Valtakunnallinen langaton verkkokatkos Kanadassa pakotti Weekndin lykkäämään hänen konserttiaan

Julkkis

WPR

The Weeknd joutui peruuttamaan Toronton keikkansa perjantaina laajan langattoman katkon vuoksi.

Hänen kotikaupungissaan sijaitsevan Rogers Centerin piti olla hänen After Hours til Dawn -kiertueensa aloituspiste, mutta maan hallitsevan televiestintäyrityksen Rogers Wirelessin verkkokatkos sai kanadalaiset hämmentymään, koska miljoonat ihmiset jäivät ilman internetyhteyttä ja palveluita. se tukee, kuten pankki- ja kuljetuspalveluita.

' The Weeknd Täksi illaksi suunniteltu tapahtuma Rogers Centerissä siirretään, koska tapahtumapaikan toiminta ja infrastruktuuri eivät ole mahdollisia ennen kuin täysi palvelu on palannut”, Live Nation Ontario sanoi tiedotteessa perjantai-iltana.

'Earned It' -kappaleen laulaja on myös ilmaissut Instagram Storiesissa järkyttyneensä ja surunsa uutisten johdosta ja kutsunut itseään 'murskatuksi' ja 'sydänsyöksyksi'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut The Weeknd (@theweeknd)

Hän totesi tarinassaan: 'Ollut tapahtumapaikalla koko päivän, mutta se on poissa käsistämme Rogersin katkon vuoksi.'

”Tämän seurauksena toiminta ja turvallisuus ovat kärsineet vakavasti, mutta olen tehnyt parhaani. Tämä on vaikein, ja teemme kaikkemme saadaksemme esityksen, mutta sen on odotettava toista iltaa.

Tämä on kerran elämässä mahdollisuus, ja olen kiitollinen kaikesta ajasta ja vaivannäöstäsi, jonka olet käyttänyt saadaksesi sen tänne. En malta odottaa, että näen kaikki.'

Se oli erityisen ankara yhdelle pienelle fanille. The Weekndin Super Bowl -asu inspiroi Twitter-käyttäjää julkaisemaan kuvan siihen pukeutuneesta pienestä pojasta.

Kuvan Twitteriin lähettänyt henkilö kirjoitti: 'PITKÄ POJA ÄÄNÄÄ ITKEÄ, en voi tehdä tätä tällä hetkellä.'

'Voiko joku löytää hänet minulle?' laulaja pyysi.

Mukaan Reuters , osavaltionlaajuinen langaton katkos kesti uskomattomat 19 tuntia. Sähkökatko vaikutti miljooniin ihmisiin, mikä johti pankkien, kuljetuspalvelujen ja valtion virastojen sulkemiseen.

Poliisin mukaan jotkut asunnonomistajat eivät pystyneet soittamaan hätänumeroon apua.

Tony Staffieri, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja lausunnossaan Rogers sanoi: 'Olen pahoillani pettymyksestä, jonka olemme aiheuttaneet sinulle. Voimme ja tulemme parantamaan suorituskykyämme.'

Reutersin haastatteleman hallituksen virkamiehen mukaan tämän väitteen tueksi ei ole todisteita.

Valtakunnallinen langaton verkkokatkos Kanadassa pakotti Weekndin lykkäämään hänen konserttiaan

Kuten aiemmin mainittiin, The Weeknd esiintyy Philadelphiassa, Pennsylvaniassa 14. heinäkuuta Lincoln Financial Fieldissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: