Tyler Perry Net Worth 2022: Amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, näytelmäkirjailija ja tuottajan tulot!

Julkkis

WPR

Tyler Perry on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja, näytelmäkirjailija ja tuottaja, jonka nettovarallisuuden arvioitu arvo on 800 miljoonaa dollaria . Perry on myös menestynyt käsikirjoittaja. Tyler Perry on yksi Hollywoodin menestyneimmistä elokuvaohjaajista. Uransa aikana hän on ohjannut ja tuottanut yli 30 elokuvaa, 20 näyttämötuotantoa ja kahdeksan televisio-ohjelmaa. Hän tienaa viihdeyhtiöstään 200–250 miljoonaa dollaria vuodessa. ViacomCBS on hänen tuotantoyhtiönsä 150 miljoonan dollarin vuositulon ainoa lähde.

Tyler on itsetehneen miljardöörin ruumiillistuma. I Know I’ve Been Changed oli ensimmäinen näytelmä, jonka hän kirjoitti ja tuotti, ja se oli hänen uransa alku. Kaikki alkoi näytelmästä, jonka Tyler kirjoitti asuessaan pakettiautossaan. Jokainen penni Tylerin tuloista, kuluista ja voitoista on hänen pidettävä tai sijoitettava uudelleen.

Mikä on Tyler Perryn nettovarallisuus ja palkka?

Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria
Palkka:80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:13. syyskuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:1,96 m (6 jalkaa 5 tuumaa)
Ammatti:Käsikirjoittaja, näytelmäkirjailija, elokuvatuottaja, televisiotuottaja, näyttelijä, elokuvaohjaaja, teatterijohtaja, televisiojohtaja, kirjailija, lauluntekijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Tyler Perry Net Worth

Hän ja hänen kolme sisarustaan ​​syntyivät 13. syyskuuta 1969 Emmit Perry Sr:lle ja Willie Maxine Perrylle Hollywoodissa, Kaliforniassa.

Isänsä hakkasi häntä fyysisesti koko lapsuutensa ajan, mikä sai hänet kärsimään itsemurha-ajatuksista. Hän jopa yritti itsemurhaa useammin kuin kerran.

Hän haki lohtua äitinsä läsnäolosta, että hän seurasi tätä kirkkoon joka sunnuntai vuosien ajan.

Kun hän oli 16-vuotias, hän muutti nimensä Tyleriksi ja keskeytti lukion erottuakseen isästään.

Nuorena kaverina hän kuuli Oprah Winfrey -ohjelmasta kommentin, jonka mukaan kirjoittaminen auttoi ihmisiä voittamaan surun ja motivoimaan heitä. Tämän seurauksena hän alkoi kirjoittaa musikaalia 'I Know I've Been Changed', jonka ensi-ilta oli vuonna 1992.

Lue myös: Kevin Hart Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Tyler korjasi ja toisti jatkuvasti musikaaliaan sen ensimmäisen esityksen jälkeen taloudellisesta epävakaudestaan ​​huolimatta. Koska Tylerin vuoden 1998 musikaali 'I Know I've Been Changed' sai suuren vastaanoton, sitä esitettiin useissa eri paikoissa.

I Can Do All by Myself' lavastettiin vuonna 2000, ja se sisälsi Tyler Perryn kuuluisan 'Madea'-hahmon, jota näytelmässä itse esitti.

'Diary of a Mad Black Woman' ja 'Madea's Family Reunion' saivat molemmat hyvän vastaanoton vuotta myöhemmin.

' Madean luokkakokous ' julkaistiin vuonna 2003, ja se johti hänen debyyttikiertueeseensa. 'Diary of a Mad Black Woman', Perryn ensimmäinen pitkä elokuva, julkaistiin vuonna 2005 ja oli välitön hitti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tyler Perryn (@tylerperry) jakama viesti

Osana uutta TBS-sarjaansa nimeltä 'Tyler Perry's House of Payne' Perry kuvasi 'Madea's Family Reunion' vuonna 2006 ja esitti elokuvan.

Hän julkaisi myöhemmin samana vuonna 'Älä saa mustaa naista riisumaan korvakorujaan: Madea's Uninhibited Commentaries on Love and Life'.

Vuonna 2007 hän julkaisi 'Daddy's Little Girls' ja vuonna 2008 'Meet the Browns', joka oli niin menestynyt, että se muutettiin televisiossa seuraavana vuonna.

Meneillään olevia tuotantoja ovat 'Hyvät teot', 'Miksi minäkin menin naimisiin?' ja 'A Madea Christmas' sekä 'Acrimony', joka julkaistiin vuonna 2014.

Lue myös: Jennifer Hudson Net Worth 2022: Amerikkalainen levytaiteilija, näyttelijä ja tiedottaja tulot!

Muut työt

Perryn näyttelijöihin kuuluvat Star Trek (2009), Alex Cross (2012), Gone Girl (2014), Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016) ja Vice (2018).

Madean esteettömät kommentit rakkaudesta ja elämästä: Älä tee mustaa naista riisumaan korvakoruja (2006) myi 30 000 kappaletta ja nousi New York Timesin bestseller-listalla sijalle 1, kun taas Higher is Waiting (2017) debytoi sijalla 5 New York Timesin bestseller-listalle.

Tyler Perry Studios

Tyler Perry Studios Tyler Perry perusti vuonna 2006 elokuvatuotantoyhtiön Atlantassa.

Vuonna 2019 Perry paljasti lopulta Tyler Perry Studiosin uuden kodin, joka sijaitsee 330 hehtaarin entisessä Fort McPhersonin sotilastukikohdassa, jonka hän osti neljä vuotta sitten. He käyttivät sitä sotilastukikohtiinsa sisällissodan aikana. Kun Perry osti kiinteistön 30 miljoonalla dollarilla, hän sijoitti vielä 250 miljoonaa dollaria parannuksiin ja kunnostukseen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tyler Perryn (@tylerperry) jakama viesti

Useita The Walking Dead -jaksoja on kuvattu tiloissa. Pysyviin sarjoihin kuuluu kopio Valkoisesta talosta, traileripuisto, luksushotelli ja noin 50 000 neliöjalkaa studiotontilla sijaitseva 16 000 neliöjalan kartano. Ensimmäinen elokuva, joka kuvattiin tontilla, oli Black Panther, Marvel-menestys.

Tämä studio, yksi suurimmista maailmassa, teki Tyleristä ensimmäisen afroamerikkalaisen, joka omistaa merkittävän studion. Tiettynä vuonna muut studiot, kuten Netflix ja Amazon, käyttivät 100 miljoonaa dollaria vuokraamaan studion tiloja tuotantoaan varten.

MUTTA+

ViacomCBS maksoi Tyler Perry Studiosille 150 miljoonaa dollaria vuodessa sisällön tuottamisesta BET+ -suoratoistoverkkoon osana solmittua sopimusta. Tyler sai henkilökohtaisesti osuuden verkostosta. Tämän osuuden nykyinen markkina-arvo on noin 50 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Bob Barker Net Worth 2022: American TV Game Show -tulot, ura ja muita päivityksiä!

Henkilökohtainen elämä

Tyler Perry Net Worth

Emmitt Perry, Sr., oli Perryn väkivaltainen isä, joten Perry muutti laillisesti etunimensä 16-vuotiaana etääntyäkseen hänestä. Muutama vuosi myöhemmin kuitenkin havaittiin, että Emmitt Sr. ei ollut Perryn biologinen isä.

Pitkäaikainen suhde malliin ja sosiaaliseen aktivistiin Gelila Bekele on ollut Perryn ja naimattoman naisen välillä vuodesta 2009. Bekele synnytti heidän poikansa Aman Tyler Perryn saman vuoden marraskuussa.

Televisio- ja elokuvatyönsä lisäksi Perry on mukana lukuisissa hyväntekeväisyysjärjestöissä ja lahjoittaa usein aikaansa ja resurssejaan sitä tarvitseville. Perry esimerkiksi sponsoroi 65 lasta Philadelphian päiväleiriltä vieraillakseen Walt Disney Worldissa vuonna 2009.

Kiista

Lokakuussa 2008 Writers Guild of America, West nosti syytteen National Labour Relations Boardille väittäen, että Tyler Perry Studios irtisanoi laittomasti neljä kirjailijaa kostoksi heidän yrityksestään saada ammattiliittosopimus. Kuukautta myöhemmin ongelma ratkesi.

Tyler Perry uhkasi ryhtyä oikeustoimiin Memphisissä sijaitsevaa veronkäsittelyyritystä vastaan ​​vuoden 2009 alussa, koska hän oli esittänyt mainoksen, joka parodioi hänen töitään - erityisesti elokuvaa Madea Goes To Jail - ja joka lähetettiin televisiossa. Mainoksessa esiteltiin Ma’Madea, isokokoinen kaukasialainen mies, joka oli pukeutunut dragin. Televisiomainos poistettiin lopulta lähetyksestä.

Lue myös: Hard Rock Nick Net Worth 2022: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Kiinteistöt

Suurin osa Tyler Perryn ajasta viettää Atlantassa, jonne hän rakentaa tällä hetkellä laajaa uutta kotia vain muutaman korttelin päässä Tyler Perry Studiosin pääkonttorista. Hänen kerrotaan suunnittelevan muuttavansa osan omaisuudestaan ​​luomutilaksi. Georgian Atlantassa sijaitseva kartano, jossa Perry oli asunut yhdeksän vuotta, myytiin 17,5 miljoonalla dollarilla toukokuussa 2016.

Perry omistaa myös 14 000 neliöjalan kodin 20 hehtaarin maalla White Bay Caylla, yksityisellä saarella Bahamalla. Raporttien mukaan vuonna 2009 hän maksoi kiinteistöstä 6,4 miljoonaa dollaria.

Vain yhdeksän kuukauden kuluttua Perry päätti myydä 14,5 miljoonan dollarin Mulholland Estates 10 makuuhuoneen kartanon. Laulaja-lauluntekijä Pharrell Williams osti kartanon häneltä 15,6 miljoonalla dollarilla ja kunnosti sen.

Beverly Ridge Estates, aidatulla alueella Los Angelesissa, on siellä, missä hän omistaa edelleen toisen kodin. Perry suunnitteli ja rakensi 25 000 neliöjalan kartanon 22,5 hehtaarin tontille, jonka hän myi myöhemmin. Harry ja Meghan Markle vuokrasivat taloa, kun he aloittivat uuden elämän LA:ssa vuonna 2020. Tämän talon arvoksi arvioidaan yli 20 miljoonaa dollaria naapuruston vastaavien kiinteistöjen viimeaikaisten myyntien perusteella.

Yksityiskone

tyler perryn nettovarallisuus

Tylerin omistaman Gulfstream III:n yksityissuihkukoneen hankinta ja mukauttaminen maksoi 125 miljoonaa dollaria. 42-tuumainen LCD-taulunäyttö ja satelliittiyhteys sisältyvät jetin näyttöhuoneeseen. Muodollisen olohuoneen, keittiön ja VIP-makuuhuoneen räätälöinnit ja kalusteet maksavat vähintään 50 miljoonaa dollaria. Hän on lentänyt koneella humanitaarisissa tehtävissä ja tuonut tarvikkeita maihin, jotka ovat äskettäin tuhonneet katastrofeja. Hänellä on toinen samantyyppinen yksityinen suihkukone.