Vuoden 2022 parhaat pelit

Pelaamista

WPR

Pelaaminen näyttää tulevan harppauksin vuosien kuluessa, ja vuosi 2022 lupaa olla suurin ja paras tähän mennessä. Mutta mitä kaikki luonnollisesti haluavat tietää, mitkä ovat vuoden tähän mennessä parhaat pelit? No, jatka lukemista, niin kerromme sinulle juuri sen.

Pokemon Legends: Arceus

Sukeltaamme suoraan sisään ja mainitsemme Pokemon Legends: Arceus . Harvoin löydät Pokemon-pelin, joka osuu kohtaukseen, eikä siitä tule suurta hittiä. Vaikka Arceus on itsessään erinomainen peli, se tosiasia, että se vie Pokemon-pelikaavan täysin eri suuntaan, tekee siitä pelin pakollisen pelin. Jos joku alkoi tuntea, että Pokemon-franchising on muuttumassa hieman samanlaiseksi, hänellä ei ole enää huolta tällä rintamalla, koska he ottavat tutkijan roolin luonnossa.

Grand Touring 7

Gran Turismo racing -sarja on luultavasti realistisin pelattava ajokokemus. Joten, jos haluat istua ratin takana, mutta haluat aitouden arcade-tyylisen kokemuksen sijaan, älä etsi enää. GT7 antaa pelaajille mahdollisuuden pelata peliä haluamallaan tavalla. Joten, ovatko he a auton keräilijä tai joku, joka nauttii kilpailemisesta joillakin maailman ikonisimmilla radoilla, joista yksi on Nürburgring, he löytävät Gran Turismon uusimman osan täydelliseksi lisäkseksi ajopeleihinsä.

Funk-mestari

Nyt tiedämme, että se ei ole videopeli, vaan jopa uusimmat online-kolikkopelit ovat täynnä interaktiivisia ominaisuuksia ja grafiikkaa. Valitsimme Funk Masterin, koska se on aivan uusi ja jo osoittautunut menestyneeksi pelaajien keskuudessa, ja se on peli, joka tulee vaikuttavalta kehitystiimiltä NetEntiltä. NetEnt on kuuluisa työstään Starburstin luomisessa, joka on kiistatta kaikkien aikojen suosituin videokolikkopeli. Se oli yksinkertainen mutta tehokas lähestymistapa, ja näemme saman jälleen Funk Masterissa. Siinä on toisen legendaarisen kolikkopelin tunnusmerkit.

Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports on toinen Switch-nimike, joka tekee sen luetteloomme. Ja syy siihen, että siitä on tullut yksi vuoden 2022 parhaista peleistä tähän mennessä, on se, että se ei ole vain hauskaa yksinpelitilassa, vaan käyttäjät voivat kohdata ystäviä, perheitä ja jopa tuntemattomia verkossa. Nintendo mullisti urheilun aikoinaan WII Sportsin avulla, ja niin monien nautittavien lajien ja siihen liittyvien liikesäätimien ansiosta tämä on peli, jota pelataan paljon ennen vuoden loppua.

Tietenkin ihmisillä on omat mieltymyksensä, kun on kyse vuoden peleistä tähän mennessä. Edellä mainitsemamme nimikkeet tarjoavat kuitenkin vakavan laatutason ja mukaansatempaavan ja hauskan käynnistyskokemuksen. Lisäksi, mikä on parempaa kuin lyödä ystäviäsi keilailussa?