Viisi mielenkiintoista faktaa 37-vuotiaasta Nascar-legendasta Bobby Eastistä

Julkkis

WPR

Bobby East, NASCAR-tähti, loukkaantui kuolemaan huoltoasemahyökkäyksessä Orange Countyssa Kaliforniassa keskiviikkona 13. heinäkuuta.

Kilpa-autofani Bobby oli ilmeisesti täyttämässä tankkiaan Westminsterissä, Kaliforniassa, kun koditon mies veitsi hänet raa'asti kuoliaaksi.

Kun ensimmäiset pelastushenkilöt saapuivat, he näkivät Bobbyn vuotavan runsaasti verta ja kiidätettiin hänet lähimpään traumakeskukseen, missä hän myöhemmin kuoli.

Trent William Millsap, 'lyhytaikainen ja tunnetaan usein Westminsteristä, Garden Grove ja Anaheimin motellit”, Westminsterin poliisi etsii. Hän on aseistettu ja vaarallinen erinomaisen ehdonalaisluvan vuoksi.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja salamurhasta NASCAR-kilpailijasta, joka näkyy seuraavissa kuvissa.

1. Bobby on Kalifornian syntyperäinen

Viisi mielenkiintoista faktaa 37-vuotiaasta Nascar-legendasta Bobby Eastistä

17. joulukuuta 1984 hän syntyi Torrancessa, Kaliforniassa. Muuttuttuaan Brownsburgiin, Indianaan, hän aloitti kilpa-uransa Scherervillessä, Indianan Illiana Motor Speedway -radalla.

2. Yhdysvaltain autoklubi (USAC) kutsui häntä 'ilmiömäiseksi' kuljettajaksi

USAC julkaisi 15. heinäkuuta lausunnon, jossa sanottiin: Bobby East oli välitön menestys USAC-urallaan.

USAC National Midget Rookie vuonna 2001 hän keräsi eniten voittoja yli 25 vuoteen. Sarjan Vuoden tulokas -palkinto meni hänelle.

USAC jatkoi: 'Itä oli erinomainen USAC National Sprint Carsissa, erityisesti betoniradoilla.'

'Hän voitti sarjassa 15 kilpailua, joista ensimmäinen oli Ohion Mansfield Motorsports Speedwaylla vuonna 2003. ' Milwaukee Milellä vuonna 2005 hän voitti viimeisen USAC Sprint Car -kilpailun, joka järjestettiin yhden mailin radalla..'

3. Hän voitti kolme USAC National Driving -titteliä

Viisi mielenkiintoista faktaa 37-vuotiaasta Nascar-legendasta Bobby Eastistä

Bobby voitti kolme USAC:n kansallista ajomestaruutta, kun hänestä tuli 16-vuotiaana suuren USAC National Midget -tapahtuman nuorin voittaja: 2014 USAC National Midgets -tittelin ja peräkkäin 2012 ja 2013 USAC Silver Crown -tittelin.

4. Hän teki Nascar-debyyttinsä vuonna 2005

Yksi NASCAR Craftsman Truck Series -tapahtumasta, johon hän yritti päästä vuonna 2005, päättyi kolariin.

Muutaman viikon sisällä Bobby teki NASCAR Busch -sarjan debyyttinsä nro 46 ST Motorsports -autossa klo. Memphisin kansainvälinen kilparata . Hän sijoittui kilpailussa 17:nneksi.

5. Bobbyn isä rakensi yhden ensimmäisistä voittoautoistaan

Viisi mielenkiintoista faktaa 37-vuotiaasta Nascar-legendasta Bobby Eastistä

Hän on kuuluisan autonrakentajan Bob Eastin poika, joka tunnetaan kääpiöistään, sprinteistään ja hopeakruunukoneistaan ​​USAC Hall of Famessa.

Steve Lewis Racing No. 9 rakensi Bob Sr, ja hänen poikansa ajoi sen voittoon vuoden 2004 USAC National Midget -sarjassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: