Travis Scott ja Kylie Jenner menevät romanttiselle treffiillalle LA:ssa: Kuvia

Julkkis

WPR

Näimme kaikki sen tulevan, kun Kylie Jenner, 24, ja Travis Scott, 31, menivät treffeille 9. heinäkuuta.

Huolimatta siitä, että heillä on kaksi pientä yhteistä lasta, todellisuuspersoonallisuus ja räppäri Kanye West havaittiin pitämässä kädestä Catch-ravintolan ulkopuolella West Hollywoodissa, Kaliforniassa.

Persikka pitkähihainen lyhyt mekko, jossa oli ruskeat avokorkokengät, oli hänen, kun taas hänen kokonaisuutensa koostui urheilullisesta hupparista, jossa oli logo edessä, farkuista ja valkoisista tennareista.

Pitkien hiustensa ja kauniiden vaaleanpunaisten huultensa lisäksi Kyliellä oli mukanaan tapahtuman aikana pieni sininen kukkaro. Se ei ollut ainoa vaate, joka Travisilla oli päällä, mutta se oli yksi ikimuistoisimmista. Ravintolassa ja sieltä ulos he eivät miettineet paparazzeja hetkeäkään.

Travis Scott ja Kylie Jenner menevät romanttiselle treffiillalle LA:ssa: kuvia

Vain kolme päivää sitten Kylie ja Travis Scott uutisoivat Instacart-työntekijän esittämien maksujen kiistämisestä. Kuljettajana työskentelevän ja TikTok-sovellusta käyttävän Pablo Tamayon mukaan hän kuuli vauvan itkevän asunnossa 6. heinäkuuta.

Fking pepperonille se on huikea 12 dollarin tilaus.' TikTok-video: 'Tämä b** olisi voinut maksaa minulle enemmän' oletetusta toimituksesta. Tässä tapauksessa oletan sen olevan Ashtonille, hänen avustajalleen tai jollekin muulle sellaiselle.

Hänen mukaansa joku päästi hänet sisään portista sen jälkeen, kun hän oli saapunut asuntoon ja saanut sisäänpääsyn. Kysyttäessä, voisiko hän tulla hänen kanssaan, hän vastasi: 'Voi, tule mukaani vain tuomaan se sinne', hän selitti.

Me kaksi olemme käytännössä erottamattomia. Aikani on loppumassa. Siellä on pieni joen kaltainen käytävä, jonka läpi menen, ja sitten poistun siitä taloni ovella. Pääsen tutustumaan koko kiinteistöön.

Travis Scott ja Kylie Jenner menevät romanttiselle treffiillalle LA:ssa: Kuvia

Täällä on paljon avustajia. Siellä on niin paljon piikoja ja paskoja. Kylie enkä minä emme olleet siellä. Kuulin kuitenkin vauvan itkevän, enkä nähnyt Stormia tuolloin.

Sillä aikaa Kylie Jenner ei kiistänyt, että hän toimitti pepperonin hänen kotiinsa, mutta hän kiisti, että hän olisi voinut kurkistaa sisään ja kuulla poikansa itkua sen jälkeen, kun videosta tuli maailmanlaajuinen sensaatio.

'Kukaan ei mene sisään!' huudahti vartija. On epäselvää, mikä joki on Jokea ei ole. E:n mukaan! Uutisissa hän kirjoitti: 'Huomion valehtelu hieroo minua väärään suuntaan, anteeksi. 'En tilannut tätä.! Sovelluksen kautta hänelle annettiin vinkki.

valehtelen kuunnellessani poikani huutoa ikkunasta ja nähdessäni hänet ikkunasta

Aiheeseen liittyvät artikkelit-