Top Gun Maverick Blu Ray -julkaisupäivä: onko se vahvistettu virallisesti vai peruutettu?

Viihde

WPR

Vuonna 2022 Joseph Kosinski ohjaa amerikkalaista toimintaelokuvaa Top Gun: Maverick. Se on Top Gun -sarjan toinen elokuva, joka seuraa alkuperäistä vuodelta 1986.

Peter Craigin ja Justin Marksin tarina inspiroi Ehren Krugerin, Eric Warren Singerin ja Christopher McQuarrien käsikirjoitusta.

Jopa 30 vuoden kentällä työskentelyn jälkeen Maverick on yhtä taitava kuin koskaan testilentäjänä. Monet laivaston jäsenet haluaisivat nähdä tämän poikkeuksellisen lahjakkaan lentäjän ylennyksen

Mutta hän tietää, että se olisi kuolemantuomio hänen kunnianhimolleen: hänen paikkansa on pilvissä, missä hän voi testata mahdollisuuksien rajoja. Näitä asioita pohtiessaan hän tajuaa olevansa vaarallisen vihollisen kohteena.

Lue lisää: High On Life -julkaisupäivä ilmoitettu? Katso virallinen traileri!

Kuinka katsoa 'Top Gun: Maverick' -videota tilauksesta ja ennakkotilaa Blu-Ray

top ase maverick blu ray julkaisupäivä

'Top Gun': Maverick on hyväksytty lennolle! Yli miljardi dollaria lipputuloissa ansainnut kesän hitti julkaistiin Digitaaliset alustat tiistaina (23. elokuuta), vaikka Blu-ray/DVD-julkaisu on vielä vähän matkalla.

Tässä jatko-osassa Joseph Kosinskin vuoden 2010 elokuvalle Top Gun, Tom Cruise palaa merivoimien lentäjänä Pete Maverickina ja valmistautuu kouluttamaan uutta lentäjien sukupolvea. Val Kilmer palaa myös Tom 'Iceman' Kazanskyna ensimmäisestä elokuvasta.

Mukana ovat myös Miles Teller, John Hamm, Jennifer Connelly, Glen Powell, Jay Ellis, Danny Ramirez ja Ed Harris.

Prime Videossa voit ennakkotilata Top Gun: Maverickin hintaan 19,99 dollaria. Elokuun 23. päivänä kello 12.00 ET, elokuva asetettiin saataville verkossa suoratoistoa varten.

Elokuva on saatavilla myös osoitteessa VUDU , Apple TV, YouTube ja Google Play. Elokuvan Paramount+ -debyyttiä ei tällä hetkellä ole vahvistettu. Historiallisesti Paramount-elokuvat ovat olleet saatavilla Netflixissä 45 päivää teatteridebyyttinsä jälkeen. Mutta Top Gun: Maverick on ollut teattereissa 27. toukokuuta lähtien.

Top Gun: Maverickin DVD- ja Blu-ray-levyjä voi ennakkotilata nyt ja Julkaisupäiväksi on asetettu 1. marraskuuta.

top ase maverick blu ray julkaisupäivä

Blu-ray- ja DVD-julkaisu antaa faneille eksklusiivisen katsauksen yhden kaikkien aikojen suurimmista hittielokuvista kulissien taakse yli 80 minuutin erikoissisällöllä. (Top Gun: Maverick on tällä hetkellä kaikkien aikojen tuottoisin elokuva, joka on ylittänyt Avengers: Infinity War. )

Bonusominaisuuksiin kuuluu 'Breaking New Ground – Filming Top Gun: Maverick', joka tarjoaa sisäkuvan elokuvan tekemiseen.

'Cleared For Takeoff', jossa näyttelijät valmistautuvat kuvaamaan hävittäjäkoneessa, ja 'A Love Letter to Aviation', jossa Cruise paljastaa rakkautensa lentämiseen ohjatessaan omaa lentokonetta, kunnostettua toisen maailmansodan P-51:tä. Mustang.

Top Gun: Maverick -soundtrackin johtava single, Lady Gagan 'Hold My Hand' ja laajennettu versio James Cordenin kappaleesta 'Top Gun Training With Tom Cruise' löytyvät lisäominaisuuksista.

Top Gun: Maverick on saatavilla Blu-ray + digitaalisena ja kahden elokuvan 4K HD -keräilyversiona (39,95 dollaria) Amazonilta, jotka molemmat toimitetaan nopeasti ja ilmaiseksi Prime-jäsenille.

Zaavi.comin lisäksi löydät elokuvan osoitteista Walmart, Best Buy, Target ja Walmart.com. Top Gun: Maverick Limited Edition Steelbook Blu-ray maksaa 35 dollaria Walmartissa ja Amazonissa, ja se maksaa yksinään 25 dollaria, 20 dollaria DVD:stä, 29,99 dollaria 4K UHD Blu-raysta ja 29,99 dollaria tavallisesta Blu-raysta.

Lue lisää: Spongebob Cosmic Shake julkaisupäivä vahvistettu? Tutustu saadaksesi tietää!

top ase maverick blu ray julkaisupäivä

Cruise, Jerry Bruckheimer, Christopher McQuarrie ja David Ellison osallistuivat kaikki Top Gun: Maverickin tuotantoon.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR