Tsukimichi kausi 2: Julkaisupäivä Mahdollinen vahvistus ja uusimistila vuonna 2022!

Anime

WPR

Moonlit Fantasy' on anime, joka kertoo Makoto Misumin, tavallisen nuoren Tsukimichista, Japanista, elämästä. Jotta hänestä tulisi fantasiamaailman sankari, jumalatar vei hänet sinne, mutta hän hylkäsi hänet, koska hän ei sopinut hänen kauneusstandardiinsa.

C2C Studio loi animaation, joka on muokattu Kei Azumin kevytromaanisarjasta ja Mitsuaki Matsumoton kuvituksista. Se lähetetään heinäkuusta syyskuuhun 2021 avauskauden aikana. Fanit voivat iloita nyt, kun mielenkiintoisia uusia tietoja on paljastettu. Lue lisää jatkamalla lukemista.

Tsukimichi kauden 2 julkaisupäivä

Tsukimichi kauden 2 julkaisupäivä

C2C, yrityksen takana Tsukimichi: Kuutamoinen fantasia ”, on ollut hieman tiukkasanainen kauden 2 tulevasta julkaisusta. Ohjelman henkilökunta on julkistanut 'Tsukimichi: Moonlit Fantasy' -sarjan toisen kauden virallisen verkkosivuston mukaan. Tarkkaa päivämäärää ohjelman paluulle ei kuitenkaan annettu päivityksessä. Mutta Tsukimichin kauden 2 odotetaan ilmestyvän 25. marraskuuta 2022.

'Wandering Witch — The Journey of Elaina' oli C2C:n edellinen sarja, joka julkaistiin noin vuosi sen julkistamisen jälkeen lokakuussa 2019. Tämän seurauksena voimme olettaa, että 'Tsukimichi: Moonlit Fantasy' -kauden 2 tuotantoaikataulu on samanlainen. .

Tsukimichi: Moonlit Fantasy -elokuvan toinen kausi on saatavilla Crunchyrollissa kaikilla alueilla paitsi Aasiassa, jolla oli suoratoistooikeudet ensimmäiselle kaudelle. Tämän seurauksena Crunchyroll on todennäköisesti ainoa paikka katsella kausi 2 läntisellä pallonpuoliskolla asuville.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Tsukimichi kausi 2 Näyttelijät

Tsukimichi: Moonlit Magical -elokuvan juoni, kuten monet muut isekai-animet, pyörii tavallisen japanilaisen miehen ympärillä, jonka jumalatar kuljettaa fantastiseen fantasiamaailmaan. 'Tsukimichi: Moonlit Fantasy' -elokuvan alussa tämä arjen sankari on Makoto Misumi (Natsuki Hanae), joka uskoo, että kutsuminen antaisi hänelle upean uuden elämän. Myanimelisti ).

Hänet kutsunut jumalatar karkottaa Makoton hetkeksi erämaan äärimmilleen. Tästä takaiskusta huolimatta Makoto on edelleen vahvempi ja menestyvämpi kuin kukaan muu maailmassa.

Tsukimichi kauden 2 julkaisupäivä

Hänen menestyksensä ei kuitenkaan johdu vain hänen valtavasta maagisesta kyvystään. Tomoe ja Mio, joita esittävät Ayane Sakura ja Akari Kitou , ovat myös Maoton ystäviä (Myanimelist).

Tomoe ja Mio, lohikäärmeet ja hämähäkkihirviöt, ovat tarpeeksi voimakkaita pysyäkseen omillaan, mutta jokaisen Makoton käsissä tapahtuneen tappionsa jälkeen he tekevät sopimuksia palvellakseen häntä kätyrillään. Yhdessä he matkustavat, käyvät kauppaa ja pyrkivät parantamaan maailmaa.

Lue myös: My Hero Academia -kausi 6: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki, mitä tiedämme vuonna 2022!

Tsukimichi kauden 2 juoni

Tsukimichi kauden 2 julkaisupäivä

Kausi 1 päättyy siihen, että Makoto voittaa viimeisessä taistelussa Sofia Bulgan (Miyuki Sawashiro), mahtavan seikkailijan, ja Mitsurugin (Souma Saitou), lohikäärmeen. Oudossa kohtalon käänteessä he ovat päättäneet liittyä demoniarmeijan tehtävään tuhota ihmiskunta.

Makoto toisella puolella estää tämän tapahtuman, mikä saattaa saada hänet kutsuneen jumalattaren käsiinsä. En tiedä varmasti, mitä hän haluaa tehdä, mutta se, että hän alkaa pitää Makotoa kilpailijana hänen lisääntyneestä vahvuudestaan, on huono merkki.

Tästä huolimatta Makoto jatkaa sitä, mitä osaa parhaiten: laajentaa kaupunkia, kauppapaikkaa ja seikkailijoiden kiltaa, jota hän on auttanut perustamaan Tomoen omaan ainutlaatuiseen olemassaoloon.

Makoto Jumalattaren yrityksistä huolimatta haluaa silti olla enemmän yhteydessä tämän valtakunnan ihmisiin. Makoton mahdollisuudet saavuttaa jokin näistä tavoitteista paljastetaan 'Tsukimichi: Moonlit Fantasy' -elokuvan toisella kaudella.