Tony Hortonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Tony Horton on fitness-asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Hän on P90X:n, maailman myydyimmän koulutusohjelman, luoja.

Tonyn seikkailu alkoi Beachbodysta, jossa hän kehitti lukuisia suosittuja koulutusohjelmia, jotka ovat vaikuttaneet ihmisiin ympäri maailmaa.

Vuonna 2014 Tony kuitenkin paljasti Facebookissa, että hän lopettaisi Beachbodyn keskittyäkseen terveys- ja hyvinvointibrändiinsä 'The Tony Horton Project' pitkän taistelun jälkeen Lymen tautia ja muita infektioita vastaan.

Puhumme tässä artikkelissa siitä, jos hän lopettaa Beachbodyn, hänen kuntotuotteistaan, harjoitussuunnitelmistaan ​​ja sairaudestaan. Tony Horton, P90X:n aivot ja puolen tusinan muun korkealaatuisen, onnistuneen kotitreenin keksijä, loi P90X:n ja puoli tusinaa muuta mahtavaa treeniä.

Hän on myös yksi miellyttävimmistä ihmisistä, joita olet koskaan tavannut. Tässä artikkelissa puhumme siitä, jättikö hän Beachbodyn, hänen kuntolisäravintoaineistaan, harjoittelutottumuksistaan ​​ja sairaudestaan.

Hänellä on upea vartalo, lisäksi hän on yli 60-vuotias ja revitty rikki! Hänellä on terveys ja kunto tieteeseen asti. Kun hän vanhenee, hän jatkaa oppimista ja muuttaa rutiinejaan ja ravintoaan.

2. heinäkuuta 1958 hän syntyi Westerlyssä, Rhode Island . Hän on 5'11' pitkä.

Milloin Tony Horton lähti Beachbodysta?

Tony Hortonin sairaus

Jos tämä on sinulle uutinen, hän lähti. Vuoden 2018 tienoilla Tony Horton ja hänen miehistönsä alkoivat etsiä uutta harjoitusmetodologiaa samalla kun he päättivät lopettaa Beachbodyn. Huolimatta siitä, että hän muuttaa edelleen rutiinejaan, hänen faninsa näkevät hänet harvoin.

Next Level otettiin käyttöön vuonna 2019, ja se on edelleen saatavilla Amazonissa sen jälkeen, kun hän on kehittänyt omia kotikoulutusohjelmiaan muiden organisaatioiden kautta.

Jos sinulla on Tonal tai harkitset sellaisen hankkimista (se on loistava kone), Tony Horton -harjoitukset ovat myös saatavilla.

Hän julkaisi myös kirjan The Power of 4, joka keskittyy kuntoon, ravintolissiin, ravitsemukseen ja mindfulnessiin. Vaikka on hienoa nähdä hänen hallitsevan rutiineja luovemmin, niitä on vaikea saada, ellet seuraa häntä sosiaalisessa mediassa.

'Monet ihmiset ovat kysyneet, miksi lähdin Beachbodysta. Rehellisesti sanottuna en koskaan lähtenyt.

Minulla on ollut mahdollisuus työskennellä muutamien muiden yritysten kanssa joidenkin intohimoprojektien parissa, mutta rakkauteni ja tukeni yritykselle, joka muutti elämäni, ja sinua kohtaan, ei ole koskaan horjunut. Juan U., kahdesti sydänkohtauksesta selvinnyt, P90X ja 22MHC:n harrastaja, ajoi Los Angelesiin 56-vuotissyntymäpäiväänsä harjoittelemaan minun ja sunnuntaimiehistön kanssa. 'Mene hakemaan!'

Tony Hortonin sairaus Mitä tiedämme tähän mennessä?

Tony Hortonin sairaus

Tony Horton hänellä diagnosoitiin vyöruusu vuoden 2017 lopulla, mutta se ei ollut mikä tahansa vyöruusu; se oli harvinainen muoto, joka tunnetaan nimellä Ramsay Hunt -oireyhtymä tyyppi 2. Se on melko tuskallista ja vahingoittaa kasvojen hermoja.

24. lokakuuta 2017 Tonylla oli seuraavaa sanottavaa asiasta:

Se, mikä alkoi tavallisena päivänä, päättyi matkaan päivystykseen ja Ramsay Hunt -oireyhtymän diagnoosiin. Tämä konflikti on opettanut minulle monia opetuksia, joista monet luulin jo tietäväni ja joita toteutan käytännössä. Vyöruusu johtuu stressistä, ja olin selvästi stressaantunut edes tajuamatta sitä. Nyt minun on aika tutkia, kuinka peittelen tunteitani ja yritän selviytyä yksinomaan liikunnan avulla. Ilmeisesti minun on luettava uudelleen oma kirjani, The Big Picture, jotta tasapaino palautuu.

Itse asiassa odotan innolla tämän uuden luvun alkamista elämässäni. Vähemmän raivoa, turhautumista ja väärin kommunikaatiota sekä suurempi arvostus yksinkertaisia ​​asioita kohtaan. Toivon, että paljastamalla kaiken on sinullekin oppitunti tai kimppu. Meidän kaikkien on otettava askel taaksepäin silloin tällöin varmistaaksemme, että olemme edelleen raiteilla emmekä ole pudonneet uuteen malliin. Selvittelen vieläkin asioita.

Tony Horton noudattaa millaista ruokavaliota? Onko hän kasvissyöjä?

Tony Hortonin sairaus

Tony on kokeillut erilaisia ​​ruokavalioita, jotka vaihtelevat tasapainoisesta ruokavaliosta vegaaniseen kasvipohjaiseen ruokavalioon. Ne muuttuvat kypsyessään ja perustuvat tien terveyteen, kuten useimmat terveet ihmiset.

Tämä oli Tonyn ensimmäinen kokemus vyöruusuista, ja se oli taudin harvinainen muunnelma. Tonyn päämantra on syödä terveellisesti 90 % ajasta, ja hän on oikeassa: jos teet tämän etkä syö liikaa loput 10 %, saavutat tavoitteesi.

Horton palautti voimansa ja kehonsa vegaaniruokavaliolla, joka sisälsi vain terveellisiä luonnollisia ruokia, kuten ei maissia, vehnää, soijaa, meijerituotteita tai lihaa, sekä harjoituksia ja päivittäistä työmoraalia, joka jätti useimmat puolet hänen ikäistään pölyyn.

Puhumattakaan siitä tosiasiasta, että hän käyttää Epsom-suolakylpyjä, vaahtorullausta ja Theragun-laitetta 'tasapainottamaan vaa'at' ja palauttamaan rauhan mielenterveysstrategian avulla, joka keskittyy nyt 'muihin' elintärkeisiin kuriin: elämän arvostamiseen, minun vaimo ja viettää arvokasta aikaa

'Sinun on annettava heilurin heilahtaa taaksepäin toiseen suuntaan', hän sanoo viitaten stressiin ja 'go-go-go' -ajatteluun, jonka hän kokee nopeuttaneen kehonsa sammumista ja sairautta.

Tony Horton on perustanut uuden yrityksen nimeltä Power Life. Hän pitää tuomitsevia ihmisiä, jotka katsovat häntä alaspäin, vastuullisina. Hän nauttii elämästä eikä pelkää tehdä asioita omalla tavallaan.

Tony Hortonin sairaus

Hän mainostaa myös uusinta innovaatiotaan Foundation Four -valmistetta, joka on prebioottinen, probioottinen ravintolisä, joka 'korjaa aukkoja' ravitsemuksessa, sekä ninja-harjoituksia takapihalla ystävien ja kumppaneiden kanssa.

Hän kärsii sairaudesta, joka tunnetaan vuotavana suolistona, mikä aiheuttaa hänelle paljon maha-suolikanavan ongelmia. Se sisältää orgaanisia kasviksia, kuitua ja magnesiumia, ja se auttaa ruoansulatusta, erityisesti epäelegantti nimettyä tautia, joka tunnetaan vuotavana suolena ja jonka hänen sairautensa aiheuttaa.

Muut hänen noudattamansa ravitsemusohjeet löytyvät täältä, mukaan lukien hänen kolmivaiheinen lähestymistapansa: Valitse elintarvikkeita, joissa on vain yksi ainesosa, syö likaisia ​​välipaloja ja ravista uudelleen muotoillaksesi kehosi. Tämä artikkeli löytyy klikkaamalla TÄSTÄ.

Beachbodyn verkkosivuilla on myös artikkeli, joka opastaa sinut koko päivän läpi Tony Hortonin kanssa heräämisestä uneen seuraavaan päivään.