiedämme tähän mennessä mahdollisesta 'Wayne' -kaudesta 2.

Wayne kauden 2 julkaisupäivä

Wayne kausi 2

Koska esitystä ei ole vielä uusittu, tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, milloin ' Wayne ” esitetään. Vaikka Amazon ostaisi uuden kauden, fanien on odotettava pitkään uusia jaksoja. Sen jälkeen, kun kausi 1 debytoi vuonna 2019, näyttelijät ovat työskennelleet useiden projektien parissa.

Esimerkiksi Mark McKenna on näytelty tulevassa Peacockin alkuperäisessä sarjassa 'One of Us Is Lying'. 'Waynen' toinen tuotantokausi joutuu odottamaan, kunnes nuoren näyttelijän aikataulu sen sallii, koska 'Wayne' ei voi olla ilman Waynea. Jos ”One of Us Is Liing” päättyy tänä vuonna, McKenna saattaa aloittaa ”Waynen” kauden 2 kuvaamisen vuoden 2021 toisella puoliskolla, jolloin seuraavan kauden julkaisupäivä on aikaisintaan kesällä 2022.

Eli tarjoamalla Amazonille toisen kauden ennen kuin McKenna ja muut näyttelijät jatkavat uusiin projekteihin.

Lue myös: The Expanse Season 7 julkaisupäivä: Kovat fanit nauttivat näistä oivalluksista!

Waynen juoni kausi 2

Wayne kausi 2

Koska elokuva sijoittuu Simmonsin kotikaupungissa Brocktonissa, Massachusettsissa, 'Wayne' on hänelle henkilökohtainen tarina. Huolimatta siitä, että hän edelleen odottaa kuulevansa, aikooko Amazon jatkaa ohjelmaa, hän on jo kirjoittanut kauden 2 ensiesityksen ja piirtänyt kauden loppuosan. Sarjan luoja puhui Waynen ja Delin tulevaisuudesta marraskuun 2020 haastattelussa Inverselle.

'En usko, että Wayne on nuorissa, ei anna liikaa', Simmons vastasi. 'Del on tilanteessa, johon en pääse, mutta koko kausi on sitä, että Wayne yrittää hyvittää, saada Delin takaisin ja löytää rauhan, jonka hän niin hyvin ansaitsee.'

Mark McKenna esimerkiksi toivoo, että kausi 2 tapahtuu. Kuten Inverse totesi, hän kertoi showrunnerille: 'Käsikirjoitus, joka sinulla on kauden 2 ensimmäiselle jaksolle, on ehkä suurin näkemäni 'Wayne' -tarina.' 'Se olisi… äärimmäisen ihanaa, jos pääsisin siihen.'

Huolimatta siitä, että 'Wayne' ei ole näyttänyt uusia jaksoja vuoden 2019 jälkeen, katsojien ei pitäisi vielä kirjoittaa sitä pois. 'Wayne' on ainoa esitys, jolla on potentiaalia voittaa todennäköisyydet ja palata niin pitkän sapatin jälkeen.

Lue myös: The Umbrella Academy kausi 3: näyttelijät, julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Valu

Wayne kausi 2

Toisen kauden näyttelijöistä ei voida tällä hetkellä kirjoittaa mitään tiedon puutteen vuoksi. Odotamme kaikkien hahmojen palaavan toisella tuotantokaudella kyseisessä tilanteessa. Lähes kaikki seuraavassa luettelossa olevat näyttelijät palaavat aikaisempiin rooleihinsa.

Mark McKenna ottaa roolin Wayne McCullough Jr.

Ciara Bravon roolissa on Delilah 'Del' Luccetti.

Stephen Kearin Geller, kersantti Stephen Kearin Geller

Upseeri James Earl Genetti, upseeri James Earl Genetti, upseeri James Earl Genetti, upseeri James Earl

Dean Winters on Bobby Lucchettin rooli.

Jon Champagnen roolissa on Carl Luchetti.

Jamie Champagnella on Teddy Luchettin rooli.

Mike O’Malley esittää tässä elokuvassa Tom Colea.

Joshua J. Williams esittää Orlando Hikesia näytöllä.

Mistä katsoa Waynen kausi 2?

Katso sarja jatkossa Amazon Prime Video !