Vermeil In Gold Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Anime

WPR

Takashi Naoya, 'Val x Love' -elokuvan ohjaaja, valvoo 'Vermeil in Gold' -elokuvan tuotantoa Staple Entertainmentissa. Tatsuya Takahashi ('World’s End Harem') kirjoittaa käsikirjoituksen ja Kiyoshi Tateishi ('Gekidol') suunnittelee esityksen hahmoja.

Aloitusraita 'Abracada-Bo' on esillä uudessa videossa. Tämä ääni on Kaori Ishiharan ääni, joka laulaa Sharol Iridescencen roolia televisiosarjassa. Muut japanilaiset ääninäyttelijät, joista olemme tietoisia, on lueteltu alla.

Elokuusta 2018 lähtien se on julkaistu Kouta Amanan ja Youko Umezun 'Shounen Gangan' manga -lehdessä. Square Enix on tähän mennessä myynyt viisi kirjaa Japanissa. Kuudes kirja julkaistaan ​​10.6.2022.

Vermeil In Gold Anime -julkaisupäivä

Vermeil In Gold Anime -julkaisupäivä

Vermeil Goldin virallinen japanilainen anime-verkkosivusto ilmoitti, että ohjelma saa ensi-iltansa Japanin televisiossa 5. heinäkuuta 2022 . Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja elokuvasta sekä nähdäksesi uusimman trailerin ja still-kuvan.

Vermeil kultaisessa tarinassa

Vermeil In Gold Anime -julkaisupäivä

Taikaakatemian opiskelijat ovat vaarassa epäonnistua kutsuvan taikuuden kurssilla ja joutuvat ottamaan vuoden uudelleen. Hän kuitenkin löytää ikivanhan kirjan ja sen ohjeita noudattamalla luo maagisen ympyrän, jossa hän kutsuu esiin pitkään tukahdutetun demonessin Vermeilin. Kun Alto tarvitsee maagista energiaa, hän antaa hänelle sydämellisen suudelman akkujen lataamiseksi.

Lue myös: 'Dress-Up Darling' -kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

Hahmot ja näyttelijät

Hahmot Heittää
Alto kultaa täynnäYuuya Hirose (Takuya Yamamoto, Tokyo Revengers)
kirkkaanpunainenMaaya Uchida (Hiyori Iki, Noragami)
Lilia KudelfateWakana Kuramochi (Caph, Kuoleman herttua ja hänen piika)
Marcus ParstonYuu Okano (Gou Kazamatsuri, Kaguya-sama: Rakkaus on sotaa)
Sharol IridescenceKaori Ishihara (Luna Elegant, Demon Lord, Yritä uudelleen!)
FrancisSakura Nakamura (Rachnera Arachnera, The Monster Girls)
Elena KimberlightKana Hanazawa (Ichika Nakano, The Quintessential Quintuplets)
Shinouji RyuugaKazuyuki Okitsu (Yoshida, Higehiro)
Jessica BlackRiho Sugiyama (Henrietta Penrose, 86 EIGHTY-SIX)
Chris WestlandYurina Amami (Haruka, Sky Blue Utility)
obsidiaaniTakehito Koyasu (Dio Brando, JoJon outo seikkailu)

Staple Entertainmentin luoma Vermeil Gold Animessa

Vermeil In Gold Anime -julkaisupäivä

Staple Entertainmentin johtaja Takashi Naoya Val x Rakkaus , työskentelee uuden animesarjan 'Vermeil in Gold' parissa. Sekä Tatsuya Takahashi että Kiyoshi Tateishi vastaavat hahmojen suunnittelusta 'Gekidoliin', joka on näiden kahden yhteistyö.

Lue myös: The Devil on osa-aikainen kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Kaori Ishihara, joka esittää sarjassa Sharol Iridescencea, laulaa uudessa videossa avauskappaleen ”Abracada-Bo”. Avuksesi olemme koonneet loput tähän mennessä tuntemamme japanilaisista ääninäyttelijöistä.

' Shounen Gangan ” -lehti on julkaissut mangaa elokuusta 2018 lähtien. Anime-sovitus perustuu Kouta Amanan ja Youko Umezun mangaan. Tätä kirjoitettaessa kustantaja Square Enix on asettanut viisi osaa japanilaisiin kirjakauppoihin. 10. kesäkuuta vuonna 2022 ilmestyy uusi volyymi.