Tony Kornheiserin sairaus – mitä tapahtuu kuuluisalle televisiosarjan isännälle?

Sairaus

WPR

Anthony Irwin Kornheiser, entinen urheilukirjoittaja ja kolumnisti, joka isännöi urheilukeskusteluohjelmia amerikkalaisessa televisiossa, syntyi 13. heinäkuuta 1948. Tony Kornheiser Show on podcast- ja radio-ohjelma, jota Kornheiser isännöi.

Vuodesta 1979 vuoteen 2008 hän työskenteli kirjailijana The Washington Postissa. Vuodesta 2001 lähtien hän on myös isännöinyt ESPN:n Emmy-palkittua urheilukeskusteluohjelmaa Pardon the Interruption. Urheilumedian historiassa pitkäaikainen ESPN:n johtaja John Walsh on kaikkien aikojen lahjakkain henkilö.

Terveyspäivitys: Mikä sairaus Tony Kornheiserillä on?

Tony Kornheiserin tila on edelleen piilossa, eikä hänen terveydestään ole nykyistä tietoa. Hän kuitenkin esiintyy ESPN-televisiossa. Tästä huolimatta rukoilemme rutiininomaisesti hänen turvallisuutensa puolesta.

Hän on yksi median ja urheilumaailman tunnetuimmista asiantuntijoista, ja hänet tunnetaan myös mielipidemielisyydestään. Tony Kornheiser Shown uudet jaksot ovat nyt saatavilla yksinomaan tilausvideona, ja ne julkaistaan ​​joka päivä maanantaista perjantaihin.

tony kornheiserin sairaus

Lue lisää: Hilary Deveyn sairaus: Mikä sairaus aiheutti Dragon Denin tähden kuoleman?

Laaja valikoima erikoisvieraita, joita hänen omistautuneensa kuuntelijansa ovat alkaneet odottaa häneltä, saavat Kornheiserin lisäksi urheilun, politiikan ja journalistisen teollisuuden veteraaneja.

Hän työskenteli myös analyytikkona ESPN:n Monday Night Footballissa vuosina 2006–2008. Kornheiser aloitti uransa toimittajana Newsdayssa ja The New York Timesissa ennen kuin siirtyi The Washington Postiin vuonna 1979 yleisen toimeksiannon kirjeenvaihtajana tyyli- ja urheiluosastoilla.

Hän aloitti työskentelyn klo Washington Post vuonna 1979. Hän aloitti työskentelyn urheilukirjoittajana kokopäiväisenä vuonna 1984 ja jatkoi tässä tehtävässä vuoteen 2012 saakka, jolloin hän lähti The Postista yhdellä median vaikuttavimmista CV:stä.

Missä hän on nyt ja mitä hänelle tapahtui?

Tony Kornheiser, ESPN:n televisiojuontaja, erotettiin vuonna 2010, koska hän sanoi toisesta ankkurista Hannah Stormista osallistuessaan radiohaastatteluun paikalliselle Washington D.C. -uutisasemalle.

Storm, tunnetun 'Pardon the Interruption' -ohjelman toinen juontaja, ilmaisi vihansa Stormin pukeutumisesta perjantaina antamassaan lausunnossa.

Koska se oli niin tiukka, talk-show-isäntä kutsui Stormin toppia 'makkarakuoreksi', ja hän sanoi, että hänen hameensa oli aivan liian lyhyt hänen ikäisilleen. Talk-show-isäntä kuvaili Stormin pukua kauhistuttaviksi.

tony kornheiserin sairaus

Kornheiserin mukaan yhdenkään 40-vuotiaan naisen (oikeasti, hän arveli, että Storm voisi olla yli 50) ei pitäisi olla televisiossa yllään 'katolisen koulun ruudullinen hame'.

Jättääkö Tony Kornheiser ESPN 980:n?

Tony Kornheiser on tunnettu nimi Washingtonin District of Columbian urheilujournalismiyhteisössä. Red Zebra Broadcasting paljasti, että Kornheiser kuitenkin jättäisi ESPN 980:n, AM-radioaseman, jossa hän oli isännöinyt 'The Tony Kornheiser Showta' yli 20 vuoden ajan.

Washingtonin District of Columbian alueen urheilufanit ovat kiehtoneet Kornheiserin ainutlaatuisia analyysejä ja kommentteja suosikkiurheilutapahtumistaan ​​hänen radiouransa alusta lähtien vuonna 1992 WTEM:n alkuperäisen listan jäsenenä. .

Lue lisää: Mikä oli Nick Swardsonin sairaus? Onko hän nyt toipunut?

Kornheiserillä on pitkä historia, kun hänet on tunnustettu yhdeksi menestyneimmistä urheilukolumnisteista koko maassa.

tony kornheiserin sairaus

Vaikka tämä saattaakin olla Kornheiserin yhteyksien loppu naapuruston urheiluelämään, häntä ei karkoteta kokonaan äänilähetyssektorilta. Hän väitti rakastaneensa syvästi WTEM:n radiojuontajana työskentelyaikaansa, eikä ole katunut yhtään.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR