Totuus vai fiktio: Voiko Sephora kieltää sinua tekemästä liiallista tuottoa?

Kauneus

WPR

Sephora on pitkään ollut hiusten, ihon ja meikkitarpeiden mekka, ja se tarjoaa paljon etuja. Kiistatta suurin etu on sen joustava palautuskäytäntö, jonka avulla voit palauttaa tuotteet – sekä uusia että käytettyjä – 60 päivän kuluessa ostosta, sen lisäksi, että saat vaihdon mihin tahansa (samassa ajassa) ilman kuittia.

Se on todella hyvä lahja kaikille, joilla ei vain ole aikaa lukea arvosteluja tai maistella tuotetta etukäteen. Ja vaikka oletetaan, että useimmat meistä kunnioittavat palautussääntöjä, aika on opettanut Sephoran ylemmille toimijoille, että yhtä monta ostajaa hyödyntää ja tekee eniten, kuten palauttaa kaksi kertaa niin paljon kuin osti.

Tästä syystä palvelua nimeltä 'The Retail Equation' käytetään huonojen siementen testaamiseen, joten niitä voidaan kieltää tekemästä juuri sitä tulevaisuudessa. TRE-verkkosivuston mukaan sen erityinen tarkoitus on 'tunnistaa se yksi prosentti kuluttajista, joiden käyttäytyminen jäljittelee palautuspetoksia tai väärinkäyttöä'.

A Wall Street Journal ominaisuus (tapa Rakattu ), kertoo TRE:n tekevän tämän seuraamalla asiakkaiden palautuksia ja käyttäytymistä ajokortin avulla ja laskemalla pisteet palautustiheyden, mainitun palautuksen hinnan ja muutamien muiden tekijöiden perusteella. Kun ostaja saavuttaa tietyn jälleenmyyjän asettaman määrän, kielto voidaan hyväksyä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Sephora (@sephora) jakama viesti

Rackedille antamassaan lausunnossa Sephora korosti, miksi se on liittynyt yli 34 000 muun myymälän (mukaan lukien Best Buyn ja Victoria's Secretin) kanssa käyttämään TRE-järjestelmää:

”Sephora on omistautunut tarjoamaan kaikille asiakkaillemme erinomaisen ostokokemuksen. Teemme kaikkemme palautusten ottamiseksi huomioon, mutta pieni osa asiakkaista hyödyntää politiikkaamme ja palauttaa monissa tapauksissa yli kaksi kertaa niin paljon tuotteita kuin ostaa. Tämä rajoittaa tuotevalikoimaa ja vaikuttaa epäreilusti muihin asiakkaisiin. Kun havaitsemme liiallisia palautusmalleja, ilmoitamme asiakkaille, että saatamme rajoittaa tulevia palautuksia tai vaihtoja, jos ostotodistusta ei toimiteta.'

On pitkään huhuttu, että Sephora on aina seurannut asiakkaiden käyttäytymistä, mutta nyt heillä on virallinen järjestelmä, joka tukee heidän käytäntöjään. Tämä varmasti rypistää muutaman höyhenen usein ostaville, joten jos olet aidalla ostamassa jotain vai et, muista myös tämä ei niin salainen palautusseuranta.