Tyylikäs teini! Shiloh Jolie-Pitt pukeutuu Italiassa punaisilla tennareilla ja mustilla haalareilla

Julkkis

WPR

Siisti teini! Kun hän ja hänen perheensä menivät syömään jäätelöä Italiaan, Shiloh Jolie-Pitt näytti tyylikkäältä mustissa haalareissa, yhteensopivassa T-paidassa ja punaisissa tennareissa.

Hollywood Lifen hankkimissa kuvissa 16-vuotias näkyy kävelemässä joidenkin sisarustensa, mukaan lukien sisar Zahara Jolie-Pittin ja heidän tunnetun äitinsä Angelina Jolien kanssa.

Shilohilla oli jäätelötötterö toisessa kädessään ja hänellä oli musta kasvomaski, kun hän liikkui kohti autoa.

Viime vuonna Angelinan ja hänen entisen aviomiehensä tytär Brad Pitt on saanut huomiota tanssitaidoistaan.

Teini esitettiin videossa Los Angelesin Millennium Dance Studion kanssa, joka ladattiin YouTubeen 12. kesäkuuta ja julkaistiin vain kolme viikkoa ennen hänen matkaansa Eurooppaan.

Tyylikäs teini! Shiloh Jolie-Pitt pukeutuu Italiassa punaisilla tennareilla ja mustilla haalareilla

Hän siirtyi sulavasti videon Elvis-soundtrackin Doja Catin kappaleeseen 'Vegas'. Hänet havaittiin myös tanssivan muiden kanssa Ed Sheeran ja Lizzo-kappaleita rutiineissa.

Sisäpiiriläinen kertoi aiemmin In Touchille, kuinka 'vaikuttunut' Eternals- ja Once Upon a Time -näyttelijätär Hollywoodissa ovat tyttärensä taidoista, eivätkä 'voisi olla ylpeämpiä'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

MEGA

Sisäpiiriläinen lisäsi, että Shiloh on 'luonnollinen tanssija' ja voi oppia rutiinit nopeasti ja suorittaa ne helposti, 'jota Angie ihailee, koska hän väittää, ettei hänellä tai Bradilla ole sitä lahjakkuutta.'

Lähde keskusteli myös Shilohin 'erilaisista menetelmistä ilmaista itseään', koska tanssi on hänen 'ensisijainen nautintonsa'.

Hän nauttii siitä, että voi päästää irti ja olla vapaa musiikin kuuntelussa, mikä on tärkeää, sisäpiiriläinen jatkoi. Hiphop ja freestyle ovat hänen suosikkitanssilajejaan, mutta hän nauttii kaikenlaisesta tanssista.

Tyylikäs teini! Shiloh Jolie-Pitt pukeutuu Italiassa punaisilla tennareilla ja mustilla haalareilla

Shiloh Jolie-Pitt on esiintynyt julkisesti Angien rinnalla tanssimisen lisäksi.

Hän ja hänen sisarensa Zahara, 17, seurasivat Saltin tähtiä punaisella matolla hänen Eternals-ensi-iltansa loka- ja marraskuussa 2021, joka pidettiin muun muassa Lontoossa, Roomassa ja Los Angelesissa.

Upea Dior-mekko, jossa on mustavalkoinen kukka-aihe, oli yksi vanhoista vaatteista, jotka Shiloh jopa käytti uudelleen äidiltään.

Shiloh puolestaan ​​on ylpeillyt omalla tavallaan. Nuori näytti aivan upealta räätälöidyssä perwinkle-takissaan, joka oli koristeltu useilla Englannin laastareilla, mukaan lukien maan lipulla, kun hän osallistui London Eternalsin jälkibileisiin lokakuussa 2021.

Tyylikäs teini! Shiloh Jolie-Pitt pukeutuu Italiassa punaisilla tennareilla ja mustilla haalareilla

Kuukautta myöhemmin toinen sisäpiiriläinen paljasti yksinomaan Life & Stylelle, että Shiloh oli saanut 'pari tarjousta' malliliiketoiminnasta, mutta Angie ei 'painottanut' Shilohia osallistumaan mihinkään.

'Angie on ollut siellä, hän tietää paremmin kuin useimmat tähden lapsena olemisen haitat', sisäpiiriläinen sanoi marraskuussa 2021. 'Angien tärkein huolenaihe on lastensa turvaaminen.'