Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause 'Superstar' -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (eksklusiivinen)

Julkkis

WPR

Tämä saattaa olla G Flipin henkilökohtaisin kappale tähän mennessä. Julkaisttuaan viimeisimmän singlensä 'Waste of Space' 27-vuotias laulaja julkaisi musiikkivideon, joka sisältää kaikki ei-binaariset tai genderfluid-henkilöt.

ET:n Cassie DiLaura keskusteli G Flipin kanssa ennen kappaleen julkaisua, ja räppäri selitti kappaleen merkityksen.

Kuten he kuvailevat: 'Se on laulu siitä, että tulen lapsena toimeen olemaan ei-binaarinen.' ”Minua naurettiin siitä, että käytin poikien univormua koulussa ja vietin sitten heidän kanssaan.

Kun olin seitsemänvuotias, kuuluin sosiaaliseen ryhmään, joka vietti kaiken aikansa yhdessä, pelaten jalkapalloa, Pokemon-kortteja ja muita vastaavia pelejä.

Myöhemmin he ilmoittivat minulle: 'Olet tyttö.' Sillä ei ollut väliä, että minulla oli lyhyet hiukset, olin pukeutunut poikien univormuun ja näytin aivan heidän kaltaiseltani; eräänä päivänä he sanoivat minulle, etten voi leikkiä heidän kanssaan.

Leikkiäkseen heidän kanssaan he sanoivat, etten pystynyt, koska olin poika, käveltyäni hameisiin ja mekoihin pukeutuneiden tyttöjen luo.'

Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause Superstar -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (Exclusive)

'He kutsuisivat minua tilanhaaskaaksi', G Flip sanoo. 'Olin jumissa keskustassa.'

”Ei-binäärisenä ihmisenä näen itseni maskuliinisen ja feminiinisen napojen yhdistelmänä. Kun olet ei-binäärinen, siltä se tuntuu. Tämän vuoksi halusin tehdä voimakkaan kappaleen.'

Tämän lisäksi G Flip kirjoitti kappaleesta avoimen kirjeen, jossa hän sanoi, että he olivat epäselviä, julkaistaanko se koskaan julkisesti.

Kun G Flipin 'sukupuoli-identiteetti työnnettiin otsikoihin' hänen romanssinsa Selling Sunset -näyttelijän kanssa Chrishell Stause , valinta tulla ulos tehtiin.

”Ei-binäärisenä ihmisenä olen saanut tulvan viestejä ja tiedusteluja.

Niiden vanhempien lisäksi, jotka ovat kysyneet, kuinka he voisivat parhaiten tukea ei-binäärisiä lapsiaan, kommentteja on tullut myös ihmisiltä, ​​jotka haluavat vain oppia lisää siitä, mitä tarkoittaa olla ei-binäärinen.

'G Flipin sanoin: Sukupuolen tunnistamisestani on esitetty paljon ankaria huomautuksia, ja jotkut ihmiset ovat kertoneet minulle, että en ole ei-binäärinen.'

Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause Superstar -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (Exclusive)

”Sukupuoli-identiteettikasvatus puuttuu pahoin maailmasta, mikä näkyy saamassani kasvavassa viestinnässä.

Tätä laulua tarvitaan kipeästi tänä päivänä ja iässä huolimatta alun perin haluttomuudestani julkistaa sitä. ”Niin he jatkoivat. 'Tänään on ei-binaarinen ihmisten päivä, jokavuotinen juhla.

Tästä syystä olen päättänyt julkaista tämän kappaleen, jonka tiedän, että se olisi muuttanut elämäni täysin, jos minulla olisi se lapsena:”

Kappaleen ja musiikkivideon tekemisen aikana he miettivät usein G Flipin nuoruutta. Itse asiassa niin paljon, että G Flip päätti käyttää ainoana taideteoksena kuvaa itsestään, kun he olivat seitsemän vuotiaita.

'Kun näin itseni ensimmäistä kertaa peilistä, ajattelin: 'Mikä sinä olet?' Nämä ovat laulun sanoituksia.

Valitsin tuon taideteoksen, koska uskon, että jokaisella, joka nyt tunnistaa olevansa ei-binääri, on lapsuuden valokuva, jota he voivat katsoa ja sanoa: 'Siinä minä olin', 'Kertoo ET:n G Flipin mukaan.

”Olin vihdoin saavuttanut lapsuuden fantasiani olla pieni, taaksepäin lippaa pukeutunut punkki. Yhteiskunta kuitenkin valtaa sinut sellaisilla tosiasioilla kuin naisen olemisen välttämättömyys.

Vaikka kaikki, joita katselin, mukaan lukien Pussycat Dolls (J.Lo, Shakira), rakastivat noita muusikoita, se ei koskaan ollut minä. Olin ennen karkea ja töykeä nuori lapsi, joka käytti pieniä pojan vaatteita. Se ei ollut minulle vaihtoehto.'

Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause Superstar -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (Exclusive)

G Flip haluaa toimia roolimallina toiselle nuorelle.

'Uskon, että elämäni työni on kouluttaa maailmaa sukupuoli-identiteetistä ja toimia ei-binäärisenä roolimallina, jota minulla ei koskaan ollut aikuisena', he totesivat avoimessa kirjeessä.

”On tärkeää, että syrjäytyneet ryhmät ovat tasapuolisesti edustettuina tiedotusvälineissä. Olen täällä muiden transsukupuolisten ihmisten kanssa. Tätä sukupolvea ja seuraavia sukupolvia ei hylätä, koska he ovat kauniita, rehellisiä itseään, koska olemme täällä ja valmiita antamaan lausunnon.

Vaikeuksista huolimatta, G Flip on oppinut 'näkemään valoa joka tilanteessa ja positiivisia puolia kaikissa tilanteissa'

Meitä on varoitettu, että ihmiset heittelevät sinua vastaan, he kertovat ET:lle. 'Sinun tulee olemaan vaikea pysyä perässä. On väistämätöntä, että sosiaalinen media yrittää saada sinut alas. Mutta sinun täytyy saada se pois mielestäsi. Olen suhteellisen rento ihminen.'

Tämän seurauksena G Flipin ja Stausen suhde julkistettiin. Sen kunniaksi he esiintyivät yhdessä G Flipin 'Get Me Outta Here' -musiikkivideossa, jossa on paljon PDA-laitteita.

Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause Superstar -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (Exclusive)

”Meillä oli kuvauksissa mahtavaa. Keskustelemme edelleen siitä, kuinka hauskaa meillä oli sinä päivänä. Tämän seurauksena joka kerta kun astumme 7-Eleveniin, ihmettelemme: 'Pitäisikö meidän alkaa selvittämään?' Tämä on mitä G Flipillä on sanottavana. 'Yksinkertaisesti sanottuna se oli räjähdys.

Kaikki ihmiset, joiden kanssa työskentelen – työkaverini, tuotantotiimin ihmiset ja luova johtajani – ovat omituisia, ja se loi minulle niin kutsuvan ympäristön luoda todella outoja juttuja. Se oli hyvää aikaa.”

Kun heidän suhteensa Stausen kanssa tuli julkisuuteen, G Flip 'ei ollut hermostunut', mutta he halusivat varmistaa, että heidän kiinteistönvälittäjäkumppaninsa 'sopii tehdä sen'.

Tiedän, että hän myy taloja ja on monipuolinen liikenainen, mutta hän on niin luova ja uskomattoman erinomainen kirjoittamaan ja kertomaan tarinoita, että hän auttoi keksimään sen”, G Flip kertoo musiikkivideosta, jonka parissa hän teki yhteistyötä.

'Sikäli kuin hän tunsi olonsa mukavaksi, olin sitä varten. Hänellä on paljon näyttelijäkokemusta saippuaoopperatyönsä ansiosta, mutta minulla ei.

Joten, kun oli mukana toinen tähti, joka on valmis lähtemään heti, kun kamerat alkavat pyöriä, oli valtava apu. Mikä tähti hän on! Hän on vähintäänkin upea.'

G Flip ei ole varma, haluavatko he esiintyä Selling Sunsetissa, vaikka heidän suhteensa on yleisesti tiedossa. Kun Stauselta kysyttiin mahdollisuudesta, että hänen suhteensa esitetään Netflixissä, hän sanoi, että se 'vaikuttaa hieman pelottavalta'.

Waste of Space -kappale ja Chrishell Stause Superstar -kumppani G Flip elokuvassa The Origins of The Two (Exclusive)

”Lapsena en koskaan kuvitellut elämäni olevan tosi-showta. Taidan pysyä musiikin parissa toistaiseksi. Muusikkona en halua ihmisten pitävän itseäni julkkisna muusikon sijaan.

Koska se on ollut tavoitteeni yhdeksänvuotiaasta lähtien, 'Saat lisätietoja kuuntelemalla, mitä G Flipillä on sanottavaa.

”Olen aina halunnut olla rumpali, olipa kyse äänitysstudiosta tai esiintymisestä livenä. Joten en usko, että se on minulle ollenkaan.'

Siitä huolimatta he vakuuttivat yleisölle: 'Tuen Chrishellia ja rakastan koko näyttelijää.'

Selling Sunsetin näyttelijöistä ja miehistöstä G Flip sanoo: 'He ovat kaikki niin mahtavia, uskomattomia ihmisiä.' G Flip kertoo tämän haastattelussa. 'Ne ovat upeita, sanon sinulle. Sellainen räjähdys.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: