Tyler James Williamsin sairaus: Hänen toipumismatkansa!

Sairaus

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Tyler James Williams syntyi 9. lokakuuta 1992. Kun hän aloitti näyttelemisen, hän oli pieni lapsi, ja hän esiintyi usein ohjelmissa, kuten Saturday Night Live, Little Bill ja Sesame Street.

Williams tuli tunnetuksi Chris Rockin esittämisestä UPN/CW-sarjassa Everybody Hates Chris (2005–2009). Sen jälkeen hän näytteli muusikko Cyrus DeBargea Disney Channelin alkuperäisessä elokuvassa Let It Shine (2012) ja hahmoa Noaa AMC-kauhusarjassa The Walking Dead (2014–15).

Nyt hän näyttelee Gregory Eddieä ABC-komediassa Abbott Elementary, josta hänet on ehdolla Primetime Emmy -palkinnon saajaksi komediasarjan erinomaisesta sivuosasta ja joka on saanut positiivisia arvosteluja kriitikoilta.

Williams on lisäksi esiintynyt elokuvissa, kuten Yhdysvallat vs. Billie Holiday ja Detroit (molemmat 2017). (2021)

Mitä tapahtui Tyler James Williamsille?

Noin 19-vuotiaana näyttelijä väitti alkaneensa saada viikoittaisia ​​taukoja. Mutta kun hänestä tuli 22-vuotias, ne kiihtyivät ja niistä tuli päivittäisiä hyökkäyksiä. Tyler James Williams paljasti, että lääkärit eivät olleet diagnosoineet hänen oireitaan.

Hän kertoi Crohnin ja paksusuolentulehduksen säätiö että hän oli 'laktoosi-intoleranssi', mutta jotkut ihmiset uskoivat tämän virheellisesti. Lopulta hän sai selville, että hän oli kärsinyt Crohnin taudista.

Williams sai Crohnin taudin diagnoosin vuonna 2017 kolmen vuoden oireiden jälkeen. Hänelle on tehty lukuisia leikkauksia osana hoitoaan diagnoosin saamisen jälkeen.

tyler james williamsin sairaus

Tyler James Williams yritti saattaa päätökseen lukuisat aloitteet, joihin hän oli sitoutunut. Mutta vuonna 2017 taudin komplikaatiot pahenivat, mikä vaati kiireellistä leikkausta.

James Williams muisti, että lääkärit poistivat noin kuusi tuumaa ohutsuolestaan ​​vakavan arpeutumisen vuoksi. Sen jälkeen hän oletti kaiken olevan kunnossa, mutta näyttelijä sanoi myöhemmin, että hänen ongelmansa olivat vasta alkaneet.

Muutaman viikon kuluttua Tyler James Williams oli laihtunut paljon ja tärisi hallitsemattomasti ja rajusti. Näyttelijän suolessa on halkeama, joka ei voinut parantua itsestään aiemman vaurion vuoksi. Tämän seurauksena hän joutui jälleen sairaalaan hätäleikkaukseen.

Sitten Tyler James Williamsin mukaan hänet 'pakotettiin istumaan' lepäämään. Hän väitti laihduttaneensa 40 kiloa vain kolmessa kuukaudessa. Tyler James Williams kiitti kuitenkin perhettään suuresti hänen tukemisestaan ​​koko 'kovan' matkan ajan. 'Ei ollut helppoa elää', hän jatkoi ja lisäsi, että 'se ei voi olla helppoa nähdä'.

Lue lisää: Mike Tysonin sairauden huhut kumottu!

Mikä on Crohnin tauti?

tyler james williamsin sairaus

Crohnin tauti on 'tulehduksellisen suolistosairauden muoto (joka aiheuttaa ruoansulatuskanavan tulehduksen', MayoClinic.Org:n mukaan. Näistä seurauksista voi johtua ongelmia, kuten 'vatsakipu, vaikea ripuli, uupumus, painonpudotus ja nälkä'.

Ihmiset käsittelevät tätä päivittäin, mukaan Tyler James Williams . 'Ja jokainen, joka tuntee jonkun, jolla on paksusuolentulehdus tai Crohnin tauti, ymmärtää, että se ei ole ollenkaan kaunis sairaus', kirjoittaja jatkoi. Se on myös 'todella vaikea pedo torjua', hän lisää.

Kuinka menestyneitä olivat kaikki, jotka vihaavat Chrisiä?

Kaikki halveksivat, että Chrisillä oli neljä tuotantokautta televisiossa vuoteen 2009 asti. Sarja oli ehdolla lukuisille palkinnoille, kuten Golden Globe, People's Choice Award ja useita Emmy-palkintoja.

Se voitti myös useita NAACP Image Awards -palkintoja ja voitti kaikkiaan kolme. Entertainment Weekly -lehden mukaan Tyler James Williams sanoi myöhemmin poistetussa twiitissä olevansa 'ikuisesti kiitollinen' ohjelmasta, koska se 'alkoi [hänen] ja lukemattomien muiden erittäin hienojen ihmisten uran'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tyler James Williamsin (@willtylerjames) jakama viesti

Tyler James Williamsilla oli useita televisio-esiintymisiä sen jälkeen, kun Everybody Hates Chris -elokuva peruttiin, mukaan lukien True Jackson, VP ja House. Lisäksi hän esiintyi vuoden 2012 Disney Channel -elokuvassa Let It Shine CoCo Jonesin kanssa.

Tyler James Williams alkoi menestyä elokuvateollisuudessa. Hän esiintyi Detroitissa, Dear White Peoplessa, Tyler Perry Presents Peeplesissä ja muissa hyvin arvostetuissa elokuvissa. Hänelle oli myös annettu suuri rooli The Walking Deadissa. Näyttelijä alkoi kuitenkin pian osoittaa oireita vuonna 2017, mikä lopetti tilanteen.

Lue lisää: Demi Lovato kertoo mielisairaudestaan!

Tyler James Williamsin nettoarvo

Williams Tyler James Tyler James Williams, yhdysvaltalainen räppäri ja näyttelijä, omaa 5 miljoonan dollarin nettovarallisuuden.

Kuinka paljon alaikäiset näyttelijät saavat palkkaa?

Riippuen näyttelijästä, kuinka monta esitystä he esiintyvät, kuinka monta päivää he työskentelevät jne. 8 tunnin työpäivän vähimmäispalkka on tänään 1 009 dollaria ja tavalliselta 14 tunnin työpäivältä 2 400 dollaria. 40 tuntia, mukaan lukien ylityöt, viikossa on 3 700 dollaria. Jos he työskentelevät 14 tunnin työpäivinä, se maksaa 5 000 dollaria viikossa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR