Tuomarit selittävät Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntikokemuksen: miksi he olivat epämukavia?

Julkkis

WPR

Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä tuomari paljastaa ennen näkemättömiä yksityiskohtia ryhmän neuvotteluista.

ABC News -lehden eksklusiivisessa haastattelussa seitsemän hengen tuomariston miesjäsen väitti, että lähes kuusi viikkoa kestäneen oikeudenkäynnin aikana 'valajien enemmistö uskoi, että hän oli enemmän hyökkääjä' ja että 'suur osa Amberin tarinasta ei ei sovi.'

'Meillä kaikilla oli todella epämukavaa oloa kyynelten, hänen ilmeensä ja tuomarien tuijottamisen takia', hän jatkoi viitaten Heardin todisteisiin. 'Hän vastasi yhteen kysymykseen itkien ja muuttui sitten jääkylmäksi kahden sekunnin kuluttua. 'Krokotiilin kyyneleet', kuten yksi meistä ilmaisi.'

Mitä tulee Deppin todisteisiin, tuomari näytti onnittelevan näyttelijää malttinsa säilyttämisestä 'Moni tuomaristo uskoi, että se, mitä hän sanoi päivän päätteeksi, oli uskottavampaa.' Mitä tulee siihen, kuinka hän vastasi kyselyihin, hän vaikutti hieman aidommalta.'

Hän sanoi, että hän 'tuntoi, että Deppin tiimi oli fiksu', mutta Amber Heardin asianajajilla oli 'terävät kyynärpäät', ja he lisäsivät, että 'ne olivat äkillisiä ja keskeytettiin säännöllisesti'.

Tuomarit selittävät Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntikokemuksen

Deppin 50 miljoonan dollarin kunnianloukkauskanne Heardia vastaan ​​sai alkunsa esseestä, jonka hän kirjoitti Washington Postille vuonna 2018 ja jossa hän määritteli itsensä 'perheväkivaltaa edustavaksi julkisuuden henkilöksi'. Vaikka Deppin nimeä ei mainittu artikkelissa, hänen asianajajansa sanoivat aiemmin oikeuden asiakirjoissa, että Heardin väite oli osa 'monimutkaista petosta', jonka tarkoituksena oli 'vauhdittaa hänen uraansa'.

Lue myös: Shaquille O’neal maksaa 25 000 dollaria jokaiselle Manhattanin ravintolan suojelijalle

Virginian tuomaristo palkittiin Johnny Depp Kesäkuun alussa 10 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia ja 5 miljoonaa dollaria rankaisevia vahingonkorvauksia, vaikka tuomari alensi rangaistuspalkinnot 350 000 dollariin osavaltion ylärajan vuoksi.

Tuomaristo myönsi Heardille 2 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen hänen vastakannestaan. Hän nosti 100 miljoonan dollarin vastakanteen vuonna 2020, perustuen päätökseen, jonka mukaan Depp oli vastuussa asianajajansa Heardia koskevasta kommentista.

Tuomarit selittävät Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntikokemuksen

Myöhemmin Heard väitti, että hänen kuvauksensa sosiaalisessa mediassa oikeudenkäynnin aikana ei ollut 'reilua', kritiikki, jonka anonyymi tuomaristo osoitti, ettei sillä ollut vaikutusta heidän äänestykseensä.

Hän kertoi ABC Newsille: 'Minä ja ainakin kaksi muuta tuomaria eivät käytä Twitteriä tai Facebookia.' 'Ne, joilla oli se, tekivät pisteen olla keskustelematta siitä. Loppujen lopuksi uskon olevan totta, että he molemmat olivat väkivaltaisia ​​toisiaan kohtaan.'

'En usko, että se tekee heistä oikean tai väärän', lisäsi tuomaristo. 'Ei kuitenkaan ollut tarpeeksi tai mitään todisteita hänen sanomansa tueksi saavuttaakseen sen, mitä hän väitti.'

Tuomaristolle 'ei annettu neuvoja molemmille tähdille palkittujen rahamäärien suhteen', tuomari totesi ja lisäsi, että 'jokainen tuomaristo heitti ulos luvun, jonka he pitivät kohtuullisena'.

Tuomion jälkeen Heardin asianajajaa Elaine Bredehoftia kuulusteltiin, pystyisikö näyttelijä maksamaan usean miljoonan dollarin tuomion, johon hän vastasi: 'Voi ei, ei todellakaan.'

Lue myös: Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan 'uusimmasta Baldwinitasta'

Kuultu kerrottu Savannah Guthrie NBC Newsin 13. kesäkuuta, että hän ei 'syytä' tuomaristoa tuomiosta. 'Ymmärrän todella', hän huomautti ja lisäsi, että hänen exänsä on 'tykätty hahmo', josta 'ihmiset tuntevat tietävänsä'.

Tuomarit selittävät Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntikokemuksen

Depp tuki tuomiota tuomion julkistamisen jälkeen ja ylisti kannattajia heidän 'kolossaalisesta tuestaan'. Heardin asianajaja ilmoitti aiemmin, että hän aikoo valittaa.