Travis Scott ja Kylie Jenner halaavat rannalla romanttisen auringonlaskun aikana: Valokuvat

Julkkis

WPR

Tuoreissa rakkauskuvissa Kylie Jenner, 24, ja Travis Scott, 31, näyttävät olevan rakastuneempia kuin koskaan. Tuntemattomalla rannalla otetuissa kuvissa kahden lapsen äiti ja isä pitelevät toisiaan, kun aurinko laskee veden ylle rakastavaan syleilyyn.

Travis piti koko ajan kätensä Kylien lantioiden ympärillä ja hänen päänsä nojasi häntä kohti. Kylien käsivarret pyörittivät hänen kaulaansa ja hänen päänsä oli käännetty sivulle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kylie Jenner Newsin (@kyliesnapchat) jakama viesti

”Antidoten” räppäri oli paljain rintakehän ja pukeutunut siniseen denimiin valokuvausta varten.

Vilaus hänen Calvin Klein Bokserialushousut nähtiin kurkistamassa ulos hänen oletettavasti löyhistä farkuista.

Kylie pukeutui pitkät, tummanruskeat hiukset peräkkäin, ja hänellä oli lattian mittainen valkoinen mekko. Vasemmassa ranteessa hänellä oli hopeinen rannekoru.

Suloiset valokuvat ovat ilmestyneet aikana, jolloin onnellisen parin ympärillä pyörii kihlahuhuja.

Kylie 'tei Travisille hyvin selväksi, että hän haluaa täydellisen perheen ja hän haluaa naimisiin hänen kanssaan', Kar-Kennerin sisäpiiriläinen kertoi HollywoodLifelle.

Travis Scott ja Kylie Jenner halaavat rannalla romanttisen auringonlaskun aikana

Hän on halunnut tätä koko ikänsä, ja hän kokee todella ansaitsevansa sen”, henkilö totesi. Heidän kahden yhteisen lapsensa syntymän jälkeen hän näkee tämän nyt loogisena seuraavana askeleena elämässään.

Helmikuussa 2022 Travis Scott ja Kylie toivotti heidän toisen lapsensa, poikavauvan, tervetulleeksi maailmaan. Fanien väliset spekulaatiot olivat johtaneet heidän raskautensa vahvistumiseen syyskuussa 2021.

Heti kun lapsi syntyi, he ilmoittivat, että hänen nimensä oli Wolf Webster. Koska se 'ei tuntunut häneltä', he muuttivat nimen joksikin muuksi eivätkä ole vielä kertoneet, mitä se on.

Alle vuoden seurustelun jälkeen räppäri ja reality-persoona toivotti ensimmäisen lapsensa, tytön nimeltä Stormi, tervetulleeksi helmikuussa 2018.

Travis Scott ja Kylie Jenner halaavat rannalla romanttisen auringonlaskun aikana

Räppäri ja reality-persoonallisuus erosivat jossain vaiheessa vuonna 2019, joten heidän suhteensa ei ole ollut mutkaton. Stormin vanhemmat sen sijaan työskentelivät aina yhdessä kasvattaakseen häntä tiiminä.

Vaikka nämä kaksi nähtiin paljon yhdessä kesäkuussa 2021, sisäpiiriläinen kertoi AINOASTAAN HollywoodLifelle, että he eivät olleet päässeet sovintoon. Travisin kiireinen aikataulu ja musiikkiura muodostavat yhteyden Kylie Jenner lähteiden mukaan mahdotonta.

Hän ei halua seurustella tai olla kenenkään muun kanssa; hän tarvitsee vain hänen olevan häntä varten juuri nyt.

Travis Scott ja Kylie Jenner halaavat rannalla romanttisen auringonlaskun aikana

Toistaiseksi he ovat tyytyväisiä siihen, miten heidän suhteensa sujuu.' Kuitenkin joulukuussa 2021 Khloe Kardashian 37-vuotias väitti, että he ovat 'hyvin pari'. Asiat näyttävät muuttuneen parempaan suuntaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: