Travis Barker suutelee Kourtney Kardashianin The Kardashians Show -julistetta julkisesti

Uutiset

WPR

Travis Barkerilla on useita tapoja osoittaa kiintymyksensä Kourtney Kardashiania kohtaan.

Blink-182-rumpali voidaan nähdä suutelevan vaimonsa julkisessa bannerissa perjantaina Instagram Storyssa, jonka realitytähti ja myöhemmin muusikko jakoivat. Banneri näytettiin mainostamaan The Kardashiansin uusinta kautta Hulussa.

En välitä kuinka inhottavaa se on, niin vaimoni Kardashian, 43, kirjoitti Barkerin, 46, kommentin otsikkoon, jonka hän näytti pitävän humoristisena.

Rokkari avasi aiemmin tällä viikolla Barker Wellness -brändinsä kasvattamisesta ja terveysmatkastaan ​​Kardashianin rinnalla. Rokkari joutui sairaalaan 'hengenvaarallisen' haimatulehduksen vuoksi tänä kesänä.

Kun Barker lanseerasi Barker Wellbeing -ihonhoitosarjansa Nobu Malibussa, hän kommentoi: 'Ystävyytemme ja suhteemme alkoivat kymmenen vuotta sitten, ja mielestäni olimme molemmat erittäin kiinnostuneita hyvinvoinnista.' Meillä molemmilla oli vahva sitoutuminen hyvään vanhemmuuteen, liikuntaan ja terveelliseen ruokaan.

Poika Landon, 18, tytär Alabama, 16, ja tytärpuoli Atiana, 23, kutsuvat Barkeria isäkseen. Hänen sekaperheeseensä POOSHin perustajan kanssa kuuluvat nyt hänen lapsensa, pojat Mason, 12, ja Reign, 7, kun he menivät naimisiin toukokuussa. Hänen tyttärensä Penelope on 10-vuotias.

Matkoilla tai kotona pariskunta ylläpitää kuntoaan.

Travis Barker suutelee Kourtney Kardashianin The Kardashians Show -julistetta julkisesti

Hän kertoi meille: 'Meillä on matcha sängyssä joka aamu, riippumatta siitä, missä olemme, olemme hotellissa, olemme matkoilla. 'Treenaamme. Meillä on kolme mailia päivässä juoksemalla tai kävelemällä.”

He myös tarkkailevat ruokavaliotaan tai sen puutetta: Barker kääntyi kasvissyöjäksi 13-vuotiaana. Olen ollut vegaani kuusitoista vuotta, hän sanoi. 'Ihailen sitä tosiasiaa, että [Kourtney] on 99-prosenttisesti vegaani. Ei turkkia. Liha puuttuu. Kalaa ei ole olemassa. Lapseni tarvitsee vain juustoa ja voita lopettaakseen syömisen. ”Vitsi, hän sanoi.

Hän väitti, että merkittävä osa hänen harjoitusohjelmastaan ​​pyörii toiminnallisen kunnon ympärillä.

'Teen paljon toiminnallista harjoittelua, koska minulla on esitys tulossa. Aion liikkua nopeasti. Aion työstää taisteluköysiä paljon, hän lisäsi. ”Haluan olla hyvässä kunnossa, mutta kuinka voin tulla paremmin soittamaan rumpuja? Miksi en voi väsyä? Kuinka voin kestää lapsiani? Mitä voin tehdä parantaakseni Muay Thaiani? Kaikki nuo asiat pyörivät mielessäni. Ja yritän vain varmistaa, että harjoitusrykmenttini tukee kaikkia näitä asioita.

Barker selvensi, että liikunta on vain yksi osa hänen kokonaisvaltaista lähestymistapaansa hyvinvointiin todettuaan, että hänkin 'haluaisi tehdä maratonin jonain päivänä'.

”Minulle hyvinvointi on… Uskon, että maailmassa on monia ihmisiä, jotka uskovat, että se, mitä syöt, miten kohtelet kehoasi ja kuinka pidät huolta terveydestäsi, ei ole sinun vastuullasi.” Hän paljasti. Ja uskon, että jossain vaiheessa sinun on tehtävä uhraus, ja minulle hyvinvointi on aina ollut sitä.

'Uskon kuitenkin, että voit saada minkä tahansa haluamasi leikkauksen muuttaaksesi ulkonäköäsi. Sinun on lopulta maksettava velkasi 'Hän jatkoi. ”Olkaa vain terveitä, juokaa tarpeeksi vettä ja välttäkää vaarallisten aineiden käyttöä, olen aina kehottanut lapsiani. Minulla ei ole aavistustakaan. Tee vain kaikkeni työntämään heidät oikealle tielle.'