Victoria Beckhamin loistava meikkitemppu, jolla saat silmäsi näyttämään suuremmilta

Meikki

WPR

Punaisen maton veteraanina Victoria Beckham Hän on työskennellyt joidenkin alan parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa viimeisen kahden vuosikymmenen ajan – joten on selvää, että hän on omaksunut joitain temppuja matkan varrella. 43-vuotias muotisuunnittelija levitti tietämystään a uusi video Estée Lauderille , jossa hän katkaisi kahden minuutin silmämeikkirutiininsa ja paljasti temppunsa saada silmänsä näyttämään suuremmilta.

Saadakseen ikonisen savusilmänsä Beckham aloittaa Estée Lauder's Eye Palette Blancissa, Noirissa, Grisissä ja Bordeaux'ssa . Levitettyään valkoisen ja harmaan varjon silmäluomensa sormellaan entinen Spice Girl ottaa mustan ja tahraa sen käteensä siveltimellä värin lisäämiseksi.

Tässä hänen salaisuutensa tulee esiin: Sen sijaan, että Beckham pyyhkäisi suoraa viivaa silmänsä alle siveltimellä, hän seuraa ja korostaa silmänsä alla olevaa luonnollista käyrää. 'Suoran linjan sijaan on mielestäni mukavaa, jos sinulla on hieman pulahdusta', Beckham sanoi. 'Luulen, että se avaa silmiä entistä enemmän.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Victoria Beckhamin (@victoriabeckham) jakama viesti

Sitten Beckham ottaa hieman suuremman siveltimen ja pölyttää keskiharmaan varjon hänen silmänsä rypistykseen pyyhkäisemällä puuteria kohti kulmaluuta. 'Tämä todella antaa intensiivisen ilmeen, mutta sulkematta silmää', Beckham sanoi.

Viimeistele hänen ilmeensä, Beckham juoksi Estée Lauderin Smudgy Matt Eyeliner grafiittia silmän alle ennen kuin työstät sen sormella. Kun olet koskettanut jokaista kulmaa tuotemerkillä Eye Kajal Black Saffron Vanillessa teroittimella , Beckham kruunasi kaiken Eye Ink Mascara mustimmassa värissä - Siellä.

Victoria Beckhamin kaltaisten silmien saaminen ei tietenkään ole halpaa. The 'London Look' -tuotepaketti Hän käyttää videolla maksaa 258 puntaa, mikä vastaa suunnilleen 334 dollaria. Beckham antoi kuitenkin 100-prosenttisen ilmaisen vinkin siitä, kuinka saada silmäsi pomppimaan.