Ulta avautuu uudelleen ja kampaamot ovat jo varattuja ja kiireisiä

Kauneus

WPR

Jos olet ikävöinyt Ultaa, tunne on molemminpuolinen. Jälleenmyyjän verkkosivustolle äskettäin lähetetyn viestin mukaanUltan avaamissuunnitelmatovat jo liikkeessä. Kuten useimmat meistä tietävät, myymälän edut tekevät fyysiseen paikkaan menosta ilahduttavimman, tietysti kaiken pyyhkäisyn ja swatchingin lisäksi. Erityisesti Salon Services -valikko, joka sisältää ihokonsultaatiot, meikkileikkauksen (ripset mukana), kulmakarvojen trimmauksen ja lukuisia hiuspalveluita (leikkaukset, värit, pidennykset ja muotoilu).

Mutta ennen kuin käsittelemme sitä, milloin voit varata kauan odotetun hiusajan, tässä on pakolliset tiedot.

Se ei ole normaalia liiketoimintaa. On ymmärrettävää, että useita turvatoimia on otettu käyttöön sosiaalisen etäisyyden ja jokaisen asiakkaan terveyden priorisoimiseksi. Kasvopäällysteitä vaaditaan sekä myymäläkumppaneilta että asiakkailta. Runsaat määrätkäsien desinfiointiainesijoitetaan koko myymälään ja rutiinipuhdistukset ovat ylikierroksilla.

Lähimaksut (esim. 'käytä yhteensopivaa puhelinta tai luottokorttia') ovat ainoa vaihtoehto, ja testaajat ovat menneisyyttä. Sosiaalisen etäisyyden edistämisen lisäksiUltapyytää myös, että myymälöiden asiakkaat eivät kosketa näyttöjä, mukaan lukien testaajat.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ulta Beauty (@ultabeauty) jakama viesti

Mitä tulee Ulta oleskelutilat , myymäläkumppanit käyttävät käsineitä kasvonsuojainten lisäksi. Näissä tiloissa tehdään myös rutiinidesinfiointia ja palvelut ovat vain ajanvarauksella. Vaikka pitäisi olla sanomattakin selvää,Ultakannattaa pyytää sinua muuttamaan aikataulua, jos et voi hyvin.

Eli milloin niitä saajuuretkäsitelty? Se riippuu siitä, missä asut. Tällä hetkellä 180 paikkaa on avattu uudelleen eri käyttöoikeustasoilla. Arkansas, Etelä-Dakota, Texas ja Utah ovat valittujen osavaltioiden joukossa, jotka sallivat asiakkaat sisälle kauppoihin. Suurimmaksi osaksi tienvarrella tapahtuvaa noutoa valvotaan edelleen muualla, vaikka se voi muuttua paikallisten toimeksiantojen mukaan.

Mukaan Daily Beast , joka puhui Ulta Beautyn edustajan kanssa, Teksasissa salonkiajat ovat noin '90% varattu', mikä vain vahvistaa, että olemme kollektiivisesti kyllästyneitä haaroittuneiden päiden muotoiluun. Vieraile Ulta Beauty -sivusto nähdäksesi, mitä lähelläsi olevat kaupat tekevät, ja kun olet siellä, hyödynnä kaikkeaUpea hiustapahtuma– Näitä puolihintaisia ​​sopimuksia on vaikea vastustaa.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä jutussa, saatamme saada pienen provision myynnistä ja jälleenmyyjä voi saada tiettyjä tarkastettavia tietoja kirjanpitoa varten.