Travelers kausi 4: Se ei tule lokakuussa 2022!

Viihde

WPR

Peacock Alley Entertainment tuottaa kanadalaisen draamasarjan Travellers. Sarjan pääosissa nähdään Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper ja Jared Abrahamson. Carly Shannon on malli ja näyttelijä.

23. joulukuuta 2016 Showcase sai ensi-iltansa Travelers. Tähän mennessä on ollut kolme kautta. Sarjan IMDb-luokitus on nyt 8,1/10 perustuen 42 432 käyttäjän ääneen.

Tarina sijoittuu satojen vuosien päähän tulevaisuuteen, ja se kertoo viiden agentin elämästä. He löytävät tavan siirtää tietoisuutta 2000-luvulta edellisen vuosisadan ihmisten ruumiisiin.

Travelers kauden 4 julkaisupäivä

Travelers kausi 4

Sarja ' Matkailijat ” on jo debytoinut Netflixin OTT-alustalla. Tämä suoratoistopalveluntarjoaja ilmoitti kuitenkin äskettäin, että näillä suosituilla fiktioohjelmilla ei ole neljättä kautta. Asiantuntijat eivät toisaalta ole paljastaneet, miksi sarja lopetettiin.

Ohjelman fanit ovat kuitenkin raivoissaan saatuaan tietää, että kausi 4 on peruttu. Kausi 3 oli valtava menestys, joten he kaikki pitävät tauon, kunnes neljäs kausi alkaa.

Tämän seurauksena ohjelmaan ei voi toistaiseksi palata. 'Jos on tahtoa, on keino', me kaikki tiedämme. Tämän seurauksena kaikki on järkevää. Ehkä tulevaisuudessa miljoonat fanit tunnistavat sarjan.

Lue myös :Outer Banks -kausi 3: julkaisupäivä, viimeisimmät uutiset, näyttelijät ja kaikki tiedossa!

Millainen tulee olemaan Travellersin näyttelijät kaudella 4?

Travelers kausi 4

Neljättä tuotantokautta ei tule, joten älä huolehdi näyttelijöistä. Jos Netflix päättää tuoda esityksen takaisin, saatamme odottaa näkevämme seuraavat hahmot. Jared Abrahamson, Mackenzie Porter, Reilly Dolman (Matkustaja 3465).

Travelers kauden 4 juonen ja sarjan yhteenveto

Satojen vuosien kuluttua elossa olevat ihmiset löytävät tavan siirtää tietoisuus ajassa taaksepäin, 2000-luvun ihmisiin muuttaakseen ihmiskunnan kohtaloa.

Satojen vuosien kuluttua viimeiset jäljellä olevat ihmiset löytävät tavan siirtää tietoisuus ajassa taaksepäin 2000-luvulla eläviin ihmisiin. ', Eric McCormack on amerikkalainen näyttelijä.

Lue myös: Sinun kunniasi kausi 2: julkaisupäivä, juoni, näyttelijät ja muut päivitykset!

Millainen tulee matkustajien tarinan neljäs kausi?

Travelers kausi 4

Netflix on virallisesti peruuttanut kauden 4, eikä meillä ole aavistustakaan, mikä on lähtökohta. Koska Traveler-ohjelman ensimmäinen painos valmistui kauden 3 finaalissa, saatamme odottaa neljännen kauden keskittyvän toiseen iteraatioon.

Koska sarjaa ei ole vielä uusittu, voimme vain toivoa uusimista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR