Victoria Beckham Beauty julkaisi ensimmäisen täydellisen ihonhoitotuotteensa ja se on Luxe AF

Kauneus

WPR

Näyttää siltä, ​​että Victoria Beckham ei ole lopettanut yhteistyötä ihonhoitojättiläisen tohtori Augustinus Baderin kanssa. Cell Rejuvenating Priming Moisturizer -tuotteensa onnistuneen julkaisun jälkeen kaksikko on palannutVictoria Beckham Beauty Cell Rejuvenating Power Serum. Kuten meikkipohjamaali, tämä tehokas seerumi sisältää Baderin 'TFC8-teknologiaa', jonka sanotaan auttavan kehomme omia järjestelmiä korjaamaan ja uusiutumaan. Se, sekä pirstoutunut hyaluronihappo, niasiiniamidi, E-vitamiini ja oliivihedelmäuute lupaavat korjata ja nuorentaa ihoa.

”Minun lähestymistapani ihonhoitoon keskittyy siihen, että yritän löytää innovatiivisia ratkaisujaihon terveyttä, joita voidaan mitata ihon suojan ja hoidon asteikolla, ja ne on todennettu kliinisissä tutkimuksissa', sanoi professori Augustinus Bader lausunnossaan. 'YhteistyössäVictoria Beckhamja hänen tiiminsä, teimme tämän saman lähestymistavan ja loimme tämän upean uuden seerumin, joka kunnioittaa tervettä ihon fysiologiaa ja suojaa ihoa.ihon estetoiminto. Kaikki tietotaito perustuu tieteelliseen tietoon siitä, mitä ihosolumme todella tarvitsevat toimiakseen parhaimmillaan.'

victoria beckham power seerumi

Kuva: Victoria Beckham Beauty.

Seerumi on suunniteltu paitsikosteuttaa ihoamutta itse asiassa ruokkivat sitä. Me kaikki tiedämme vaurioituneenihon estevoi aiheuttaa lukuisia huolenaiheita kuivuudesta punotukseen ja ihottumisiin. Tämä voi tapahtua, koska käytät ihollesi liian karkeita tuotteita, joudut kosketuksiin paikallisten allergeenien kanssa tai peset kasvojasi liian usein.

Cell Rejuvenating Power Serum -seerumin sanotaan tukevan tervettä ihosuojaa lisäämällä solujen kiertoa (saaden ihosi ajattelemaan, että se on paljon nuorempi!)huokosten kokoaja lisää säteilyä. Kaikki tämä ja 97 prosenttia käyttäjistä näki 'välittömän näkyvän pienten juonteiden ja ryppyjen vähenemisen' brändin mukaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Nyt kaikki nämä ainekset eivät ole halpoja. Mutta vähän menee pitkälle ja 30 ml:n pullon pitäisi kestää kuukausia. Sitä voidaan käyttää päivällä ja yöllä, mutta sen käyttö kerran päivässä auttaa pitämään sen toiminnassa paljon pidempään, ja jos olet minun kaltainen, haluat säästää jokaisen pisaran.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.