Tony Siricon kuolema vetää kunnianosoituksia Jamie-Lynn Sigleriltä ja muilta The Sopranosin tähdiltä

Julkkis

WPR

Tony Sirico, Jamie-Lynn Siglerin kuvitteellinen setä The Sopranosissa, kuoli perjantaina, ja hän kunnioittaa häntä kunnianosoitusvideolla.

Näyttelijä Sigler, joka näytteli Meadow Sopranoa HBO:n ikonisessa ohjelmassa, ilmaisi surunsa Instagramissa kuultuaan Siricon kuolemasta.

Valokuvia hänen ajastaan ​​Siricon kanssa julkaistiin Instagramissa, ja hän kuvaili häntä anteliaaksi, lahjakkaaksi ja inspiroivaksi pitkässä kuvatekstissään.

'Siitä on pitkä aika, Tony. Olen lohduton tästä menetyksestä. Kaipaan sinua niin paljon 'Hän kirjoitti.

”Minun oli mahdotonta päästä huoneeseen, jossa olit läsnä ilman, että minua tervehdittiin valtavalla halauksella, suihkutettiin Kölnilläsi ja kerrottiin, että jokaisen miehen, joka tulee lähelleni, oli vastattava sinulle ensin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Michael Gandolfinin (@mgandolfini) jakama viesti

Olit taidon mestari. Ottaa haltuunsa jokaisen kohtauksen, jossa esiintyit.

Vaikka olit kova ja aito taiteilija, olit myös mukava ja lempeä ihminen. Ei ole ketään muuta kaltaistasi maailmassa. Se, että tunsin sinut ja olen ollut sinun rakastama, on saanut minut tuntemaan oloni todella onnekkaaksi. .”

Lorraine Bracco , joka näytteli Tony Sopranon psykiatria tohtori Jennifer Melfiä, ilmaisi myös ihailunsa Paulie 'Walnuts' Gualtieriä kohtaan Instagramissa.

Hän oli 'stand-up-ihminen, joka oli aina tukenani minua ja perhettäni', hän totesi Instagram-viestinsä otsikossa.

”Bensonhurst Spelling Bee oli yksi elämäni parhaista ajoista Tonyn kanssa Goodfellasista The Sopranosiin ja sen jälkeen. Toivottavasti hän saa kaikki nauramaan taivaassa nyt. Ystäväni, olen rakastunut sinuun. lepää mukavasti.”

Katso tämä postaus Instagramissa

Jamie Lynn Siglerin (@jamielynnsigler) jakama viesti

Jotkut Siricon muista Sopranos-työntekijöistä ilmaisivat myös surunsa valitettavasta uutisesta.

Kun Edie Falcoa kysyttiin roolistaan ​​Tony Sopranon vaimona, Edie Falco kertoi Rolling Stone -lehdelle, että 'Tony Sirico oli omistautunut, ystävällinen ja todellinen omaperäinen, toisin kuin muut. Ja se on hauskaa.'

Instagram-viestissä James Gandolfinin poika Michael Gandolfini muistutti isäänsä 'yhdeksi mukavimmista, kiihkeimmistä ja sydämellisimmistä henkilöistä, joita olen koskaan tavannut'.

The Sopranosin esiosassa The Many Saints of Newark Michael näytteli nuorempaa versiota Tony Sopranosta, hahmosta, jota hän näytteli edesmenneen isänsä kanssa.

Kaikkien kuuden kauden aikana Sirico näytteli gangsteria Tony Sopranon tiiviissä jengissä. Siricon johtaja, Bob McGowan , vahvisti paljastuksen CBS Newsille ja sanoi, että Sirico oli 'loistava, uskollinen asiakas', joka 'tekee kaikkensa auttaakseen apua tarvitsevia ihmisiä'.

Tony Siricon kuolema vetää kunnianosoituksia Jamie-Lynn Sigleriltä ja muilta Sopranos-tähdiltä

Ei ole selvää, mikä McGowanin kuoleman aiheutti. Hän välitti uutisen Siricon kuolemasta Instagramissa Michael Imperiolin kautta, joka ansaitsi Emmyn roolistaan ​​Christopher Motisantina HBO-sarjassa.

Näyttelijän pitkä lausunto sanoi: 'Minua sattuu sanoa, että rakas ystäväni, kollegani ja rikoskumppanini on suuri. TONY SIRICO kuoli tänään. '

”En ole koskaan tavannut ketään Tonyn kaltaista; hän on pelottomin, omistautunein ja anteliain ihminen, jonka olen koskaan tavannut.

Olin aina hänen tukenaan, oli se sitten onnellinen tai huono hetki. Mutta kaiken kaikkiaan asiat ovat hyvin. Ja nauroimme paljon. Tonyn kanssa pystyin koomaan joitain suurimmista ja nautinnollisimmista töistäni. 'Chris ja Paulie'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: