Vapautuuko Doors of Stone pian? Patrick Rothfuss vahvisti tämän sarjan luvut!

Viihde

WPR

Patrick Rothfussin 'The Kingkiller Chronicle' on tunnettu fantasiatrilogia. 'The Wise Man's Fear' ja 'The Name of the Wind' julkaistiin vuonna 2007 ja 2011, vastaavasti, trilogian ystävien iloksi. Kolmas ja viimeinen kirja Patrickin trilogiassa on The Doors of Stone.

Patrick Rothfuss on amerikkalainen kirjailija ja kirjailija, jonka työ fantasiagenressä on kerännyt hänelle joukon palkintoja ja tunnustuksia.

Trilogiaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta. Lukion itseään 'luokkapelleksi' kutsunut Patrick oli aina ihastunut mielessään luomaansa fantasiamaailmaan. Tätä voitaisiin pitää selityksenä hänen näennäisesti rajattomalle mielikuvitukselleen.

Kymmenen vuotta tämän trilogian toisen kirjan, The Doors of Stonen, julkaisun jälkeen harrastajat odottavat innokkaasti.

Äskettäisessä haastattelussa Patrick sanoi, että The Doors of Stone 'liikui hitaammin kuin haluaisin'. Tämä tarkoittaa, että hänellä on vielä pitkä matka tehtävänä ennen kuin hän voi saada kirjan loppuun.

Kun Patrick julkaisi kauan odotetun romaaninsa prologin joulukuussa 2021, hänen faneilleen oli muutamia iloisia hetkiä.

Fanit ylistivät ja ylistivät prologia sen loistosta. Jopa aavistus tulevasta vihjattiin.

Kolmannesta kirjasta luvattiin lukijoille kokonainen luku, kun kirjailijan rakkaus ja tuki kasvoi, mutta viime kuukausina siitä ei ole ollut indikaattoreita tai uutisia.

Lue myös: Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Doors of Stone julkaisupäivä:

Vapautuuko Doors of Stone pian? Patrick Rothfuss vahvisti tämän sarjan luvut!

Kingkiller Chroniclen kirjoittaja Patrick Rothfuss on julkaissut innokkaasti odotetun kolmannen osan sarjasta: Doors of Stone. Doors of Stonen odotetaan julkaistavan 16, syyskuuta 2022 .

Ennen kuin Patrick Rothfuss saa editointiprosessin valmiiksi, meillä ei ole muuta tekemistä kuin odottaa. Toistaiseksi voimme lukea uudelleen Tuulen nimen ja Viisaan miehen pelon.

Toinen vaihtoehto on katsoa Patrick Rothfussin romaani The Slow Regard of Silent Things.

Ei voi kiistää, että me kaikki odotamme innolla saavamme tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu Kvothen saagassa Doors of Stonen julkaisun myötä.

Patrick Rothfussin fanit olivat odottaneet pitkään osaa hänen teoksistaan. He olivat odottaneet tätä yli vuosikymmenen.

Aiempien raporttien mukaan Doors of Stonen julkaisupäiväksi asetettiin 8. heinäkuuta 2021. Se oli toisaalta väärinkäsitys.

Tällä hetkellä Doors of Stonen julkaisulle ei ole tarkkaa päivämäärää. Kun lisää tietoa tulee saataville, ilmoitamme sinulle.

Kun Patrick Rothfuss esiintyi haastattelussa, hän paljasti joitain tietoja tulevasta romaanistaan, The Doors of Stone.

Havainnollistaakseen, miksi hän kamppailee 700-sivuisten niteiden luomisessa, hän totesi, että tämä on lyhyempi kuin toinen, Viisaan miehen pelko.

Vapautuuko Doors of Stone pian? Patrick Rothfuss vahvisti tämän sarjan luvut!

Hän totesi myös, että kirjassa ei olisi julistuksia ja että voimme lukea Doors of Stonen heti, kun hän on saanut sen valmiiksi.

Rothfuss paljasti keskustelun lopussa, että hän aikoo julkaista kirjan vuonna 2020.

Meidän on ehkä odotettava hieman kauemmin, jotta pääsemme käsiimme The Doors of Stonen, kun otetaan huomioon nykyinen tilanne.

Kun Kingkiller Chroniclesin ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 2007, fanit ovat olleet Patrick Rothfussin tarinan valloittamia.

Romaani kertoo nuoren miehen polusta köyhästä alkuperästä maailmankuuluksi tutkimusmatkailijaksi salaperäisen Kvothen silmin nähtynä.

Tuulen nimi ja Viisaan miehen pelko , sarjan kaksi ensimmäistä kirjaa, olivat molemmat bestsellereitä, ja fanit ovat odottaneet sarjan kolmatta kirjaa yli vuosikymmenen ajan.

Kirja ei ole ilmestynyt huolimatta Rothfussin toistuvista vakuutuksista, että se julkaistaan ​​'pian'.

Omien sanojensa mukaan Rothfuss haluaa odottaa, kunnes se on 'täydellinen' ennen sen julkaisua, mutta fanit ovat kasvamassa kärsimättömiksi. Mahdollisuudet The Doors of Stonen julkaisuun heikkenevät vuosi vuodelta.

Lue myös: You kausi 4: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Valettu Ovet Kivestä

Vapautuuko Doors of Stone pian? Patrick Rothfuss vahvisti tämän sarjan luvut!

Tämän kirjailijan kirjaa voitaisiin pitää kokoelmana kirjailijan esi-isien kirjoittamia elegioita.

'Kaikki kuolevat', kirjoittaja totesi, ja on tärkeää, että kuolema suoritetaan oikein ja oikeassa paikassa.

Kun vihdoin pääset lukemaan sarjan viimeisen kirjan, voit odottaa sen olevan kiehtova ja jännittävä.

Tällä hetkellä meillä ei ole mitään yksityiskohtia siitä, ketkä esiintyvät Doors of Stonessa. Teoksen tekijä sen sijaan ei paljasta mitään.

Kun romaani julkaistaan ​​virallisesti, voit ostaa sen verkkokaupoista, kuten Amazonista.

Varoitus: Tämä osio sisältää The Doors of Stonen merkittäviä juonenkäänteitä ja spoilereita.

Kvothen elämä jatkuu siellä, missä Viisaan miehen pelko päättyi. Raporttien mukaan Viisaan miehen pelko, trilogian kolmas kirja, olisi lyhyempi kuin muut.

Rothfuss luopui joitain viitteitä juonesta ollessaan vuorovaikutuksessa fanien kanssa sosiaalisessa mediassa. Yksi hänen trilogiansa tärkeimmistä paikoista, The University, saattaa olla pienempi rooli hänen viimeisessä osassa, kuten hän aiemmin mainitsi.

Uusi maaginen matka voi alkaa. Lisäksi tarinankertoja saattaa saavuttaa tai olla saavuttamatta taistelun huipentumaa. Lukijoiden mielikuvitus piristyi entisestään, kun hän teki epäselvän huomautuksen.

Vapautuuko Doors of Stone pian? Patrick Rothfuss vahvisti tämän sarjan luvut!

Lopuksi tämä kirja voi olla kokoelma hautajaisia, koska Rothfuss korosti, että kaikki kuolevat, ja se tulee tehdä oikein ja oikeassa ympäristössä….

Tämän vuoksi lukijat voivat nyt odottaa merkittävästi jännittävämpää ja innostavampaa päätöstä tästä trilogiasta lukiessaan romaania.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR