Ulta Beauty pyytää anteeksi tuomittavaa Kate Spaden ilmoitusta

Kiistaa

WPR

Sen jälkeen kun järkyttävä sähköpostimainos lähetettiin uutiskirjeen tilaajille sunnuntai-iltana, Ulta Beauty vastaa tänään huutoon. Aiherivin 'Tule roikkumaan Kate Spaden kanssa' mukaan uutta Kate Spade 'Sparkle' -hajuvettä markkinoitiin. Kun muotisuunnittelija Kate Spade teki itsemurhan 55-vuotiaana vuonna 2018, hänen faninsa järkyttyivät yrityksen välinpitämättömyydestä. Tiedustelut haluavat tietää: kuinka monen henkilön piti hyväksyä tämä sähköposti ennen sen lähettämistä, ja mitä he ajattelivat siitä?

Twitter oli syttynyt keskusteluun. 'Olen hämmästynyt, kun sain tämän sähköpostin tänä aamuna.' Luuletko, että vitsailen sinua?' Yksi käyttäjä valitti yrityksen huomion puutteesta.

Vilissa Thompson , kirjailija ja aktivisti sai sähköpostin ja pohti, kuinka joku voisi tehdä tämän virheen 'edellisenä digitaalisena johtajana'.

Miljoonien jäsenten yhtiö lähetti maanantaina anteeksipyynnön, jossa todettiin, että kyseessä oli tahaton virhe ja että he ovat sitoutuneet korjaamaan tilanteen. Kysyttäessä sähköpostista, jossa mainostettiin Kate Spade New York -tuoksua, 'Ulta Beauty lähetti äskettäin sähköpostin, jossa Kate Spade New York tuoksu, jolla on epäherkkä aihe, ja olemme todella pahoillamme tästä.'

Tässä maassa mielenterveys on erittäin vakava aihe, jota emme koskaan ota kevyesti. Pahoittelemme Spaden perhettä, Kate Spade New York -brändikumppaneitamme ja vierailijoiltamme mahdollisesti aiheutunutta haittaa. 'Kiitos kärsivällisyydestäsi, kun pyrimme parantamaan tilannetta.'

Koska mielenterveystietokuukausi alkaa toukokuussa, tämä virhe ei olisi voinut tulla huonompaan aikaan. Aviomiehensä Andy Spaden mukaan muoti-ikoni Kate Spade kärsi 'sisäisistä demoneista', kuten ahdistuksesta ja masennuksesta kuollessaan.

Lue myös: Simone Biles -kiista: Jayson Tatum pakotettiin kasvattamaan 4-vuotias poika Deuce

'Se otti lopulta veronsa', sanoo Kate Spaden sisar After Fashion Iconin näennäinen Nyc-itsemurha

Kate Spaden ilmeisen itsemurhan jälkeisinä tunteina Park Avenuen asunnossaan hänen sisarensa antoi julkilausuman, joka järkytti ja järkytti muotiteollisuutta.

Jotkut Spaden sukulaisista olivat järkyttyneitä sisaren huomautuksista ja sanoivat, että hän oli ollut eristetty 'koko perheestä' yli vuosikymmenen ajan tilanteen tietävän sisäpiiriläisen mukaan.

Ulta kiista

Sisar Reta Saffo väitti myöhään tiistaina, että hän uskoi, että 55-vuotiaalla naimisissa olevalla 13-vuotiaan lapsen Spaden äidillä oli kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hän kamppaili sen kanssa. Reta Saffo sanoi. Muut perheenjäsenet eivät ole vahvistaneet hänen tiliään.

Hän ei saanut tarpeeksi hoitoa siitä, minkä uskoin olevan (ja yritin saada hänen hoitoa) kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, Saffo sanoi lausunnossaan. NBC 4 New York . Sen lisäksi, että Saffo syytti ongelmista 'valtavia julkkiksia', hän ei mennyt yksityiskohtiin mistään, mitä hän näki vuosien varrella.

Lue myös: Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Saffo sanoi julkkistaan: 'hän ei koskaan odottanut sitä – eikä hän ollut siihen kunnolla valmistautunut.' 'Valitettavasti se vei hänestä veronsa, koska se jäi hoitamatta.'

Saffo kuvaili Spaden kuolemaa tragediana, koska 'pikkusisareni Katy oli ihana, kallisarvoinen pikku henkilö', hän sanoi. 'Hän on aito lähes joka tavalla.'