Wakfu Anime -kausi 4: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Onko Wakfu-kausi 4 vihdoin tulossa näin pitkän ajan jälkeen? Wakfu-kausi 4 on anime-vaikutteisen ranskalaisen televisiosarjan neljäs kausi, ja fanit ovat vaatineet sitä. Tämä sarja perustuu suosittuun videopeliin Wakfu, jonka voit ladata ilmaiseksi ja pelata juuri nyt. Ensimmäisen kauden menestyksen jälkeen studio oli luonnollisesti motivoitunut tulevien kausien tuotantoon.

Jos väitteet pitävät paikkansa, Wakfu-kauden 4 animoi Ankama Animation, sama yritys, joka loi ohjelman kolme viimeistä kautta. Sarjan on ohjannut Anthony Tot Roux, ja hahmosuunnittelusta vastaavat Xavier “Xa” Houssin ja Kin “Tcho” Etinoff, ja mielestämme he tekevät fantastista työtä.

Odotamme, että Wakfu-kausi 4 lähetetään Netflixissä, kuten kolme edellistä kautta, ja suurin osa jaksoista tuotetaan Ranskassa.

Japanissa tuotettiin vain muutama erikoisjakso, mutta fanit rakastivat ohjelmaa riippumatta sen alkuperästä. Wakfu sai ensimmäisen tuotantokautensa ensi-iltansa 30. lokakuuta 2008, ja siinä oli 26 jaksoa.

Huumorintajuista animaatiosarjaa on esitetty tähän mennessä kolme kautta, kiitos Netflixin, joka on antanut sen toimia heidän alustallaan ja kääntänyt sen englanniksi. Odotamme innolla Wakfu-kautta 4 henkeä pidätellen.

Milloin Wakfu-kausi 4 julkaistaan?

Wakfu Anime kausi 4

Kehittäjät ilmoittivat varainhankinnasta kaudelle 4 kesäkuussa 2020. Tästä huolimatta anime joutui taloudellisiin vaikeuksiin, mikä johti maailmanlaajuiseen tuotannon pysähtymiseen, mikä pahensi sarjan tilannetta.

Toistaiseksi on epäselvää, milloin anime palaa mahdolliseen neljänteen osaan. Tämän seurauksena arvauksesi julkaisupäivämäärästä on yhtä hyvä kuin meidän tällä hetkellä. Wakfu-kauden 4 odotetaan ilmestyvän 16. syyskuuta 2022.

Ensimmäiset kaksi tuotantokautta sisältävät 26 jaksoa, kun taas kolmas kausi sisältää vain 13 jaksoa. Edellisten osien katsominen Netflixissä ja Crunchyrollissa edellyttää tilauksia.

Vuonna 2014 Netflix osti animen oikeudet, mikä johti animen fanikunnan valtavaan kasvuun. Sen ensimmäisen julkaisun jälkeen Ranskassa on suunniteltu, että seuraavat jaksot ovat saatavilla suoratoistoalustalla.

Lue myös: Kamisama Kiss Anime -kauden 3 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu? Tarkista tästä!

The Cast of Wakfu kausi 4

Wakfu Anime kausi 4

Yugo on päähenkilö Omistettu , ja hän on suloinen 12-vuotias Eliatrope, jolla on kyky rakentaa portaaleja, joiden avulla hän voi kuljettaa itseään tai muita esineitä lyhyiden matkojen yli. Hän on sidoksissa maailman historiaan, ja hänen kunnianhimonsa on oppia, mitä hänen esi-isilleen tapahtui, mutta hänen on ensin suoritettava useita askareita.

Evangelyne on Amalian Cran henkivartija ja paras ystävä Wakfussa. Eva on ryhmän tasaisin jäsen, ja hänen jousiammunta on mahtava ase.

Sir Percival of Sadlygrove, joka tunnetaan yleisesti nimellä Tristepin de Percedal tai lyhyesti Dally, on toinen hahmo. Häneltä puuttuu supervoimia, mutta hän on älykäs, ja hän tapasi Yugon ollessaan Shushujen vallassa.

Wakfu-universumissa on lukuisia hahmoja, mutta nämä kolme ovat upeimmat ja niillä on paljon tarjottavaa faneille.

Lue myös: Paras animesarja vuonna 2022 – kaikki mitä tiedät tähän mennessä!

Wakfu's Plotlinen kausi 4

Wakfu Anime kausi 4

Wakfu kuvaa kertomusta Yugosta, 12-vuotiaasta pojasta, joka lähtee etsimään biologisia vanhempiaan. Yugolla on poikkeuksellisia taitoja, joita hän käyttää Wakfun salaisuuksien paljastamiseen. Kausi 3 päättyi päähenkilön lähestyessä tehtävänsä päätökseen, joten kausi 4 saattaa keskittyä enemmän hahmon taustatarinaan ja siihen, kuinka hän tapaa vanhempansa ja oppii lisää menneisyydestään.

Koska Wakfu ei perustu mihinkään kirjalliseen materiaaliin, on vaikea ennustaa, mihin anime menee neljännellä tuotantokaudella. Luotamme kuitenkin siihen, että tekijöillä on selkeä käsitys siitä, mihin juoni tulevaisuudessa menee.

Lisäksi animessa on aiempien versioiden tapaan seikkailuja, draamaa, fantasiaa, jännitystä ja paljon muuta. Ehkä animeteemoja kehitettäisiin ennennäkemättömillä tavoilla.

Animen tärkeimmät ääninäyttelijät ovat Fanny Bloc, Adeline Chetail, Thomas Guitard, Patrick Bethune ja Jeremy Prevost. Lisäksi englanninkielisissä dub-versioissa on erilainen näyttelijä. Ääninäyttelijöiden suorituksella on ollut valtava vaikutus animen menestykseen.

Lue myös: Trinity Seven Anime -kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Onko Wakfu-kauden 4 traileria saatavilla?

Onneksi valmistajat ovat julkaisseet trailerin Wakfu-kaudesta 4, joka on kerännyt yli kaksi miljoonaa katselukertaa. Katso täältä, jos jäit paitsi.