Victoria's Secret muuttaa 'The Perfect Body' -mainokset vastaiskun jälkeen

Muoti

WPR
The Perfect Body

Kuva: Victoria's Secret

PÄIVITTÄÄ: Vaikka Victoria’s Secret ei ole vielä pyytänyt julkista anteeksipyyntöä, se muutti kampanjan iskulauseeksi 'A Body For Every Body' verkkosivuillaan.

Isossa-Britanniassa asuva yliopisto-opiskelija Frances Black , joka aloitti vetoomuksen, jonka on allekirjoittanut 26 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, sanoi lausunnossaan: 'Olemme todella iloisia uutisesta, että Victoria's Secret on muuttanut verkkosivuillaan sanamuodon 'Täydellinen 'vartalo' muotoon 'A'. Body For Everybody'. Mielestämme tämä muutos heijastaa kattavampaa ja terveellisempää viestiä. Vaikka olemmekin innoissamme siitä, että Victoria’s Secret on kuunnellut, kampanja ei ole vielä ohi. Haluamme heidän vaihtavan julisteet kaikissa myymälöissään sellaisiksi, joissa on uusi sanamuoto. Odotamme myös anteeksipyyntöä ja lupausta Victoria’s Secretiltä, ​​että he eivät käytä tällaista haitallista markkinointia jatkossa.

Alusvaatejätti Victoria's Secret ei ole koskaan ollut tunnettu siitä, että sen mainoksissa on laaja valikoima naisten vartaloja (useimmat meistä eivät näytä Candice Swanepoel tai Behati Prinsloo , olkaamme totta), mutta sen uusimmat mainokset, joissa esiintyy joukko supermalleja ja niiden mukana teksti 'Täydellinen vartalo', saavat ihmiset melko järkyttyneiksi.

LISÄÄ:Walmart loi verkkosivustolleen 'Fat Girl Costumes' -osion

Mainokset ovat herättäneet raivoa debyyttinsä jälkeen julistamalla naisten pyrkivän epäterveelliseen ihanteeseen, ja nyt Change.org-sivustolla on jopa vetoomus, jonka aloitti brittiläinen yliopisto-opiskelija. Frances Black . 'Luulen vain, että se on todella, todella vahingollinen viesti lähetettäväksi nuorille naisille', Black kertoi The Telegraph . 'Victoria's Secretin kaltainen tuotemerkki on erittäin suosittu Amerikassa ja Isossa-Britanniassa, ja ne markkinoivat pääasiassa nuoria naisia. Se loukkaa todella naisten itsetuntoa. Haluaisin heidän pyytävän anteeksi ja ottavan vastuun väärien sanojen valinnasta kampanjaan. Haluaisin heidän muuttavan sanamuotoa ja lupaavan olla käyttämättä tällaista haitallista kieltä jatkossa.'

LISÄÄ:Instagram on ilmeisesti erittäin huono kehokuvallesi

Vetoomus, jolla on jo satoja allekirjoituksia, on muotoiltu: 'Naisia ​​pommitetaan päivittäin mainoksilla, joiden tarkoituksena on saada heidät tuntemaan olonsa epävarmaksi kehostaan ​​siinä toivossa, että he käyttävät rahaa tuotteisiin, joiden oletetaan tekevän heistä onnellisempia ja kauniimpia. . Victoria's Secretin uudet mainokset Body-rintaliiveilleen käyttävät tätä taktiikkaa ja lähettävät haitallisen viestin sijoittamalla sanat 'The Perfect Body' täsmälleen saman, erittäin ohuen vartalotyypin malleihin.'